Mi anno Sony Ericsson mobilokat hypeoltunk hardveres fórumokon

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 25., kedd 21:58
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 25., kedd 14:59
Egy diakmunkat hoztal tapasztalatkent. Egy indiai scam ceg sem ugy mukodik, mint amit leirtal, de megis gerilla marketing. A peldad olyan, mintha a kazincbarcikat a real madridhoz hasonlitottad volna.Halfkey írta:Én dolgoztam gerilla marketingben diákmunkásként, az egyrészt nem így működött (fix régi profiljaink voltak, heteket építettük komment előtt. Kb mint Steve dolgozik az Applenakzsuninnyo írta:
Gerilla marketing. Nem botok hanem emberek es nagyjabol 15-20 eve igy mukodik.), másrészt azok a cégek ma nagyrészt rottyon vannak, nemnagyon van rá kereslet mert nincs olyan return of investment 2024-ben mint volt korábban. Szóval meglepne ha ezt ide - angolul - ember írta volna.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 25., kedd 14:40
Én dolgoztam gerilla marketingben diákmunkásként, az egyrészt nem így működött (fix régi profiljaink voltak, heteket építettük komment előtt. Kb mint Steve dolgozik az Applenakzsuninnyo írta:Gerilla marketing. Nem botok hanem emberek es nagyjabol 15-20 eve igy mukodik.Halfkey írta: Fú ezt a spamot kár h töröltétek, szerintem baromi érdekes. Orosz botok figyelik a netet és így tolják a propagandát? wtf.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 25., kedd 14:37
Gerilla marketing. Nem botok hanem emberek es nagyjabol 15-20 eve igy mukodik.Halfkey írta: Fú ezt a spamot kár h töröltétek, szerintem baromi érdekes. Orosz botok figyelik a netet és így tolják a propagandát? wtf.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 25., kedd 14:35
Jah, eleg ertelmes volt a komment egyebkent, de muszaj volt.Halfkey írta: Fú ezt a spamot kár h töröltétek, szerintem baromi érdekes. Orosz botok figyelik a netet és így tolják a propagandát? wtf.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 25., kedd 14:31
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. június 25., kedd 10:48
vazul írta: Még egy táncikálós videó. Most tényleg mi ezzel a baj? Nekem tetszik, szerintem tök menő.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... e_tap=true
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 25., kedd 6:44
biztos az hogy a dobrogi a 200 kilojaval es a roncs gerincevel mar 40 metert nem tud megtenni nemhogy hajolgatnivazul írta: Még egy táncikálós videó. Most tényleg mi ezzel a baj? Nekem tetszik, szerintem tök menő.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... e_tap=true
HozzászólásSzerző: vazul » 2024. június 24., hétfő 8:57
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 24., hétfő 6:54
ferni írta: https://www.reddit.com/r/talk_hunfluenc ... %C3%A1lja/
Ez a színvonal a fidesznél, ez provokálta a buliban is MPt....
Ilyenekre hívnám ki a rendőrt azonnal, hogy vigyék a faszba...
Ja hogy ezt szabad, mert egy kibaszott maffiaállamban élünk...![]()
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 24., hétfő 6:48
bocs akkor ezt felreertettem, azt hittem arrol beszelsz h mikor a dossziet kapta akkor vt ott bede... amugy meg eleg sokszor jart ott mp, egyszer ennek a majomnak is lehet szerencseje sztem nem sugtak de ez az en velemenyem...vazul írta: "ez egy sokkal korabbi video, sztem kb egy honappal az ep valasztasok elotti..."
Lehet, de akkor is tudta, hogy hova megy...
HozzászólásSzerző: vazul » 2024. június 24., hétfő 6:40
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 24., hétfő 6:36
ki mondta h a buliban o provokalta mp-t? mert mp nem mondta bede meg azt mondta h 4k felvetelek lennenek ha o lett vna a provokator nem kaputelefon minoseguek...https://www.reddit.com/r/talk_hunfluenc ... %C3%A1lja/
Ja hogy ezt szabad, mert egy kibaszott maffiaállamban élünk...
ez egy sokkal korabbi video, sztem kb egy honappal az ep valasztasok elotti...A fő kérdés szerintem csak az, hogy vajon honnan tudhatta ez az élőlény azt, hogy MP az ATV-be megy??? Ahol ugye utána kapott egy piros dossziét. Csak nem az ATV súgott?
HozzászólásSzerző: vazul » 2024. június 24., hétfő 6:21
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 24., hétfő 0:49
Azt csodálom hogy ez még szabadlábon van, amennyi faszságot leművelt már és büszkélkedig velük videon is. Ezt az őves dolgot is úgy felfújták, mintha azzal verte volna a feleségét. Legalja seggnyalóferni írta: https://www.reddit.com/r/talk_hunfluenc ... %C3%A1lja/
Ja hogy ezt szabad, mert egy kibaszott maffiaállamban élünk...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 24., hétfő 0:30
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 22., szombat 20:23
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 22., szombat 17:50
En megdobbenessel lattam, hogy ezt nem huztak meg joval elobb. Gyakorlatilag vegig a kampany kozben is engedelyeztek, hogy MP szabotalja a propagandajukat.ferni írta:sziasztok, az origo, a mandiner, a borsonline és szinte minden propagandaoldal letiltott a FB oldaláról (a megafonosok is), hogy ne tudjam kommentelni a hazugságaikat. Megköszönöm, ha megteszitek helyettem.![]()
![]()
![]()
Mondjuk pont magukkal basztak ki ezek az oldalak ezzel, de ők tudják.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 22., szombat 17:46
sziasztok, az origo, a mandiner, a borsonline és szinte minden propagandaoldal letiltott a FB oldaláról (a megafonosok is), hogy ne tudjam kommentelni a hazugságaikat. Megköszönöm, ha megteszitek helyettem.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 22., szombat 16:08
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem