EURO 2024

Archívum

Ki nyeri szerinted az EB-t?

A szavazás 2024. július 15., hétfő 16:28-kor befejeződött.

Anglia
33
37%
Spanyolország
56
63%

Szavazatok száma: 89

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: EURO 2024

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 24., hétfő 21:36

Professore írta:
Anthony írta: Nagyon sokkoló ez az EB számomra, nézem a nagyobb csapatokat, mint Németország, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, stb. és a fél kezdőt nem ismerem. 41 éves vagyok, emlékszem a 90-es VB-re, de ilyent eddig sosem tapasztaltam.
Kik ezek te?
Ezen már én is elgondolkodtam. Valószínű az is benne van hogy már nem töltünk annyi időt meccs nézéssel mint régebb amikor fiatalabbak voltunk. A haverokkal sem lógunk annyit és nem dumálunk annyit fociról meg másról. Aztán lehet tok baromság amit írok csak magamból indultam ki :D .
Nem vagytok egyedül, Madrid meccsen, BL-n, illetve Eb,Vb-n kívül nem nagyon nézek már én sem, hébe hóba egyszer ha premier league, vagy La ligara oda kapcsolok, de már nincs annyi ideje az embernek hogy végig kövesse az összes meccset. Ilyen ez a felnőtt élet :lol:

Ezek a horvát szurkolók nagyon durvák, poharakat dobálnak be, az egyik olaszt is eltalálta, miért kell így szurkolni!? :hmmm:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2024. június 24., hétfő 21:39-kor.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 24., hétfő 21:29

Olaszok nem bírják 5 méterről befejelni már másodjára sem :/

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2024. június 24., hétfő 21:28

Anthony írta: Nagyon sokkoló ez az EB számomra, nézem a nagyobb csapatokat, mint Németország, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, stb. és a fél kezdőt nem ismerem. 41 éves vagyok, emlékszem a 90-es VB-re, de ilyent eddig sosem tapasztaltam.
Kik ezek te?
Az olaszok 2010 óta full noname arcokkal tolják, egy pár éve a hollandok is.

Német,spanyol verebeket azért ismergetem. :mrgreen:

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Professore » 2024. június 24., hétfő 21:28

Kik ezek te?
Ezen már én is elgondolkodtam. Valószínű az is benne van hogy már nem töltünk annyi időt meccs nézéssel mint régebb amikor fiatalabbak voltunk. A haverokkal sem lógunk annyit és nem dumálunk annyit fociról meg másról. Aztán lehet tok baromság amit írok csak magamból indultam ki :D .

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. június 24., hétfő 21:24

Nagyon sokkoló ez az EB számomra, nézem a nagyobb csapatokat, mint Németország, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, stb. és a fél kezdőt nem ismerem. 41 éves vagyok, emlékszem a 90-es VB-re, de ilyent eddig sosem tapasztaltam.
Kik ezek te?

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2024. június 24., hétfő 21:06

A Karfiolt nem lenne jó elhozni hozzánk középre? Lesz egy tíz jó éve; Valverde se érezze magát fajilag kirekesztve, ha Kroos meg Modric visszavonulnka.
Sportfilozófia: Roger Federer

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 24., hétfő 20:54

'shutterisland írta: konkretan a cserecsapat jatszik.

de az erem masik oldala, hogy ezek a jatekosok meg gondolom szeretnenek kesobb tobb szerepet kapni, igy velhetoen odateszik magukat.
Szerintem ez csak jobb tud lenni,amikor egy ilyen meccsen nem a kezdo jatszik.
Ezert is remenykedem az angolokban is,ha ok is leforgatjak.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 24., hétfő 20:40

BlancoMark írta: Siman verik az albanokat igy is. :D
Bízom benne, de nem tenném az anyóst a meccsre...

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 24., hétfő 20:37

Siman verik az albanokat igy is. :D

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. június 24., hétfő 20:23

Spanyolok meg így is 5x jobbak :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 24., hétfő 20:23

konkretan a cserecsapat jatszik.

de az erem masik oldala, hogy ezek a jatekosok meg gondolom szeretnenek kesobb tobb szerepet kapni, igy velhetoen odateszik magukat.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 24., hétfő 20:20

Ahogy gondoltam a spanyolok nem nagyon veszik komolyan a meccset... Szerintem ma ne számítsunk semmi jó eredményre...
Nekik abszolút jó, ha a taljánok kiesnek egy esetleges meglepetés vereség esetén.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. június 24., hétfő 19:17

miro. írta:
zsuninnyo írta: Szerintem sem 11-es, a skot csavo konkretan beugrott a labda es a vedo koze. Semmi ertelme nem volt, ahelyett, hogy ellotte volna a picsaba. Jo ertem faradt meg faszom, de attol meg csak maganak koszonheti, a vedo semmit sem tudott tenni, nekiment mert beallt ele.
Egyebkent a mai napig nem ertem egy ilyen vedo ilyen hibak utan nemhogy a kezdo csapat de meg a valogatott kozeleben is mit keres.
Nekiment mert beallt ele,tehat 11-es..

A gyerek letopogott,orban meg hatulrol belefutott.
Megvolt a kontakt is,meghozza hatulrol.
Az hogy a gyerek miert nem rugta el,tok masodlagos.

Szerintem épp ez az, hogy nem állt be elé. Csak a bal lábát tette ki oldalra. 0:16-nál:

https://x.com/Ryzo733/status/1804988740349329681/

Nálam ezért nem tizi ez.
Ezek az esetek is jól mutatják mennyire szarul vannak elbírálva a tizenhatoson belüli szabálytalanságok, legyen szó kezezésről, kontakt keresésről, vagy olyan szitukról amikor a szabálytalanság egyértelmű de a támadó félnek ~ 0% esélye van abban a szituban gólszerzésre.

Lenne mit rendbe rakni.....
És mégis hogy teszel rendbe ehhez hasonló eseteket, miilyen objektíven egyértelműen megítélhető tényezők vannak itt? Iránymutatásokat lehet megadni, de onnantól kezdve ez szubjektív dolog marad, ezt el kell fogadni, mert nem lehet rá egyértelmű szabályokat hozni.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 24., hétfő 18:37

Update Varga Barnabásról

Túl van a műtéten.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 24., hétfő 17:25

miro. írta:
zsuninnyo írta: Szerintem sem 11-es, a skot csavo konkretan beugrott a labda es a vedo koze. Semmi ertelme nem volt, ahelyett, hogy ellotte volna a picsaba. Jo ertem faradt meg faszom, de attol meg csak maganak koszonheti, a vedo semmit sem tudott tenni, nekiment mert beallt ele.
Egyebkent a mai napig nem ertem egy ilyen vedo ilyen hibak utan nemhogy a kezdo csapat de meg a valogatott kozeleben is mit keres.

Tudtommal, ha valaki ele odaugrik egy jatekos es belemennek, az nem szabalytalan. De a belemenesre biztos van egzakt szabaly.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 24., hétfő 16:06

Múltkor Orbán túl könnyen esett el, most meg egyértelműen tizi maradt el :lol:

Ezek az esetek is jól mutatják mennyire szarul vannak elbírálva a tizenhatoson belüli szabálytalanságok, legyen szó kezezésről, kontakt keresésről, vagy olyan szitukról amikor a szabálytalanság egyértelmű de a támadó félnek ~ 0% esélye van abban a szituban gólszerzésre.

Lenne mit rendbe rakni.....

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 24., hétfő 16:01

Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. június 24., hétfő 15:50

R. Carlos írta:
Halfkey írta: Ezek olyan hiteltelen dolgok nekem. Miért nem lehet elismerni hogy az övék is valszeg tizi volt, és oké, megemlíteni hogy a másik oldalt is maradt el? Miért kell mindenbe beleállni és magyarázni, hogy hogy az bezzeg nem volt tizi, de bezzeg nekünk elmaradt!!!!

Ha Magyarország/Real nem kapna meg ilyen tizit, nagy átfedésben ugyanazon emberek szája habzana akik szerint most semmi nem volt.

Örüljünk inkább.
Én a Gündogan - Orbán esetre azt mondtam, hogy az nem szabálytalan, mert test a test ellen ment és mint egy bábu úgy dőlt el Willi. Én nem feketén-fehéren látom a dolgokat, de ez a skót támadó meg sem próbált kapura lőni holott simán lett volna ideje. Ehelyett bevetődött Orbán elé lábbal, majd megkapaszkodott a mezében. Gyakorlatilag kézzel és lábbal is földre vitte, és kizökkentette az egyensúlyából a védőnket, aki egyébként teljesen egyenesen sprintelt a labda felé. Nem is értem, mi az ami nektek ebben tizenegyes. Nem habzó szájjal érvelek, véletlenül se érts féle, csak indokold meg légy szíves, hogy neked ez miért tizenegyes. Mert én nem ezt látom benne, ráadásul még lesen is volt a támadó.
Ez előbb szabadrúgás kifelé, mint tizi, nem is értem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 24., hétfő 13:59

Anthony írta: Szerintem is 11-es, de nem tudom mit tapogott ott a balek skót, már rég el kellett volna lője..lehet ezért is nem adtak meg mert várta az ingyen tizenegyest.
Kerdesben a valasz, szerintem annyira egylabas, hogy arra vart a jobbosra keruljon.
Orban meg esz nelkul, mint a tank...szerencsenk volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 24., hétfő 13:53

Szerintem sem 11-es, a skot csavo konkretan beugrott a labda es a vedo koze. Semmi ertelme nem volt, ahelyett, hogy ellotte volna a picsaba. Jo ertem faradt meg faszom, de attol meg csak maganak koszonheti, a vedo semmit sem tudott tenni, nekiment mert beallt ele.

Vissza: