Tudom lehetetlen, de egyszer osszetalalkozna eloben ez a sok derek forumozo, deszép csevej lenne

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 27., csütörtök 13:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 27., csütörtök 13:29
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 27., csütörtök 13:23
Kezdesz felbaszni, bár tudom, hogy ez a cél. Miért lennék én Elon Musk helytartója? Mert vettem egy kibekúrt autót, 2-szer leírtam a tapasztalataimat márkától függetlenül az eautózásról meg párszor leírtam az igazat a hazugságokra?Realista24 írta: Irta mindezt Elon Musk magyarorszagi helytartoja![]()
Nem akartalak felbaszni, ha érdekel a téma sokat lehet olvasni róla. Kezdetnek elég az a pár ügy, amit felsoroltam korábban.tomi_b írta:Én ezzel abszolút nem értek egyet, nem érzem így és nem tudom miért, de nagyon felbaszott, ahogy olvastam.kiserik írta:
...
Törekvések vannak arra, hogy minden lépésedet megfigyeljék, ne legyen semmi tulajdonod és azt csináld, amit mondanak kérdés nélkül. Ha nem így teszel, akkor bizony jön a retorzió.
...
Milyen törekvések? Hogy nem lesz semmilyen tulajdonod? Miért csinálnál bármit kérdés nélkül, ha nincs semmid? Milyen retorzió jön?
Inkább ne is válaszolj..![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. június 27., csütörtök 12:57
Én ezzel abszolút nem értek egyet, nem érzem így és nem tudom miért, de nagyon felbaszott, ahogy olvastam.kiserik írta:
...
Törekvések vannak arra, hogy minden lépésedet megfigyeljék, ne legyen semmi tulajdonod és azt csináld, amit mondanak kérdés nélkül. Ha nem így teszel, akkor bizony jön a retorzió.
...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 27., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 27., csütörtök 12:48
Nem értem, mert nincs. Azért mert a számítógép, telefon működéséhez áram kell, attól az áram még nem digitális, max annyiban, hogy vagy megbasz vagy nemRealista24 írta:Ha nem erted a kapcsolatot a kp meg a szep uj digitalis jovo kozott ugy hogy kozben aramot tankolsz es olyan az autod, ami inkabb vezet teged, mint forditva, akkor valoban semmi ertelme.kiserik írta:
A rendszeres beszólogatáson kívül mi értelme van, hogy milyen üzemanyaggal működik az autóm?
Nagyon távol álljon tőlem, hogy én ilyen prófétaként tetszelegjek. Csak néha felhozom a gyagyás agyam szüleményeit, félelmeit és felhívom a figyelmet az aláírásomra. Arról már nem én tehetek, ha ezek beigazolódnaktibi18 írta:
Egyébként ebben tényleg van igazság. Én tényleg leszarom. De abban is van, amit Realista mond, tényleg már lassan ilyen próféta vagy itt a fórumon sokszor és én speciel azokat sosem bírtam.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 27., csütörtök 12:42
Halfkey írta:Akkor mi szerinted a helyes tanács? Realista, ne csinálj a darazsakkal semmit, nehogy meghalj. Még 1x: nyilvánvaló szerintem ha nagy a baj, van rá szakember. Legközelebb majd írok kitételeket, lehetőleg minden eshetőségre kitérve: ha fészek keresése közben medvét látsz, ne támadj rá, ha űrhajót találsz, hívd a Nasát, stb.realmadrid95 írta:
Nem kell 20 ev, sot, eleg masfel ev is, ha olyan a kornyezet. Azt meg nem tudhatod sok esetben, hogy mekkora a feszek, amig meg nem bontod a ragaljat. Onnantol meg mar mindegy, mert azutan nem csak a madridomra nem irsz, hanem sehova.![]()
Addig is, nekem rendszeresen ha látok pár darazsat, megkeresem az általában akkor még kicsi fészket és lefújom a fészekirtó sprével az bevált ‘lakóterületen’ és zártkerti környezetben is. Mint kiderült ez a szomszéd padlására persze nem megoldás.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 27., csütörtök 12:32
Akkor mi szerinted a helyes tanács? Realista, ne csinálj a darazsakkal semmit, nehogy meghalj. Még 1x: nyilvánvaló szerintem ha nagy a baj, van rá szakember. Legközelebb majd írok kitételeket, lehetőleg minden eshetőségre kitérve: ha fészek keresése közben medvét látsz, ne támadj rá, ha űrhajót találsz, hívd a Nasát, stb.realmadrid95 írta:Halfkey írta:
Nyilván nem olyan darázsfészkek vannak sem a házamnál sem a présházamnál amit 20 éve ignorált valaki, hanem figyelem és addig oldom meg amíg kicsi. A legtöbben itt szerintem így vagyunk vele, ha 35 kgos fészked van oda nyilván nem madridom tanács kell hanem szakember. Ugyanúgy ahogy ha fáj a vállad megkérdezed Nikát, de ha leszakadt, akkor inkább kórházba mész, nem?![]()
Nem kell 20 ev, sot, eleg masfel ev is, ha olyan a kornyezet. Azt meg nem tudhatod sok esetben, hogy mekkora a feszek, amig meg nem bontod a ragaljat. Onnantol meg mar mindegy, mert azutan nem csak a madridomra nem irsz, hanem sehova.![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 27., csütörtök 12:25
Egyébként ebben tényleg van igazság. Én tényleg leszarom. De abban is van, amit Realista mond, tényleg már lassan ilyen próféta vagy itt a fórumon sokszor és én speciel azokat sosem bírtam.kiserik írta:A rendszeres beszólogatáson kívül mi értelme van, hogy milyen üzemanyaggal működik az autóm? Ma már szinte minden autó szoftverrel működik. Hogyan kapcsolódik ehhez a témához? Az egyik legnagyobb baj, hogy ebben a témában (digitális uralom) olyan szintű leszaromság és tudatlanság van, hogy az fáj.Realista24 írta:
Irja, aki arammal es szoftverrel mukodo/ezektol fuggo autora maszatol minden nap es hirdeti az iget.![]()
A probléma ott kezdődik, hogy szépen lassan mindenhol ki fogják építeni a ""kínai módit"". Snowden ügy, kínai kvóta rendszer, kanadai kamionosok, a digitális állampolgárság erőltetése, a kp megszüntetési törekvések és most egy kis teszt az Apple-től. Persze sokan még tapsolni is fognak hozzá, mert elhiszik, hogy az ő érdekeiket, kényelmüket szolgálja.
Másik érdekes téma, hogy vajon 2025-26-ban megcsinálják a Covid 2.0-t a madárinfluenzával?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 27., csütörtök 12:21
Ha nem erted a kapcsolatot a kp meg a szep uj digitalis jovo kozott ugy hogy kozben aramot tankolsz es olyan az autod, ami inkabb vezet teged, mint forditva, akkor valoban semmi ertelme.kiserik írta:A rendszeres beszólogatáson kívül mi értelme van, hogy milyen üzemanyaggal működik az autóm?Realista24 írta:
Irja, aki arammal es szoftverrel mukodo/ezektol fuggo autora maszatol minden nap es hirdeti az iget.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 27., csütörtök 12:18
A rendszeres beszólogatáson kívül mi értelme van, hogy milyen üzemanyaggal működik az autóm? Ma már szinte minden autó szoftverrel működik. Hogyan kapcsolódik ehhez a témához? Az egyik legnagyobb baj, hogy ebben a témában (digitális uralom) olyan szintű leszaromság és tudatlanság van, hogy az fáj.Realista24 írta:Irja, aki arammal es szoftverrel mukodo/ezektol fuggo autora maszatol minden nap es hirdeti az iget.kiserik írta: Lehet elmélkedni a szép, új, digitális jövőn,![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 27., csütörtök 12:11
Halfkey írta:Nyilván nem olyan darázsfészkek vannak sem a házamnál sem a présházamnál amit 20 éve ignorált valaki, hanem figyelem és addig oldom meg amíg kicsi. A legtöbben itt szerintem így vagyunk vele, ha 35 kgos fészked van oda nyilván nem madridom tanács kell hanem szakember. Ugyanúgy ahogy ha fáj a vállad megkérdezed Nikát, de ha leszakadt, akkor inkább kórházba mész, nem?realmadrid95 írta:
![]()
![]()
Akkor te meg nem igazan lattal feszket. Nem veletlenul van darazsirto ruha sem. Fujsz egyet, tobb szaz, akar ezer darazs szall rad. Mondjuk lehet te a 2x2 cms “darazsfeszekre” gondolsz, nem a 35 kgs 5meter hosszu feszkekre, amibol ozomlenek ki a darazsak.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 27., csütörtök 12:09
Jo gondolat, mert szerencsere nem nap mint nap fordul elo, hogy valaki kp-ban tobbet fizet, mint kellene (direkt lehuzzak vagy veletlenul), esetleg rosszul ad vissza, es az egesz nyom nelkul eltunik, hiszen nem tudod bizonyitani. Nem tunik jobb megoldasnak a keszpenz. Raadasul a digitalis fizetesnel amellett, hogy kovetheto, visszahivhato is. Szoval alapvetoen felesleges elmelkedni a "szep uj digitalis jovo" baromsagain, mert bar nem tokeletes, sokkal fejlettebb es jobb megoldas, mint egy papirfecni korbeadogatasa rengeteg szempontbol.kiserik írta: Lehet elmélkedni a szép, új, digitális jövőn, meg röhögni a készpénzhez való ragaszkodáson...![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 27., csütörtök 11:56
Mondjuk olyan dolgokat allitasz be oriasi problemanak, amiket egy ismetlodo emlekeztetovel 10mp alatt meg tudsz oldani.TheBull6 írta:Digitális kártyáról van szó rettentő sok érintettnél. Csak ha mindenhol azt használod és havi egyszer rádobsz egy 10-es, 20-ast mondjuk, aztán azt viszi az Apple most el, az is tud azért fájni. Mert hogy senki se úgy aktualizálja a digitális kártyáját hogy tudja hogy melyik előfizetés melyik nappal esedékes és előtte nap felrak rá pont annyit, az is biztos. Ha meg igen, akkor k*rva sok ideje lehet, vagy anyuciéknál lakik, aztán csak a streamingért fizet, mert se gyerek, se semmi más kiadás. Rezsi, biztositas, hitel, telefon, iskola, ovoda, sport tagdíj, zongora iskola, stb-stb mellett nem fogod még azt is követni hogy 8-án felrakj a revolutra 3450 Ft-ot a Disney+ miatt, 14-én meg a másik miatt 1290-et, az tuti.RealMadridFanatic írta: Erre egyebkent is rettentő egyszerű megoldás létezik, nekem van egy digitális kártyám, az ehhez tartozó számlán meg mindig épp annyi pénz van, amit az aktuális előfizetéshez kell. Ha elfelejtek utalni rá, max jön egy e-mail az aktuális szolgáltatótól, hogy nem sikerült levenni.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. június 27., csütörtök 11:11
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. június 27., csütörtök 10:52
Digitális kártyáról van szó rettentő sok érintettnél. Csak ha mindenhol azt használod és havi egyszer rádobsz egy 10-es, 20-ast mondjuk, aztán azt viszi az Apple most el, az is tud azért fájni. Mert hogy senki se úgy aktualizálja a digitális kártyáját hogy tudja hogy melyik előfizetés melyik nappal esedékes és előtte nap felrak rá pont annyit, az is biztos. Ha meg igen, akkor k*rva sok ideje lehet, vagy anyuciéknál lakik, aztán csak a streamingért fizet, mert se gyerek, se semmi más kiadás. Rezsi, biztositas, hitel, telefon, iskola, ovoda, sport tagdíj, zongora iskola, stb-stb mellett nem fogod még azt is követni hogy 8-án felrakj a revolutra 3450 Ft-ot a Disney+ miatt, 14-én meg a másik miatt 1290-et, az tuti.RealMadridFanatic írta: Erre egyebkent is rettentő egyszerű megoldás létezik, nekem van egy digitális kártyám, az ehhez tartozó számlán meg mindig épp annyi pénz van, amit az aktuális előfizetéshez kell. Ha elfelejtek utalni rá, max jön egy e-mail az aktuális szolgáltatótól, hogy nem sikerült levenni.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. június 27., csütörtök 10:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 27., csütörtök 10:12
Irja, aki arammal es szoftverrel mukodo/ezektol fuggo autora maszatol minden nap es hirdeti az iget.kiserik írta: Lehet elmélkedni a szép, új, digitális jövőn,![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 27., csütörtök 9:55
Az aztán a tanulságkiserik írta: Lehet elmélkedni a szép, új, digitális jövőn, meg röhögni a készpénzhez való ragaszkodáson...![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 27., csütörtök 9:51
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem