rikko írta:
Akkor, hogy legyen komolyság is
Természetes úton : bazsalikom, kakukkfű, menta ültetés kisebb virágos ládába, ez távol tartja őket, a konyhában meg jól jön a fűszer.
Van egy másik véglet.
Amazon-ról rendelsz egy 30-50 eurós : mosquito outdoor repellent.
A havernak ilyen van és működik :
Deal: WUEAOA Electric Insect Killer with LED Lamp, Mosquito Lamp with 15 W UV Lamp 4200 V, Effective Mosquito Repellent Waterproof IPX4, Mosquito Trap Electric for Mosquitoes, Wasp Traps, Cockroaches
https://amzn.eu/d/04qOaooW
En, mint vegzett gazmester, szinten a novenyeket ajanlom neked. A legtobb szunyogriaszto egyebkent semmit nem er. Egyebkent a legeslegjobb, az egy olyan speci permetszer, (amit par hete betiltottak, mert tulsagosan jo vegyszer volt) amivel istallokat szoktunk permetezni. Ez legy es szunyogirto egyben, vekony folyadekfilm formajaban kerul a homlokzatra.
Az elonye, hogy szintelen, szagtalan, tehat nem hagy foltot a falon, raadasul a legerosebb szer, azonnali taglozo hatasa van, ahogy raszall, 2 masodperc mulva potyog le, mert erinto idegmereg van benne.
Ha varsz par hetet, kidobjak a piacra az uj “varazsszert”, ami a helyebe fog lepni, igy azt is tudod kerni a helyi rovaritoktol. Sajnos engedely nelkul te ezt nem tudod megvasarolni. Egy ilyen irtas 18-25 ezer korul van, plusz kiszallas, viszont 5 honapig tartja az erejet.
Ui: ezt a 4 eves tanfolyamot akkor vegeztem el, amikor elso sorban tetoszerkezeteket epitettem, ujitottam es tomerdek darazs feszkelt be, gondoltam akkor ne keljen mar heti 2 napot mindig a darazsirtokra varni…