most legalább megmondta a frankót, ez most tetszett.
kár hogy ennyi fassága volt itt mourinhonak, ez a nyilatkozat gecc még mindig mosolygok tőle.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 7., kedd 18:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 7., kedd 18:12
Ez mind szép meg jó,csak ezzel a statisztikával elmehetünk az isten kertjébe szAz egyébként impresszív kis stat, pláne a fos szezonbeli formával együtt, hogy otthon veretlenek vagyunk mindhárom terepet tekintve. :ozil:
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 7., kedd 18:10
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 7., kedd 18:03
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. május 7., kedd 18:00
HALÁLIIniesta kritikájáról: “Iniesta azt gondol, amit csak akar. Szerintem azonban jobb lenne, ha a saját csapatával foglalkozna és a saját csapattársaival, valamint a Bayern ellen mutatott teljesítményükkel. A csapata ennyit tudott a Bayern ellen Messi nélkül.”
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 7., kedd 17:56
végig is olvastad? megindokolta...Egyébként az oké, hogy nem jár alanyi jogon Casillasnak a kezdő. Viszont az, hogy "Lopez lesz a kapus, amíg én itt vagyok" meg azt mutatja, hogy alanyi jogon jár valaki másnak...
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 7., kedd 17:41
én nem lepődnék meg, ha ez még jobban tűzelné.ateeemadrid írta:Egyébként kíváncsi vagyok, hogy Lopeznek ez az egész milyen érzés, meg hogy így milyen kapcsolatban van a többiekkel? Azért neki is szar lehet szerintem azt hallgatni, hogy még a saját csappatársai is értetlenkednek, hogy miért nem San Iker véd.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 7., kedd 17:40
Nem pont kezdőnek gondolták a népek,hanem ha valamelyik belsővédő kiesik,Ramos vagy Varane,Pepe még mindig minőségibb játékos mint Albiol vagy akár Nacho.De akkor aztán mindenki nekem esett , hogy így Pepe meg úgy Pepe... még se látom, hogy a nagy Pepe-t bárki is kezdő pozicióba szánná jövő évre a saját kis "megálmodott" csapatába... :ike:
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 7., kedd 17:39
Én is bírom Mout meg egyet értek vele ,csak ilyet nem lehet mondani , nem fikázhatod le a csapatod tagjait , meg nem mondhatsz ilyet , hogy Lopez véd nálam örökre ...Illetve azzal sem értek egyet , hogy Lopez jobb kapus , lehet jobb formában van ,de biztosan nem jobb kapusateeemadrid írta:Nem vagyok oda Mourinhoért, mint edző, de emberként sosem volt semmi problémám vele. Ez a nyilatkozat is... Epic.
Egyébként nagyjából egyetértek azzal, amiket mondott, de ennek ellenére alkalmazkodni kell a szurkolókhoz is valamilyen szinten, nem lehet a kedvenceket ilyen szimplán leszarozni. :-)
Örülök, hogy azért még egyszer utoljára odaszúrt egyet a mocskos buzi spanyol médiának, évről-évre ők az egyik legnagyobb hátráltatói a csapatnak.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy Lopeznek ez az egész milyen érzés, meg hogy így milyen kapcsolatban van a többiekkel? Azért neki is szar lehet szerintem azt hallgatni, hogy még a saját csappatársai is értetlenkednek, hogy miért nem San Iker véd.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 7., kedd 17:34
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 7., kedd 17:33
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 7., kedd 17:32
Vagy a vezetői stílusát. Van, akinjek az jön be, ha az edzője, főnöke egy állat, aki kőkeményen bánik a játékosokkal. Van akinek meg egy apatípusú, közvetlenebb figura. Nem hiszem, hogy Casillashoz az a stílus áll közelebb, amikor leordítják a játékosokat.Amúgy valszeg ez alapján a nyilatkozat alapján , az lehet a baja Mounak , Casillassal ,hogy szóvá tette a játék minőségét , esetleg hogy Pellegrinivel/Del Bosquével támadóbb focit játszottunk.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 7., kedd 17:31
Mindkettőnknek lehet igaza. Nem kell hozzá egyetértenünk :-)Toky írta:Itt nem csak a biztonságról van szó. Ettől függetlenül, szerintem most sem kapunk kevesebb gólt, mint Iker alatt, csak most nem ívelésből. (Kéne az a nyelvöltögetős smiley. ) Komoly lelki pluszt adhat az, ha valaki olyan mint Casillas -akire sokan felnéznek, és adnak a szavára- "Vamosozik a kapuból". Én így látom, nem kell velem egyetérteni.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 7., kedd 17:28
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 7., kedd 17:28
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 7., kedd 17:22
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 7., kedd 17:21
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 7., kedd 17:21
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 7., kedd 17:19
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 7., kedd 17:15
csak ijesztgeti a népet, remélem. azt nyilatkozta pár napja, hogy csak a szezon végén fog dönteni a sorsáról.Nzedge írta:Fb-m ilyenekkel van tele.Lemaradtam valamiről?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem