Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
Demes

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. december 3., kedd 20:45

Nevetségesek ezek a Liverpooliak.
Már 2 gólt kaptam abból hogy Mignolet kirúgása alig ment ki a 16oson kívülről, nyíl egyenesen a csatárhoz adja, kaptam egy olyat hogy Agger visszapaszolja a labdát, Mignolet meg meg elvetődik random és elgurul mellette a ladba...

De ami az utolsó csepp a pohárban, ami miatt megírom ezt a kommentet, hogy Allen 25 méterről random hazaíveli, át Mignolet feje fejett és a kapufáról bepattan. Persze hogy a saját kapunk fickát lövi ki, az ellenfél kapuját méterekkel kerüljük. Meg vagyok áldva ezekkel az idiótákkal :( :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 3., kedd 0:32

siggy egy kincs. :ozil:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 27., szerda 17:25

kelemen.istvan írta:Befejezte a liverpoollal a 2. Évemet. Bajnokság & bl győzelemmel!
Grat, nekem kínszenvedés volt az első évem úgyhogy előrőllkezdtem az egészet úgy ahogy van, meglátjuk mire megyek másodszorra :D

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. november 27., szerda 16:04

Befejezte a liverpoollal a 2. Évemet. Bajnokság & bl győzelemmel! Utána lemondtam a posztrol majd egy évig nem kért fel senki aztán az espanyol..most kezdődik a felkeszules. 2016 van..Gansot most hoztam el a Sao paulobol 850k-ert :) Képekkel jövök :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. november 27., szerda 10:58

A magyar válogatotthoz tudtok mondani valami épkézláb taktikát, amivel lenne esélyem kijutni egy világeseményre? :D

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 20., szerda 22:45

Ferencváros írta:
Marci77 írta: Nem lehetne hogy mashova rakd fel a kepeket? :D Telorol nem latom pedig megnyitja az oldalt :)
Remélem mostmár jó lesz:
Tabella
Németh Márió
A nálam válogatott játékos

Többi ghánai:
1
2
3
4

EL első kör
Fú,most esett le,hogy rosszat idéztem.
kelemen.istvan-et akartam :D
De ezt is megnéztem akkor már,és itt látom is. :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. november 20., szerda 21:20

Marci77 írta: Nem lehetne hogy mashova rakd fel a kepeket? :D Telorol nem latom pedig megnyitja az oldalt :)
Remélem mostmár jó lesz:
Tabella
Németh Márió
A nálam válogatott játékos

Többi ghánai:
1
2
3
4

EL első kör

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 20., szerda 8:30

Ferencváros írta:FM 14 egy meccs erejéig letesztelve.
Fradival kezdtem egyet, és nagyon tetszik, hogy több hangsúlyt fektettek a magyar focira.
Az U21es csapat tele van mindenkivel, Marcinaskó, Csilus, Popgeorgiev stb. illetve a taktikai utasításnál is egyből azt ajánlja, amit a Fradi is használ.

Meccsmotor sokkal élethűbb. Egy meccset játszottam eddig, 5-3-ra vertem a második csapatot.
Ami nem tetszik, hogy nem sok pénzt kapok igazolásra, illetve a magyar játékosok kicsit le vannak húzva. Mindenki. elég szerény képességek.
Ettől függetlenül nekem tetszik a játék. Majd írok egy kis beszámolót, ha valakit érdekel.

Ez a Fradi még csak egy kis próbálgatás lesz, ha belejövök, akkor kezdek egyet a Millwall-Tottenham-Dortmund trióból valakivel. :)
Nem lehetne hogy mashova rakd fel a kepeket? :D Telorol nem latom pedig megnyitja az oldalt :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

ikelemen5

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. november 19., kedd 13:02

Befejeztem az első évemet a pool kispadján. Annyira,hogy már 2014 októberében járok. Elöljáróban annyit,hogy úgy néz ki a 2. évem sikeresebb lesz,mint az előző. :)
Eleinte próbálkoztam egy 5-3-2 es felállás,mivel azt hittem,hogy van 3-4 jó középhátvédem..és ez így jó lesz. Tévedtem,ami akkor lett világos számomra,mikor kikaptam a MU-Spurs duótól,úgy hogy momentumom nem volt a meccsen. Az elején különösen nehéz mivel nincs Suarez a 7. körig. :x Időbe telt,míg rájöttem,hogy a kedves Lucas Leiva kisisten játékosom csak akkor kap 6 feletti osztályzatot,ha RGA-ba játszatom :vivo: Ott viszont nagy tanár az úriember!
Végül ezzela taktikval(játékosokat itt nem kell nézni) eljutottam,oda a Chelsea meccsig,hogy a saját kezembe volt a sorsom,hogy bajnok leszek-e..ezután jött 3 döntetlen,így be kellett érnem a2. helyezéssel, ami jobb mint vártam de azért na :cens: :)
Tabella
első éves jövés-menés
szezon első fele
szezon második fele

2. éves

2. éves mérkőzések eddig.

taktikám
jenenlegi állás

Kérdezz-Felelek :)
Demes úr elnézését kérem a késésért :)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 17., vasárnap 19:27

IkerCasillas írta:
Toti írta:fm14-ben ezek a másodedzős meccs közbeni belepofázások hasznosak amúgy? :lol: mármint érdemes rá hallgatni?
Hát, nekem Zidane általában meccsenként minden játékosnál javasolja, hogy cseréljük le mert kapott egy rúgást, szóval nem tudom. :lol:
csak aggódik :D :D
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. november 17., vasárnap 18:58

Toti írta:fm14-ben ezek a másodedzős meccs közbeni belepofázások hasznosak amúgy? :lol: mármint érdemes rá hallgatni?
Hát, nekem Zidane általában meccsenként minden játékosnál javasolja, hogy cseréljük le mert kapott egy rúgást, szóval nem tudom. :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 17., vasárnap 18:54

fm14-ben ezek a másodedzős meccs közbeni belepofázások hasznosak amúgy? :lol: mármint érdemes rá hallgatni?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. november 17., vasárnap 14:46

Nos,befejeztem az első évemet a Haladással.

Csak a lényeget mutatnám: Tabella
Ha nem kaptam volna ennyi gólt, nagyon büszke lennék magamra..viszont én lőttem a legtöbbet a bajnokságba.
Nagy kedvencem lett Németh Márió: Kép
Ez a srác pedig csak a vége felé játszott nálam, de bemutatkozhatott a kezeim alatt a válogatottba: Kép
Sok ghánai játékost igazoltam, mert rohadt jók, nézzünk róluk képeket:
1
2
3
4
Illetve jön majd még két ghánai, és jött két 15 éves francia középpályás, mindketten már bemutatkoztak a csapatba, méghozzá EL meccsen. Apropó EL, itt az első forduló:
Első kör
Második körben a Jabloneccel játszok majd.

Ott már remélhetőleg az újonnan igazolt kapusom játszik. A Jenából igazoltam.
Nyáron csatlakozott még Ignjatovic, és Kálnoki-Kis, továbbá egy jobbszélső a Leverkusen második csapatából.
Jól elcsesztem ezt a fiatal, magyar csapatot. Mostmár tele külföldiekkel :mrgreen:
Guzmicsot elvitte a Dundee United.Rózsát pedig viszi a Videoton, Devecseri iránt érdeklődik a Fradi meg a Loki.

roli1

HozzászólásSzerző: roli1 » 2013. november 12., kedd 15:00

Az a beállítás,hogy a csapat kit használjon target man-nek az eltűnt a játékból?
Miután lényegében, megszünt a csapat utasítás, ezért megszünt, azt fogja target man-nek használni akinek az a szerepköre a játékos utasításoknál.

Nekem is a legnagyobb gondom a helyzet kihasználás, illetve, ha ember hátrányba kerülök, onnantól kezdve semmi esélyem sincsen. Továbbá fogalmam sincs hogy tudom beállítani, hogy a középpályások kiugrassák a támadókat vagy a támadók egymást.

ikelemen5

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. november 12., kedd 10:05

Az a beállítás,hogy a csapat kit használjon target man-nek az eltűnt a játékból?

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. november 11., hétfő 20:04

Demes írta:28 forduló után, 5pontal vagyunk lemaradva a Barca mögött, jön a hazai El Clasico, kötelező győzelem.
90perc után 0-0, jön a 3 perc hosszabbítás. 92:25, szöglettel jön a Barca, sikerül kifejelni, Maria inditja szélen Benzemát, aki leviszi kb az alapvonalig, majd visszapasszolja a 16 oson kívülre az érkező embereknek.
És ki az a hidegvérű legenda, a fórum kedvence, minden katalán drukker réme, aki 92:45nél, döntő helyzetben, kapásból elvállalja a 18 méterről kívülről?
Az biztos, hogy nem hibázott :lol:
Rég volt ilyen jó meccsem, ilyenekért érdemes játszani :D
Poolal kezdtem..majd jövök :lol:
Jólvan, remélem is hogy most se leszek egyedül. :D
én úgy kezdtem h eladtam 30ért a MUnak, szóval ilyenek velem nem történnek :D
de ha nem tudtam volna eladni is max. a castillában lenne :D

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 11., hétfő 19:49

28 forduló után, 5pontal vagyunk lemaradva a Barca mögött, jön a hazai El Clasico, kötelező győzelem.
90perc után 0-0, jön a 3 perc hosszabbítás. 92:25, szöglettel jön a Barca, sikerül kifejelni, Maria inditja szélen Benzemát, aki leviszi kb az alapvonalig, majd visszapasszolja a 16 oson kívülre az érkező embereknek.
És ki az a hidegvérű legenda, a fórum kedvence, minden katalán drukker réme, aki 92:45nél, döntő helyzetben, kapásból elvállalja a 18 méterről kívülről?
Az biztos, hogy nem hibázott :lol:
Rég volt ilyen jó meccsem, ilyenekért érdemes játszani :D
Poolal kezdtem..majd jövök :lol:
Jólvan, remélem is hogy most se leszek egyedül. :D

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. november 11., hétfő 17:07

A 14-hez van Editor vagy külön kell hozzá letölteni?

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. november 11., hétfő 15:31

Ja, valóban nem rossz ez az új, sőt.. De nem tudom, hogy az miért van, hogy végigvisszük a labdát simán, a 16-osig, de utána mintha megállna a csapatnál a tudomány. Vagy belelövik a kapus kezébe állandóan, vagy mellé lövik. :roll: Nagyon bosszantó, hogy amit elterveztem, az egyáltalán nem valósul meg.
#happyshitting

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. november 11., hétfő 15:12

wZoLee7 írta:melyik az utolsó olyan verzió ami teljes egészében magyar? szívesen kipróbálnám, de nem tudom melyik az amelyik jól is működik
A 2011-hez volt utoljára 100%-os magyarosítás, a 2012-höz már csak valami 80%-os, a 2013-hoz már abszolút nem készült tudtommal semmilyen.

Vissza: