En ugy ertelmeztem az eddigieket, hogy hozzank akar igazolni.tubatibi írta: Az eddig is meg volt, nem? A klubbal kéne megegyezni inkább.![]()
Most meg azt irjak, hogy megegyeztek, gondolom fizetes, szerzodes hossz, egyebek.
De lehet ugyanaz a ketto

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 26., szerda 9:54
En ugy ertelmeztem az eddigieket, hogy hozzank akar igazolni.tubatibi írta: Az eddig is meg volt, nem? A klubbal kéne megegyezni inkább.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2024. június 26., szerda 9:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 26., szerda 9:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 26., szerda 9:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 25., kedd 10:08
Szerintem Davies idén nem érkezik. Abban bízom, hogy Miguelt kipróbáljuk Fran helyett és akkor kb ennyi.krisz24 írta: Egyelőre akkor hogy nézünk ki nyáron? Tudom nincs hivatalos távozó még de valszeg akkor jön:
Mbappe, Endrick, Yoro??; Davies ??
Távozik: Kroos, Nacho,
Joselu
Kepa
Kérdéses még: Lunin (Modric meg Vazquez gondolom már vehetjük úgy, hogy hosszabbít)
Komolyabb hír volt még valakiről?
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. június 25., kedd 9:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 24., hétfő 23:07
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 24., hétfő 20:03
Bocs,meloba olvastam valahol,de most az istenert sem talalom.Pad'em írta:Ki írja? Én sehol nem látok ilyet.miro. írta: Lehet,hogy alaba is megy? Ronaldo csapatba irjak,akik elsonek ramost akartak,de o elment ugye valoszinuleg mls-be?
Ez igaz lehet?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 24., hétfő 19:56
Ki írja? Én sehol nem látok ilyet.miro. írta: Lehet,hogy alaba is megy? Ronaldo csapatba irjak,akik elsonek ramost akartak,de o elment ugye valoszinuleg mls-be?
Ez igaz lehet?
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 24., hétfő 19:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 24., hétfő 19:36
HozzászólásSzerző: flori » 2024. június 24., hétfő 19:32
Menni akar, nem elengedjük. Felmérte, hogy nem sok lehetőséget fog kapni, így inkább elmegy pénzt keresni. Valóra vált az álma idén, jó döntés. Én is marasztaltam volna.hehetheoriginal írta:Megint egy hiányos képességű argentin?poronty írta: BREAKING: Real Madrid are now negotiating with River Plate to sign Franco Mastantuono for €25M. The signing is very close. @jfelixdiaz
Elvileg 45 millás kivásárlási ára van. Ez a Diaz szerintem elég szar source, de, ha igaz, akkor a Solari-Calafat kettősnek jár a pacsi.
Ja es fassag sztem mogit elengedni, meg mindig az egyetlen centerunk![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 24., hétfő 19:09
Nekem eleg az utlevelet megnezni.RaúlCF írta: Veszettül egylábas, nem gyors se nem robbanékony tkp. Reinerről jobb videók voltak anno. Mindegy ha Calafat azt mondja fasza akkor ok, 25-ért meg nem nagy tétel.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 24., hétfő 18:59
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 24., hétfő 18:58
kivételesen egyetértünkhehetheoriginal írta: Ja es fassag sztem mogit elengedni, meg mindig az egyetlen centerunk![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 24., hétfő 18:52
Azt írja 1 évet még marad a Riverben, és hiába ajánlanak többet (pl Man City) érte, a gyerek csak minket akar, ismét.poronty írta: BREAKING: Real Madrid are now negotiating with River Plate to sign Franco Mastantuono for €25M. The signing is very close. @jfelixdiaz
Elvileg 45 millás kivásárlási ára van. Ez a Diaz szerintem elég szar source, de, ha igaz, akkor a Solari-Calafat kettősnek jár a pacsi.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 24., hétfő 18:50
Megint egy hiányos képességű argentin?poronty írta: BREAKING: Real Madrid are now negotiating with River Plate to sign Franco Mastantuono for €25M. The signing is very close. @jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. június 24., hétfő 18:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 24., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 24., hétfő 17:27
De akkor mi történik?MorataMartin írta:
Senki nem kötött bele senkibe, vagy semmibe:) Csupán aggódom, hogy hátul vékonyak leszünk és sajnálom a veteránok távozását.
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem