kivételesen egyetértünkhehetheoriginal írta: Ja es fassag sztem mogit elengedni, meg mindig az egyetlen centerunk![]()
egy klasszikus center elfért volna a padon, aki ráadásul nem keres sokat, jó karakter stb
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 24., hétfő 18:58
kivételesen egyetértünkhehetheoriginal írta: Ja es fassag sztem mogit elengedni, meg mindig az egyetlen centerunk![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 24., hétfő 18:52
Azt írja 1 évet még marad a Riverben, és hiába ajánlanak többet (pl Man City) érte, a gyerek csak minket akar, ismét.poronty írta: BREAKING: Real Madrid are now negotiating with River Plate to sign Franco Mastantuono for €25M. The signing is very close. @jfelixdiaz
Elvileg 45 millás kivásárlási ára van. Ez a Diaz szerintem elég szar source, de, ha igaz, akkor a Solari-Calafat kettősnek jár a pacsi.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 24., hétfő 18:50
Megint egy hiányos képességű argentin?poronty írta: BREAKING: Real Madrid are now negotiating with River Plate to sign Franco Mastantuono for €25M. The signing is very close. @jfelixdiaz
Elvileg 45 millás kivásárlási ára van. Ez a Diaz szerintem elég szar source, de, ha igaz, akkor a Solari-Calafat kettősnek jár a pacsi.
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. június 24., hétfő 18:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 24., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 24., hétfő 17:27
De akkor mi történik?MorataMartin írta:
Senki nem kötött bele senkibe, vagy semmibe:) Csupán aggódom, hogy hátul vékonyak leszünk és sajnálom a veteránok távozását.
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 24., hétfő 16:55
az első 3 távozását én is sajnálom, Kroos még a kezdőbe is beférneMorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszakOké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. június 24., hétfő 16:30
Senki nem kötött bele senkibe, vagy semmibe:) Csupán aggódom, hogy hátul vékonyak leszünk és sajnálom a veteránok távozását.MorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszakOké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 24., hétfő 16:08
Még nincs is nyitva. De ja már kutyaszar.Eeb-n szereplő ember még nem írt alá, pedig már rég arról vannak hírek, hogy Lucas és Modric is megkapja a szerződést, ingyen jön egy Mbappé mellé a következő brazil sztár Endrick és felpörgött a Yoro üzlet is mindez úgy, hogy nincs is átigazolási ablak és eb+copa is fut párhuzamosan. Soha semmi nem lesz elég jó. Ki kéne még a hírekbe, hogy csak ok legyen a nyarunk?MorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszakOké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 24., hétfő 15:48
De most lesz egy tininindzsánk, akivel megtörjük ezt az átkotdzsi91 írta:Következő szezonunk úgyis kuka a fekete csíkos nullkupázós hazai mezünk miatt.MorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszakOké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 24., hétfő 15:42
Következő szezonunk úgyis kuka a fekete csíkos nullkupázós hazai mezünk miatt.MorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszakOké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. június 24., hétfő 15:41
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 24., hétfő 15:37
Ilyen ez a generációváltásMorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszakOké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. június 24., hétfő 15:18
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. június 24., hétfő 13:39
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 24., hétfő 10:33
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. június 24., hétfő 10:17
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 24., hétfő 8:04
Szepen alakul a Niggalacticos.realbeckham írta: Varane vibe, 18 éves és tanulhat turelmesen ezt en is így látom, néger. Úgyhogy yoro.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 24., hétfő 1:01
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 23., vasárnap 22:47
én is az olaszt preferálom, de csak mert Nestat látom bele, és elfogult vagyok. néztem pár bajnokit, amikor a nagyok ellen játszott a Bologna, ez összesen 3 meccs nincs, de azért neki is össze lehet vágni ilyen highlight videót, mint Yoronakporonty írta: Az inkább az érdekes, hogy itt az emberek most nagyon szeretnék Calafiorit, de fogadok egyik se ült le az elmúlt évben megnézni mondjuk 3 Bologna meccset, és a hype meg Youtube videók alapján szeretnék itt látni.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem