Illetve minden műhelyben volt csavar lazító

Azóta már kb minden ízeltlábúra van ellenszer, de én nem szeretem az agyonvegyszerezest.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 26., szerda 17:06
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 26., szerda 16:08
rikko írta:A csalán lé nem az ott élő darazsak ellen van ! Azt tavasszal kell, ahonnan télen légtisztítjuk a fészket. Ugyanis akkor még nincsenek ott. Ezért akkor permetezés és tuti nem lesz darázs, mert az a lé az nem az ő orruknak való. Egyszerűen nem szeretik.realmadrid95 írta:
Az aeroszol egyebkent nagyon jo megoldas, viszont merlegelni kell, hogy az adott feszket egy laikus is meg tudja e oldani, vagy sem. Itt irtak jo megoldasokat, viszont az ilyen csalanvizes megoldasokat kerlek hanyagoljatok.
Nem rikko ellen szeretnek beszelni egyaltalan, csupan feltem az embereket. Nagyon sok kozhiedelem terjed a darazsirtasrol, raadasul minden darazs mas es mas.
Konnyen lehet, hogy a padlasterbe lepve mar agyoncsipnek, mivel vannak nagyon agressziv fajtak is.
Arrol nem beszelve, hogy sokan ugy vannak vele, hogy “mindegy, ha megcsip egy ket darazs, ugysem vagyok ra allergias”, na, ez nagyon nem igy van.
Elraktarozza a darazsmerget a szervezet. Igy lehet az is, hogy mondjuk eleted soran megcsip 4 darazs, semmi reakcio, majd fel ev mulva megcsip az 5.darazs, aztan megfullad az ember. Ettol is durvabbak a fertozott darazsak, amik allati tetembol kiszallva csipnek meg, ezek akar olyan gyorsan is halalosak lehetnek, mire kier a mento.
Ugyhogy kerlek mindenki vegye komolyan ezt, nem jatek!
Ezért írtam, hogy tavasszal kell mielőtt elindulna a fészekrakó szezon.
De természetesen a tuti az a méreg. Mert aki allergiás a csípésre annak nem játék és nem engedheti meg magának, hogy belefusson párba.
Amúgy egy pluszt lőttem a hszedre
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 26., szerda 15:05
A csalán lé nem az ott élő darazsak ellen van ! Azt tavasszal kell, ahonnan télen légtisztítjuk a fészket. Ugyanis akkor még nincsenek ott. Ezért akkor permetezés és tuti nem lesz darázs, mert az a lé az nem az ő orruknak való. Egyszerűen nem szeretik.realmadrid95 írta:Realista24 írta:
Igen, mielott jott az irto, en is ezt a modszert probaltam. Majd R24 lefujja es kiuzi oket![]()
Az egesz szomszedsagnak menekulnie kellett![]()
Az aeroszol egyebkent nagyon jo megoldas, viszont merlegelni kell, hogy az adott feszket egy laikus is meg tudja e oldani, vagy sem. Itt irtak jo megoldasokat, viszont az ilyen csalanvizes megoldasokat kerlek hanyagoljatok.
Nem rikko ellen szeretnek beszelni egyaltalan, csupan feltem az embereket. Nagyon sok kozhiedelem terjed a darazsirtasrol, raadasul minden darazs mas es mas.
Konnyen lehet, hogy a padlasterbe lepve mar agyoncsipnek, mivel vannak nagyon agressziv fajtak is.
Arrol nem beszelve, hogy sokan ugy vannak vele, hogy “mindegy, ha megcsip egy ket darazs, ugysem vagyok ra allergias”, na, ez nagyon nem igy van.
Elraktarozza a darazsmerget a szervezet. Igy lehet az is, hogy mondjuk eleted soran megcsip 4 darazs, semmi reakcio, majd fel ev mulva megcsip az 5.darazs, aztan megfullad az ember. Ettol is durvabbak a fertozott darazsak, amik allati tetembol kiszallva csipnek meg, ezek akar olyan gyorsan is halalosak lehetnek, mire kier a mento.
Ugyhogy kerlek mindenki vegye komolyan ezt, nem jatek!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 26., szerda 13:57
Azt falun disznó perzselőnek hívják.'shutterisland írta: hazi kokany langszoroval
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 26., szerda 13:55
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 26., szerda 13:46
Az ilyen sztorikat mindig úgy mesélik, hogy a barátom barátja vagy szomszédságban'shutterisland írta: en lattam olyat videken a szomszedsagban, aki hazi kokany langszoroval szabadult meg egy bazi nagy darazsfeszektol.
annyi, hogy melle leegett az egesz mellekepulet meg a hatso kerites.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 26., szerda 13:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 26., szerda 13:34
https://www.boringcompany.com/not-a-flamethrowerkerlek mindenki vegye komolyan ezt, nem jatek!
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 26., szerda 13:31
Realista24 írta:Igen, mielott jott az irto, en is ezt a modszert probaltam. Majd R24 lefujja es kiuzi oketrealmadrid95 írta:
![]()
![]()
Akkor te meg nem igazan lattal feszket. Nem veletlenul van darazsirto ruha sem. Fujsz egyet, tobb szaz, akar ezer darazs szall rad. Mondjuk lehet te a 2x2 cms “darazsfeszekre” gondolsz, nem a 35 kgs 5meter hosszu feszkekre, amibol ozomlenek ki a darazsak.![]()
Az egesz szomszedsagnak menekulnie kellett![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 26., szerda 11:38
Igen, mielott jott az irto, en is ezt a modszert probaltam. Majd R24 lefujja es kiuzi oketrealmadrid95 írta:Halfkey írta: Sztem a darázs egyszerű, darázs fészekirtó sprayket lehet kapni, lefúj vele és fészket kukáz.![]()
![]()
Akkor te meg nem igazan lattal feszket. Nem veletlenul van darazsirto ruha sem. Fujsz egyet, tobb szaz, akar ezer darazs szall rad. Mondjuk lehet te a 2x2 cms “darazsfeszekre” gondolsz, nem a 35 kgs 5meter hosszu feszkekre, amibol ozomlenek ki a darazsak.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 26., szerda 11:18
h3x0r írta:Évek óta ilyet rakok ki a szőlőhöz, hogy ne egyék meg a darazsak. Legyeket, hangyákat, darazsakat összeszedi. 3-4 kanál cukor, 1 kanál ecet meg a legolcsóbb sör. Annyira töltsd tele, hogy a szája és a folyadék között még legyen hely. Érdemes oda akasztani, ahol minél többet süti a nap.L.Miki írta:
Ezt kipróbálnám a fára akasztani vagy kettőt, meg egyet közel a házhoz is, ahol éppen fészket szeretnének rakni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 26., szerda 11:16
Halfkey írta: Sztem a darázs egyszerű, darázs fészekirtó sprayket lehet kapni, lefúj vele és fészket kukáz.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 26., szerda 10:50
rikko írta:Csavar lazító.Realista24 írta: Jah, darazsra is johet otlet, megoldas.
Ennél jobb nincsen. Reptében is öli , akár a lódarazsakat is.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 26., szerda 10:48
Spanyolcsiga - legolcsóbb sör kis műanyag dobozba kiöntve... Másnap tele van .Nika91127 írta:Spanyolcsiga és fülbemászó tipp esetleg?Realista24 írta: Jah, darazsra is johet otlet, megoldas.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 26., szerda 10:32
Csavar lazító.Realista24 írta: Jah, darazsra is johet otlet, megoldas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 26., szerda 9:46
Nezopont kerdese az öreg, de inkabb beleszarok tipus. Pont ugy, mint van egy fenyoje, 20+ meter, fele el van halva, es eppen fogadasokat kotunk, hogy mikor fogja egy szelvihar kicsavarni. De meg mindig nem vagatta ki...L.Miki írta: Öreg? Vagy mit érez az ilyen? Én szerintem -nem tudom, hogy milyen település város, falu de- szolnek a jegyzőnek, hogy jöjjön ki, nézze meg, és kötelezzék a darázsraj felszámolására, mert azért ez veszélyes, azok nem szórakoznak, csak kárt tesznek, valakit ott megcsipnek, allergiás reakció és bumm... Szoltatok többször is, de a Ti élettereiteket is veszélyezteti.
Ok-ok, koszi.h3x0r írta:Évek óta ilyet rakok ki a szőlőhöz, hogy ne egyék meg a darazsak. Legyeket, hangyákat, darazsakat összeszedi. 3-4 kanál cukor, 1 kanál ecet meg a legolcsóbb sör. Annyira töltsd tele, hogy a szája és a folyadék között még legyen hely. Érdemes oda akasztani, ahol minél többet süti a nap.L.Miki írta: Ezt kipróbálnám a fára akasztani vagy kettőt, meg egyet közel a házhoz is, ahol éppen fészket szeretnének rakni.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 26., szerda 9:42
Öreg? Vagy mit érez az ilyen? Én szerintem -nem tudom, hogy milyen település város, falu de- szolnek a jegyzőnek, hogy jöjjön ki, nézze meg, és kötelezzék a darázsraj felszámolására, mert azért ez veszélyes, azok nem szórakoznak, csak kárt tesznek, valakit ott megcsipnek, allergiás reakció és bumm... Szoltatok többször is, de a Ti élettereiteket is veszélyezteti.Realista24 írta:Nekunk is volt a teton, jott a szaki, megcsinalta. A problema a szomszeddal van, szerintem tizezres koloniaja van a teto alatt, le se szarja, hiaba szoltunk tobbszor is...L.Miki írta:
Nekünk 3 évvel ezelőtt volt darázsfèszek a padláson és az udvaron is előszeretettel flangáltak, hívtam egy darázsirtót az rendesen elintézte őket, körbe fújta az egész házat azóta sem jöttek vissza, bár azt mondta hogy minden évben egyszer tavasszal érdemes megelőzően körbe permetezni és akkor biztos, hogy soha nem jönnek vissza.
De már van ózongenerátorom, én azt használom már erre a célra mindenhol, garázs, padlás, olykor bent is bekapcsolom a házban amikor az asszony nagy takarítást tart, aztán zavarok is ki mindenkit az udvarra![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 26., szerda 9:36
Évek óta ilyet rakok ki a szőlőhöz, hogy ne egyék meg a darazsak. Legyeket, hangyákat, darazsakat összeszedi. 3-4 kanál cukor, 1 kanál ecet meg a legolcsóbb sör. Annyira töltsd tele, hogy a szája és a folyadék között még legyen hely. Érdemes oda akasztani, ahol minél többet süti a nap.L.Miki írta:Ezt kipróbálnám a fára akasztani vagy kettőt, meg egyet közel a házhoz is, ahol éppen fészket szeretnének rakni.Realista24 írta:
Ilyen egyszeru lenne, ha a szomszed foglalkozna a szaros darazsaival. De sajnos nem foglalkozik vele, igy latom, hogy mar beragjak magukat nalam ujra es ujra a faba, meg egy helyen a szigetelesbe is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 26., szerda 9:35
Nekunk is volt a teton, jott a szaki, megcsinalta. A problema a szomszeddal van, szerintem tizezres koloniaja van a teto alatt, le se szarja, hiaba szoltunk tobbszor is...L.Miki írta:Nekünk 3 évvel ezelőtt volt darázsfèszek a padláson és az udvaron is előszeretettel flangáltak, hívtam egy darázsirtót az rendesen elintézte őket, körbe fújta az egész házat azóta sem jöttek vissza, bár azt mondta hogy minden évben egyszer tavasszal érdemes megelőzően körbe permetezni és akkor biztos, hogy soha nem jönnek vissza.Realista24 írta:
Yep, ilyen csapdakat neztem, de a velemenyek megoszlottak rola...ezert nem rendeltem meg.
Mondjuk tiszta Rambo feeling, amikor megyek a sprayvel es 4-5 meterrol lovom oket![]()
De már van ózongenerátorom, én azt használom már erre a célra mindenhol, garázs, padlás, olykor bent is bekapcsolom a házban amikor az asszony nagy takarítást tart, aztán zavarok is ki mindenkit az udvarra![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 26., szerda 9:33
Nekünk 3 évvel ezelőtt volt darázsfèszek a padláson és az udvaron is előszeretettel flangáltak, hívtam egy darázsirtót az rendesen elintézte őket, körbe fújta az egész házat azóta sem jöttek vissza, bár azt mondta hogy minden évben egyszer tavasszal érdemes megelőzően körbe permetezni és akkor biztos, hogy soha nem jönnek vissza.Realista24 írta:Yep, ilyen csapdakat neztem, de a velemenyek megoszlottak rola...ezert nem rendeltem meg.L.Miki írta:
Ezt kipróbálnám a fára akasztani vagy kettőt, meg egyet közel a házhoz is, ahol éppen fészket szeretnének rakni.
Mondjuk tiszta Rambo feeling, amikor megyek a sprayvel es 4-5 meterrol lovom oket![]()
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem