Kiemelt postok voltak, torolni kellett oket, kulonben 5 eurot kellett volna fizetnitibi18 írta: Még ezt se tudják normálisan bejelenteni, Joao híreket törölték mindenhonnan elvileg.

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 30., vasárnap 15:16
Kiemelt postok voltak, torolni kellett oket, kulonben 5 eurot kellett volna fizetnitibi18 írta: Még ezt se tudják normálisan bejelenteni, Joao híreket törölték mindenhonnan elvileg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 30., vasárnap 14:42
Csak pénzük nincs.hehetheoriginal írta: Pucoljak kifele a zsoldosokat
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 30., vasárnap 14:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 30., vasárnap 14:31
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. június 30., vasárnap 14:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 28., péntek 11:40
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 27., csütörtök 7:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 26., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 26., szerda 23:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 26., szerda 17:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 26., szerda 17:24
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 26., szerda 16:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 26., szerda 16:36
Középpálya szart sem ér nekik, addig pedig mindegy ki van elol/szelen.wZoLee7 írta:Nem értek egyet. Leao valóban kevés, de Nico azért folyamatosan jól játszik és az eddigi szélsőiknél bőven jobb. Sőt, szerintem Yamalnál is az. Mindenképp erősítés ha sikerül megszerezniük, mind a két szélen lesz egy gyors ügyes játékosuk.RaúlCF írta: Engem nem zavar. Ez a Nico is nagy füst icipici láng mint Leao. Amíg ilyen 7-10 gólos emberekkel töltik fel magukat sok pénzért én nem aggódom.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 26., szerda 16:24
Nem értek egyet. Leao valóban kevés, de Nico azért folyamatosan jól játszik és az eddigi szélsőiknél bőven jobb. Sőt, szerintem Yamalnál is az. Mindenképp erősítés ha sikerül megszerezniük, mind a két szélen lesz egy gyors ügyes játékosuk.RaúlCF írta: Engem nem zavar. Ez a Nico is nagy füst icipici láng mint Leao. Amíg ilyen 7-10 gólos emberekkel töltik fel magukat sok pénzért én nem aggódom.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 26., szerda 15:36
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 26., szerda 13:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 26., szerda 13:29
Mert elneztemziro4vr írta:De ez mért BL topik, úgy véled tényezők lesznek jövőre?Realista24 írta: Barca 40 milliot es Inigot ajanlotta Nico Williamsert, ez feljebb is mehet 55+10 (mozgo)+Inigoert a targyalasok soran.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 15., szombat 10:44
Mint ahogy fordítva is. Aki azt hiszi, hogy szimpla akarattal meg edzéssel el lehet jutni Céronaldo szintre generacios tehetség nélkül az ugyanúgy el van tévedve.___Samy___ írta:Ezt borzasztoan sokan benyelik vele kapcsolatban, csak nem tudom miert. Ezen a szinten ugyanolyan piszok kemenyen meg kell dolgozni meg edzeni azert, hogy a csucson lehess. Ugyanakkor csak onmagaban a munkamoral nem eleg, ha nincs tehetseged.kívülről nekem úgy tűnt, hogy Messi egy zseni akinek nem kell sokat gyakorolnia vagy edzenie ahhoz, hogy ő legyen a legjobb
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 15., szombat 10:09
Ezt borzasztoan sokan benyelik vele kapcsolatban, csak nem tudom miert. Ezen a szinten ugyanolyan piszok kemenyen meg kell dolgozni meg edzeni azert, hogy a csucson lehess. Ugyanakkor csak onmagaban a munkamoral nem eleg, ha nincs tehetseged.kívülről nekem úgy tűnt, hogy Messi egy zseni akinek nem kell sokat gyakorolnia vagy edzenie ahhoz, hogy ő legyen a legjobb
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 15., szombat 7:59
Pont ezt akartam írni hogy ez egy spektrum, nem fekete vagy fehér. Mert:Nika91127 írta: Az Aspergeresek átlagon felüli IQ-vak bírnak, általaban.
Amivel keverik, az az autisztikus spektrum-zavar (mert ez nem egy kórkép, hanem egy skála, melynek enyhe és súlyos formái is vannak). De az Aspergert is most már ebbe a spektrumba sorolják - szóval mint a rovar-bogár. Minden Aspergeres spektrumzavaros, de nem mint spektrumzavaros Aspergeres.
Ez konkrétan egy enyhe verzió tüneteggyütese kb.Nagyon zárkózott személyiség, nehezen barátkozik, még nehezebben bízik meg az emberben. A focin kívül szinte semmi nem érdekli.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem