morientes írta:Kerlon írta:Alapember Benderrel a középpályán. Mondjuk nem tudom, hogy Gündogan sérülése miatt-e vagy sem(bár Gündit egy sorral feljebb rakták év elején), de az értékelései rendre jók. Whoscoredon például 17 meccs 7.62-es értékeléssel áll. Modricnak pl csak 7.11.
Ja értem....akkor még Gündogan sérülése előtti időkre emlékeztem....
Az az értékelés meg megint csak érdekes,de abba nem mennék bele,mert nemtom kik és mi alapján értékelnek

Nem ismerem azt a rendszert.
Amennyire en tudom, Whoscored-on van egy eleg bonyolult egyenlet (vagy akar nevezhetnem algoritmusnak is), ami a konkret szamok alajan ertekel. Mik szamitanak?
- tamadas: gol, golpassz, kapura lovesek szama (pontos, pontatlan lovesek), kulcs passzok, sikeres cselek, hanyszor faultoltak, szerzett es eladott labdak szama, lesek szama
- vedekezes: szerelesek, kozbelepesek, tisztazasok es hogy ebbol mennyi volt hatekony, blokkolt lovesek, megnyert lesek, szabalytalansagok
- passzolas: osszes passzok, sikeres/sikertelen rovid, hosszu, kereszt labdak
Biztos kihagytam parat, de kb ezek alapjan osztalyoznak.
Egyebkent itt van az elozo meccsunk "oldala" Van benne par erdekes dolog. Peldaul ott van a Match Centre, Player Statistic resz.
Nyilvan nem lehet CSAK ezek alapjan megitelni valakit, mert a meccseket nezni is kell, de kiegesziteskent szerintem hasznos.