Voltunk Dubaiban, olcsóbb volt mint a legtöbb európai üdülőhely.rikko írta:Ha az arab rész nem buli, akkor irány Szicilia.lordgabi írta: Sziasztok. Nagy vitában vagyok párommal Dubaival kapcsolatban. Ő nagyon szeretne oda menni nyaralni. Nekem csak október elejétől november végéig jöhet szóba, amikor már itt beáll a rossz idő kb. Melegből-melegbe nem szeretnék utazni, azt majd megoldom itt országon belül, amíg tart az itteni nyár. 250-ből vannak hotelek repjeggyel és reggelivel együtt. De már tömegközlekedés szükséges, hogy le tudj jutni a tengerpartra. 4 vagy 7 napról lenne szó. Mit gondoltok? Ha saját magának kell megoldani az embernek a vacsorát+tömegközlekedés minden nap oda-vissza, reptérre majd oda-vissza. Ez mennyibe kerülne a közös hotel, repjegy, reggeli 250000-en felül még? Köszi előre is!![]()
Én bármiben benne vagyok ebben az időszakban, amikor meleg van még ugyanígy, és az ember legyen már azért a tenger közelében +reggeli/vacsora. Mit gondoltok? Érdemes egyénileg lerendezni a hotel/repjegyet vagy érdemes az utazási irodákban bízni? Nekem Spanyolország, Egyiptom, Horvátország, bármi megfelel, csak ne ez az arab rész, de ha minden kötél szakad, ez is okés, pénz van rá, csak ha mindenképp bólogatnom kell rá, akkor ezt a lehető legkevesebből szeretném "letudni".
(Szeptember is okés akár, kocsival is, mit lehet kihozni így tapasztalat alapján?)
Aztán ha majd egyszer lenne meccsjegy egy Real Madrid meccsre/szállás, akkor a pénz nem számít, nem érdekelne, de egy őszi, nekünk nyári nyaralás lenne az eredeti kérdés. Hogy, mit ajánlotok. 250-400-ból mi jön ki?![]()
![]()
Jó kaják, tengerpart, kellemes emberek és olcsó. Dubai-hoz képest mindenképp!
Nyáron mondjuk aki odamegy nyaralni, az nem normális. Meg a helyiek sem mennek ki az utcára, csak ha muszáj.