HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 25., kedd 22:47
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 25., kedd 22:44
kapust is tamadja csuszik maszik pedig latszik rajta h lepni nem bir lassanateeemadrid írta:3 ütem késésben faultol néha, meg elérhetetlen labdákra sprintel feleslegesen, legalabbis ma.1madridista írta:
de kegyetlen hogy hogy megy... seggen veszi a levegot de akkor is megy a masik 9 meg setal... imadom amugy a mezonymunkajat, sokan alulertekelik ami melot letesz az asztalra akulcspasszok golok mellett...
Viszont Palmer 5p alatt tobbet csinalt mint a komplett csapat
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. június 25., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 25., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. június 25., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. június 25., kedd 22:39
Güler tovabbvisz minketYazid írta: Így mar kiesünk tutira?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. június 25., kedd 22:38
NemYazid írta: Így mar kiesünk tutira?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. június 25., kedd 22:37
3 ütem késésben faultol néha, meg elérhetetlen labdákra sprintel feleslegesen, legalabbis ma.1madridista írta:de kegyetlen hogy hogy megy... seggen veszi a levegot de akkor is megy a masik 9 meg setal... imadom amugy a mezonymunkajat, sokan alulertekelik ami melot letesz az asztalra akulcspasszok golok mellett...ziro4vr írta: Beli nagyon zombi az első meccs óta.
Azért egy dortmundi Sancho is elférne itt .
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 25., kedd 22:36
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. június 25., kedd 22:36
Ha bejön Gordon és valamelyikük rúgja a gólt a söröd én állomRaúlCF írta:már elvitt 2 védőt csak mert nekiindult és nem tötyögött. annyira adná ha megmentené a seggét. ég a pofája és hirtelen bejönnek a mellőzött emberek.sebydani írta:
Alakul az estéd![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 25., kedd 22:35
de kegyetlen hogy hogy megy... seggen veszi a levegot de akkor is megy a masik 9 meg setal... imadom amugy a mezonymunkajat, sokan alulertekelik ami melot letesz az asztalra akulcspasszok golok mellett...ziro4vr írta: Beli nagyon zombi az első meccs óta.
Azért egy dortmundi Sancho is elférne itt .
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 25., kedd 22:34
már elvitt 2 védőt csak mert nekiindult és nem tötyögött. annyira adná ha megmentené a seggét. ég a pofája és hirtelen bejönnek a mellőzött emberek.sebydani írta:Alakul az estédRaúlCF írta: …![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 25., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 25., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. június 25., kedd 22:30
Alakul az estédRaúlCF írta: …
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 25., kedd 22:28
szerintem hasonloan jo/jobb... barella, donnarumma, jorginho... scamacca, bastoni, chiesa se rossz... vannak jatekosok akiket en se ismerek de az olasz bajnoksag eleg szoros es nem sokkal gyengebb mint a pl szerintem (lehet fizikalisan kevesbe megterhelo, szarabb a marketingjuk es kevesebb penz van benne de ettol meg lehet jo, eleg sok eros kozepcsapat van ott is...) sztem annyit tudnak mint egy ilyen guehi gallagher, trippier, mainoo...Az olaaz keret jobb, mint az angol?
akik jobbak? kimmich, rodri akar vitinha (szokott ott jatszani, ebn is sok labdat szerez es jol osztogat)...Igen így van. Csak nem számolod bele az angol felárat. Az angol játékos az angol csapatból az angolba, az 1,5 szeres szorzó. De oké, Tchoumani nyílván jobb nála. Tudsz még rajta kívül 3 vkp-t felsorolni?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. június 25., kedd 22:26
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 25., kedd 22:24
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 25., kedd 22:21
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem