Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Forrást rakjunk már a hírekhez. Nem mindegy hogy di Marzio írja vagy a fichajes.
Calafiori se lenne olcsóbb btw, nem akarja eladni a Bologna, 50-et kérnek érte, a Juve sokalja, Arsenal érdeklődik még én azt látom.
Nekünk Yoro a target, továbbra is.
Calafiori se lenne olcsóbb btw, nem akarja eladni a Bologna, 50-et kérnek érte, a Juve sokalja, Arsenal érdeklődik még én azt látom.
Nekünk Yoro a target, továbbra is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Real Madrid are eyeing Riccardo Calafiori.
With Nacho Fernandez's contract expiring soon and no extension in place, Carlo Ancelotti is considering alternatives. Leny Yoro was a target, but Lille's €60m asking price is too high. Calafiori, who had an impressive season with Bologna and is versatile enough to play left-back, is seen as a viable option for €30m. His contract runs until 2027.
Akkor lehet még az olasz is képben van?
Lille ne akarjon 60at, mikor asszem jövőre lejár a szerződése. Csodás lenne, ha befutna egy varanehoz hasonló karriert.
With Nacho Fernandez's contract expiring soon and no extension in place, Carlo Ancelotti is considering alternatives. Leny Yoro was a target, but Lille's €60m asking price is too high. Calafiori, who had an impressive season with Bologna and is versatile enough to play left-back, is seen as a viable option for €30m. His contract runs until 2027.
Akkor lehet még az olasz is képben van?
Lille ne akarjon 60at, mikor asszem jövőre lejár a szerződése. Csodás lenne, ha befutna egy varanehoz hasonló karriert.
- BlancoMark
A BL-dontohoz es Vinihez kapcsolodoan most lattam ezt a statot Egri Viktor Twitteren:
Vini a Real támadása. 1. gól előtti nyomást ő indítja, Hummelst és Ryersont kicselezve. Bellinghamnek ad egy kvázi gólpasszt, B. másik nagy helyzeténél ő ugratja ki Camavingát. Lő egy gólt. Ugyanúgy 8 (8/13!!!) sikeres csele van, mint a 2 csapatnak nélküle együtt (8/21).
A vilag legfontosabb jatekosa, egyszeruen minden meccsen megteremti a helyzeteket. Erre Mbappe sem kepes.
Vini a Real támadása. 1. gól előtti nyomást ő indítja, Hummelst és Ryersont kicselezve. Bellinghamnek ad egy kvázi gólpasszt, B. másik nagy helyzeténél ő ugratja ki Camavingát. Lő egy gólt. Ugyanúgy 8 (8/13!!!) sikeres csele van, mint a 2 csapatnak nélküle együtt (8/21).
A vilag legfontosabb jatekosa, egyszeruen minden meccsen megteremti a helyzeteket. Erre Mbappe sem kepes.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vidam VidalKercsó írta:és ki ez a nevetséges, izé Vidám?Realista24 írta: Vidám szerint Vini nincs a legjobb 10 játékos között a világon, mert sokat hibázik.
vagy csak autocorrect és Vidal?![]()

Azt is mondta hogy Pereztol vart a végső igenre, de végül Casemiro lett visszahozva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
és ki ez a nevetséges, izé Vidám?Realista24 írta: Vidám szerint Vini nincs a legjobb 10 játékos között a világon, mert sokat hibázik.
vagy csak autocorrect és Vidal?

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vidal szerint Vini nincs a legjobb 10 játékos között a világon, mert sokat hibázik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En ugy ertelmeztem az eddigieket, hogy hozzank akar igazolni.tubatibi írta: Az eddig is meg volt, nem? A klubbal kéne megegyezni inkább.![]()
Most meg azt irjak, hogy megegyeztek, gondolom fizetes, szerzodes hossz, egyebek.
De lehet ugyanaz a ketto

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az eddig is meg volt, nem? A klubbal kéne megegyezni inkább.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
La_Ser szerint megvan az egyezseg Yoroval is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
FIFA felvette a kapcsolatot a klubbal a 2030-as VB dontot illetoen, mert ugy dontottek, hogy a Bernabeu kapja a dontot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem Davies idén nem érkezik. Abban bízom, hogy Miguelt kipróbáljuk Fran helyett és akkor kb ennyi.krisz24 írta: Egyelőre akkor hogy nézünk ki nyáron? Tudom nincs hivatalos távozó még de valszeg akkor jön:
Mbappe, Endrick, Yoro??; Davies ??
Távozik: Kroos, Nacho,
Joselu
Kepa
Kérdéses még: Lunin (Modric meg Vazquez gondolom már vehetjük úgy, hogy hosszabbít)
Komolyabb hír volt még valakiről?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Egyelőre akkor hogy nézünk ki nyáron? Tudom nincs hivatalos távozó még de valszeg akkor jön:
Távozik: Kroos
, Nacho,
Joselu
Kepa
Kérdéses még: Lunin (Modric meg Vazquez gondolom már vehetjük úgy, hogy hosszabbít)
Távozik: Kroos

Calafiori meggyőzött, hozzuk csak...

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Bocs,meloba olvastam valahol,de most az istenert sem talalom.Pad'em írta:Ki írja? Én sehol nem látok ilyet.miro. írta: Lehet,hogy alaba is megy? Ronaldo csapatba irjak,akik elsonek ramost akartak,de o elment ugye valoszinuleg mls-be?
Ez igaz lehet?
Tuti valami faszsag volt. My bad.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Pad'em
Ki írja? Én sehol nem látok ilyet.miro. írta: Lehet,hogy alaba is megy? Ronaldo csapatba irjak,akik elsonek ramost akartak,de o elment ugye valoszinuleg mls-be?
Ez igaz lehet?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Lehet,hogy alaba is megy? Ronaldo csapatba irjak,akik elsonek ramost akartak,de o elment ugye valoszinuleg mls-be?
Ez igaz lehet?
Ez igaz lehet?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo is marasztalta a hírek szerint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Menni akar, nem elengedjük. Felmérte, hogy nem sok lehetőséget fog kapni, így inkább elmegy pénzt keresni. Valóra vált az álma idén, jó döntés. Én is marasztaltam volna.hehetheoriginal írta:Megint egy hiányos képességű argentin?poronty írta: BREAKING: Real Madrid are now negotiating with River Plate to sign Franco Mastantuono for €25M. The signing is very close. @jfelixdiaz
Elvileg 45 millás kivásárlási ára van. Ez a Diaz szerintem elég szar source, de, ha igaz, akkor a Solari-Calafat kettősnek jár a pacsi.
Ja es fassag sztem mogit elengedni, meg mindig az egyetlen centerunk![]()
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nekem eleg az utlevelet megnezni.RaúlCF írta: Veszettül egylábas, nem gyors se nem robbanékony tkp. Reinerről jobb videók voltak anno. Mindegy ha Calafat azt mondja fasza akkor ok, 25-ért meg nem nagy tétel.

50 evente jon egy gyémánt a sok kosz fos szar kozott

thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Veszettül egylábas, nem gyors se nem robbanékony tkp. Reinerről jobb videók voltak anno. Mindegy ha Calafat azt mondja fasza akkor ok, 25-ért meg nem nagy tétel.