HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 24., hétfő 13:52
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. június 24., hétfő 13:43
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. június 24., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 24., hétfő 13:38
Nalam is.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. június 24., hétfő 13:38
az opta statisztikai alapjan. Lefuttatnak ezer szimulaciot, ezek alapjan 71%ban nekunk kedvezoek az eredmenyek.'shutterisland írta:szerintem jelenleg 50-50, vagy igen, vagy nem.Sztem kérdezzük meg shuttert.![]()
szivesen.
amugy gondolom az erintett meccsek oddsai alapjan szamoltak ki a 71-et, nyilvan pl a szloven csoportban nagyobb az esely, az osztrakoknal v ukranoknal meg matematikai.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 24., hétfő 13:34
Nezd mar meg tobb szogbol inkabb, megin nem vagy kepbenHalfkey írta: Teljesen komolytalan szerintem ez a magára rántja elmélkedés, nem állva cselgáncsoztak hanem futottak előre. Mondanám hogy próbáljátok ki a pályán, de hehe féle állófutballt ismerve értem miért merülhet fel![]()
Ettől függetlenül a válasz a komolyabb kérdésre, ki van ám matekozva az esélyünk:
https://www.portfolio.hu/uzlet/20240624 ... b-n-694351
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 24., hétfő 13:16
Csak hogy egy peldat felhozzak: Varane anno ket olyan mozdulatert kapott ket sargat ugyanazon a meccsen.ram8nes írta:Mert puhák vagytok___Samy___ írta:
Mint ahogy a konyokos is.![]()
![]()
Én orulnek, ha nem herelnek ki teljesen a focit es fujnanak be minden szart, hanem tovabbra is kontakt sport maradna
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 24., hétfő 13:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 24., hétfő 13:08
Nem értek egyet, elobb a skot rantotta le elol a mezenel fogva, utana meg borult esett minden es mindenki marp.csabi1 írta: Maradjunk annyiban hogy az nagyon egyértelmű 11-es volt.
Tisztán látszik hogy hátulról kirúgja a lábát a skót játékosnak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 24., hétfő 13:07
szerintem jelenleg 50-50, vagy igen, vagy nem.Sztem kérdezzük meg shuttert.![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 24., hétfő 13:07
Hát én sodrást nem látok akárhányszor nézem vissza, mert hamarabb ragadja meg a mezét és rántja maga elé/magára Orbánt...Halfkey írta: Carlos, ha már indoklást kértél, azért tizi mert nincs a futballban olyan szabály hogy ki változtat irányt és ki nem. A védő nekiszaladt a labdát birtokló, gólhelyzetben lévő támadónak és elsodorja.
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 24., hétfő 13:05
poronty írta: Arról talált valaki infót a neten, hogy jelenleg hány százalék az esélyünk a továbbjutásra?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 24., hétfő 13:02
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 24., hétfő 12:55
M4 kirakott egy kepet ami szerint 71%. Azt viszont nem tudom mibol szamoltak ki.poronty írta: Szerintem meg a játékvezető minden kétes szitunál jól döntött.
Arról talált valaki infót a neten, hogy jelenleg hány százalék az esélyünk a továbbjutásra?
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. június 24., hétfő 12:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 24., hétfő 12:49
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. június 24., hétfő 12:38
Én a Gündogan - Orbán esetre azt mondtam, hogy az nem szabálytalan, mert test a test ellen ment és mint egy bábu úgy dőlt el Willi. Én nem feketén-fehéren látom a dolgokat, de ez a skót támadó meg sem próbált kapura lőni holott simán lett volna ideje. Ehelyett bevetődött Orbán elé lábbal, majd megkapaszkodott a mezében. Gyakorlatilag kézzel és lábbal is földre vitte, és kizökkentette az egyensúlyából a védőnket, aki egyébként teljesen egyenesen sprintelt a labda felé. Nem is értem, mi az ami nektek ebben tizenegyes. Nem habzó szájjal érvelek, véletlenül se érts féle, csak indokold meg légy szíves, hogy neked ez miért tizenegyes. Mert én nem ezt látom benne, ráadásul még lesen is volt a támadó.Halfkey írta: Ezek olyan hiteltelen dolgok nekem. Miért nem lehet elismerni hogy az övék is valszeg tizi volt, és oké, megemlíteni hogy a másik oldalt is maradt el? Miért kell mindenbe beleállni és magyarázni, hogy hogy az bezzeg nem volt tizi, de bezzeg nekünk elmaradt!!!!
Ha Magyarország/Real nem kapna meg ilyen tizit, nagy átfedésben ugyanazon emberek szája habzana akik szerint most semmi nem volt.
Örüljünk inkább.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2024. június 24., hétfő 12:31
Mert puhák vagytok___Samy___ írta:Mint ahogy a konyokos is.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2024. június 24., hétfő 12:29
En peldaul azert nem ismerem el, mert szerintem nem volt szabalytalan. Ugyanugy, ahogy szerintem Gundogan-Orban parharc sem. De latom, hogy mas miert gondolja tizinek, egyszeruen szerintem ez egy kontakt sport es nem volt az egyik se.Halfkey írta:Ezek olyan hiteltelen dolgok nekem. Miért nem lehet elismerni hogy az övék is valszeg tizi volt, és oké, megemlíteni hogy a másik oldalt is maradt el? Miért kell mindenbe beleállni és magyarázni, hogy hogy az bezzeg nem volt tizi, de bezzeg nekünk elmaradt!!!!Maradjunk annyiban, hogy a támadó szabálytalankodott és les is volt. Meg maradjunk annyiban, hogy Varga esete tizenegyes volt, függetlenül attól, hogy akkor nem ez érdekelt minket a legjobban, és amikor Botkát lekönyökölték szintén tizenegyes volt.
Ha Magyarország/Real nem kapna meg ilyen tizit, nagy átfedésben ugyanazon emberek szája habzana akik szerint most semmi nem volt.
Örüljünk inkább.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 24., hétfő 12:28
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem