h3x0r írta:Zsoc es csababarca, en ezen a forumon keresgelnek. Csak ma delutan tobben is linkeltek laptopokat 130-as es 150-es arkategorian belul is.
Köszi,írtam is ide, regelve vagyok az oldalra, de eszembe se jutott

HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 11., szerda 21:21
h3x0r írta:Zsoc es csababarca, en ezen a forumon keresgelnek. Csak ma delutan tobben is linkeltek laptopokat 130-as es 150-es arkategorian belul is.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 11., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 11., szerda 20:59
HozzászólásSzerző: Zsoc » 2013. december 11., szerda 20:46
HozzászólásSzerző: francois » 2013. december 3., kedd 17:03
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. december 3., kedd 15:16
Én úgy tudom,hogy a kerámia még jobb is,mint a fém alkatrész,szóval attól nem kell tartani erős dolog a kerámia.tubatibi írta:FONTOS
Anyukámnak szeretnénk egy igazi kávédarálós gépet venni karácsonyra tesómékkal, ki is néztünk egyet, lehet kapni a Spar-ban, SAECO márkájú, 59.990 Ft-ért van, automata kávéfőző, csak annyi, hogy nem fém, hanem kerámia örlőbetét van rajta, ez sokat számít? Vagy nemsokat? Segítségeket szeretnék kérni!
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 3., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: francois » 2013. december 2., hétfő 20:32
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. december 2., hétfő 20:09
HozzászólásSzerző: francois » 2013. december 2., hétfő 20:04
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. december 1., vasárnap 12:55
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 30., szombat 16:16
Ha neked ebbol az egeszbol az jott le, hogy full hulyenek nezlek, akkor csak sajnalni tudlak.Kerlon írta:Köszönöm, hogy full hülyének nézel!h3x0r írta:...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 30., szombat 15:57
Köszönöm, hogy full hülyének nézel!h3x0r írta:Azert kicsit tisztazzuk a dolgokat. Eloszor is ket tipusu program letezik:Kerlon írta:A telós gps komolyabb mobil net nélkül kaka.
1. a terkep le van mentve a telefonra
- ilyenek peldaul az IGO Primo, Sygic, TomTom, Navigon
- persze ezek fizetos programok, de torrentrol konnyen le lehet oket szedni
- az elonyuk az, hogy nincs szukseg internet kapcsolatra a hasznalatukhoz
- viszont maga a terkep es a program rengeteg helyet foglal
2. ami menet kozben netrol tolti le a terkepet
- ehhez kell internet kapcsolat
- Ilyen peldaul a Waze
- ennel a programnal pl ha rendort, dugot, balesetet latsz, akkor be tudod jelolni es a tobbi felhasznalo ezt azonnal latja
Mindkettonek megvan az elonye es a hatranya is, mindenki dontse el, hogy utazastol fuggoen melyiket hasznalja.
szerk.: En egyiket se hasznalom, viszont tesom igen. Neki a mobiljan korlatlan net van, belfoldon a Waze-t hasznalja, a rendor, dugo, baleset bejelentesek miatt, kulfoldon viszont IGO-t foleg azert, mert ott joval dragabb a net. De programtol fuggoen ezeknel az online terkepeknel is van olyan lehetoseg, hogy egy bizonyos teruletet elore lementessz a telefonodra.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 30., szombat 15:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 30., szombat 14:36
Azert kicsit tisztazzuk a dolgokat. Eloszor is ket tipusu program letezik:Kerlon írta:A telós gps komolyabb mobil net nélkül kaka.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. november 30., szombat 13:58
A Windows-os mobilokon egyáltalán nem kell mobilnet a gps-hez,teljesen offline,és mégis királyul működik.Sőt van egy Navon gps készülékem és azt kell mondjam,hogy a telefonom hamarabb menetre készen áll. Szóval telón is lehet jó gps-t találni bőven. Androidra ott van az iGo vagy a Sygic pl az is tökéletesen működött nekem korábban mindenféle netkapcsolat nélkül.Kerlon írta:A telós gps komolyabb mobil net nélkül kaka.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 30., szombat 13:58
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 30., szombat 13:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 30., szombat 13:20
Miért? Nekem patent az offline navigációm például, világ összes országa elérhető rajta.A telós gps komolyabb mobil net nélkül kaka.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 30., szombat 11:57
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem