EURO 2024

Archívum

Ki nyeri szerinted az EB-t?

A szavazás 2024. július 15., hétfő 16:28-kor befejeződött.

Anglia
33
37%
Spanyolország
56
63%

Szavazatok száma: 89

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

Re: EURO 2024

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 23., vasárnap 13:02

L.Miki írta: Szoboszlai mondta a svájc elleni mérkőzés után: "nem léphetsz úgy pályájára, hogy azt hiszed ingyen adják a győzelmet a 3 pontot". Én ebből semmi mást nem szűrök le, hogy nagy lett a csapatnak a mellény, hozzájárult a hype amit a média nyom, és azt hitték, hogy sínen vannak, ez már sétagalopp lesz. Nem hiába volt külön a játékosnak elbeszèlgetès. Lehet keresni egyéb kifogásokat, de szerintem itt most ez történt.
Erre gondoltam azzal,hogy a “legjobb” mentalis allapotban jottek ide.
Eddig mindig az volt,hogy remegtek a labak,most vegre megfordult,es volt onbizalmuk.
Aztan ebbol sikerult az,amit leirsz.

RaúlCF írta: Grúzok meg albánok is biztos keveset utaztak. Hagyjuk már az ilyen magyar kifogásokat. Egyszerűen szarul teljesítenek nulla mentalitással. 2 kör után a legszarabb csapat vagyunk a másik 0 pontos lengyelek legalább egyel többet lőttek. Grúzok, albánok, szlovákok, szlovének, szerbek, románok milyen meccseket toltak? Ez mind szomszédos vagy keletibb ország de biztos a 2 órás belföldi luxusutazás miatt kedvetlenek szegények. Van különbség vereség és vereség között.
+1.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 23., vasárnap 12:58

Szoboszlai mondta a svájc elleni mérkőzés után: "nem léphetsz úgy pályájára, hogy azt hiszed ingyen adják a győzelmet a 3 pontot". Én ebből semmi mást nem szűrök le, hogy nagy lett a csapatnak a mellény, hozzájárult a hype amit a média nyom, és azt hitték, hogy sínen vannak, ez már sétagalopp lesz. Nem hiába volt külön a játékosnak elbeszèlgetès. Lehet keresni egyéb kifogásokat, de szerintem itt most ez történt.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 23., vasárnap 12:50

Grúzok meg albánok is biztos keveset utaztak. Hagyjuk már az ilyen magyar kifogásokat. Egyszerűen szarul teljesítenek nulla mentalitással. 2 kör után a legszarabb csapat vagyunk a másik 0 pontos lengyelek legalább egyel többet lőttek. Grúzok, albánok, szlovákok, szlovének, szerbek, románok milyen meccseket toltak? Ez mind szomszédos vagy keletibb ország de biztos a 2 órás belföldi luxusutazás miatt kedvetlenek szegények. Van különbség vereség és vereség között.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 23., vasárnap 12:31

Úgy tudom sokat utaztak feleslegesen a srácok.
Elmentek Telkibe, onnan valamiért Debrecenbe szerveztek meccset, az is egy csomó utazás volt oda-vissza, majd aztán nem engedték Telkibe menni a családokat, emiatt megint mindenki is hazament pár napra ami megint nem kevés kilométer volt felesleges meg ilyen apróságok.

Szarul volt megszervezve az egész.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2024. június 23., vasárnap 12:26

miro. írta: En azt gondolom,hogy az elmult 20-30 evben most erkeztunk meg a legjobb mentalis allapotban,de az elmult evek egyik legrosszabb teljesitmenyet raktak le olyan meccsen,ahol tet van.
Ha mar az elso meccs legelejen gond van, marpedig fejekben es mentalitasban, akkor az pont azt bizonyitja, hogy nem jo mentalis allapotban erkeztunk. just sayin

Szerintem amugy nem kerdes, hogy Svajce jobb keret, mint akar a skot, akar a magyar. Csak Magyarorszagon gondolja szerintem barki az ellenkezojet.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 23., vasárnap 11:16

Ne már. Svájc egyértelműen erősebb mint a Magyar-Skót duó.
keretek alapjan igen, de pl a selejtezok alapjan nem tunt ugy.

a skotok nagyon nagyot mentek ott, mektominé kb world class modban tolta, mikozben a svajciak 5 ponttal vegeztek az amugy a magyaroknal nem hinnem, hogy magasabb polcra sorolando romanok mogott.

valogatott tornan (foleg eb-n) nincsenek klasszis kulonbsegek szerintem, csak ket kategoria, topcsapatok es a tobbiek.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 23., vasárnap 9:48

'shutterisland írta:
Egy elég erős csoportba kerültek, reálisan nézve esélytelen volt a továbbjutás még mielőtt bármi elkezdődött volna
?

nemetek egy lepessel kiemelkednek + hazai palya, azon kivul a maradek 3 barmilyen sorrendben jott volna be egymas utan, egyik sem bombameglepetes.
igy, hogy 3 pontokkal is tovabb lehet csusszanni harmadikkent, egyaltalan nem volt eselytelen a tj.
sot, 0 ponttal es -4 golkulivel allunk es meg igy is szinte biztosan eleg lenne a mai gyozelem.
Szerintem harom kb ugyanolyan csapat van ebben a csoportban,talan skocia kicsit gyengebb,illetve svajc kicsit erosebb,de en ezeket olyan kis kulonbsegeknek latom,hogy egy meccsen barmi megtortenhet. Lathatjuk a svajc-skoton is.
Egy nagyobb hiba,egy rosszabb periodus amit a masik csapat kihasznal,es onnantol kezdve hiaba erosebb egy leheletnyivel az egyik csapat,1:0-as hatranyban mar ezek a kulonbsegek teljesen megszunnek,szamomra nem volt kifejezetten eselyesebb csapat semelyik meccs elott.
Nem tudtam volna senkire azt mondani,hogy a harom kozul ez fix masodik lesz.

En azt gondolom,hogy az elmult 20-30 evben most erkeztunk meg a legjobb mentalis allapotban,de az elmult evek egyik legrosszabb teljesitmenyet raktak le olyan meccsen,ahol tet van.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. június 23., vasárnap 9:44

wZoLee7 írta:

Akkor viszont egy edzői hiba erőltetni a játékát, pont mint a 0 km-es Szalait az első meccsen. Értem, hogy Ő a sztár, de az ilyen húzások soha nem jöttek még be.
Az a baj nincs helyette senki, még Kalmár lehetett volna opció, de az a pali egy hétig nem bírja ki sérülés nélkül.. :x
Kálmán is lesérült, Kleinit meg hagyjuk is.. :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 23., vasárnap 9:37

reeed_ati írta:
wZoLee7 írta: de a győzelemhez kell egy jó Szoboszlai, mert eddig nagyon halovány.
Nem igazán van jó állapotban, sem mentálisan, sem fizikálisan.
Ha jól tudom, nem is edzett a csapattal, hiába mondják, hogy minden rendben van, ha így lenne, akkor nem lennének a kötések, meg az edzéskihagyások..
Szóval engem meglepne, ha valami nagyot hozna ma, ússza meg sérülés nélkül, épüljön fel teljesen a kövi szezonra, aztán lesz még lehetőség javítani, nem venném elő őt most.. :)
Akkor viszont egy edzői hiba erőltetni a játékát, pont mint a 0 km-es Szalait az első meccsen. Értem, hogy Ő a sztár, de az ilyen húzások soha nem jöttek még be.
'shutterisland írta: nemetek egy lepessel kiemelkednek + hazai palya, azon kivul a maradek 3 barmilyen sorrendben jott volna be egymas utan, egyik sem bombameglepetes.
Ne már. Svájc egyértelműen erősebb mint a Magyar-Skót duó. Nekem meglepetés lett volna, ha nem hozzák a 2. helyet.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. június 23., vasárnap 9:30

wZoLee7 írta: de a győzelemhez kell egy jó Szoboszlai, mert eddig nagyon halovány.
Nem igazán van jó állapotban, sem mentálisan, sem fizikálisan.
Ha jól tudom, nem is edzett a csapattal, hiába mondják, hogy minden rendben van, ha így lenne, akkor nem lennének a kötések, meg az edzéskihagyások..
Szóval engem meglepne, ha valami nagyot hozna ma, ússza meg sérülés nélkül, épüljön fel teljesen a kövi szezonra, aztán lesz még lehetőség javítani, nem venném elő őt most.. :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 23., vasárnap 9:25

hehetheoriginal írta:
Anthony írta: Szerintetek nyerünk ma?
Papiforma 1-1, aztan lehet szepen hazakullogni megint.
De milyen megint? :lol: Ez annyira bicskanyitogató megfogalmazás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 23., vasárnap 9:17

Egy elég erős csoportba kerültek, reálisan nézve esélytelen volt a továbbjutás még mielőtt bármi elkezdődött volna
?

nemetek egy lepessel kiemelkednek + hazai palya, azon kivul a maradek 3 barmilyen sorrendben jott volna be egymas utan, egyik sem bombameglepetes.
igy, hogy 3 pontokkal is tovabb lehet csusszanni harmadikkent, egyaltalan nem volt eselytelen a tj.
sot, 0 ponttal es -4 golkulivel allunk es meg igy is szinte biztosan eleg lenne a mai gyozelem.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 23., vasárnap 9:09

Nem tudom páran mit vártatok. Egy elég erős csoportba kerültek, reálisan nézve esélytelen volt a továbbjutás még mielőtt bármi elkezdődött volna. A skótok is irtó gyengék, ez egy 3 esélyes meccs lesz, de a győzelemhez kell egy jó Szoboszlai, mert eddig nagyon halovány.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 23., vasárnap 8:59

Papiforma 1-1, aztan lehet szepen hazakullogni megint.
thereisonly1ronaldo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 23., vasárnap 8:57

azok utan, hogy szepen sikerult kiszurkolni, hogy mind az 5 csoportban tobbe-kevesbe nyitva maradt az ajto a gyengebb harmadik helyezettre, termeszetesen leikszelunk. :D

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. június 23., vasárnap 8:53

Szerintetek nyerünk ma?

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. június 23., vasárnap 8:28

Ilyen teljesitmennyel hogy 2 meccs utan 0 pont, ha esetleg tovabbjutatnk valahogy nem azon kene aggodni hogy kit keruljunk el hanem mindenkinek orulni kell mert az a meccs is mar csak egy jutalom.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. június 23., vasárnap 8:22

'shutterisland írta: egyebkent igy a masodik kor lezarta utan kimondhato, ha utjuk a skotokat, akkor borzaszto nagy a sansz arra, hogy az tovabbjutast er.

most mar 3 csoportban is (B,C,F) elegge benne van, hogy max 2 pontos harmadikok lesznek, illetve ha netan 2-vel vagy tobbel nyerunk, akkor a D csoportban egy komoly osztrak zako a hollandoktol vagy az E csoportban egy ukran-szlovak vereseg eseten az ukranok lennenek a 3.-ok rosszabb golkulonbseggel kulonbseggel.

szoval konkretan az 5 tobbi csoportban 3-ban egesz jo, 2-ben halvany de nem lehetetlen esellyel lenne rosszabb csoportharmadik, osszesen kettot kellene az 5-bol elozni.

jo kis classic magyaros szamolgatas, szinte biztos, ha nyerunk (foleg 2-vel) akkor osszejon. :D

B és F illetve B és C csoportos kiesés esetén Portugál ellenfél lenne, C és F csoportos 3. Helyezett kiesés esetén az E csoport első helyezettje lenne az ellenfél egy továbbjutás esetén
Szóval drukkolni kene ennek is h ne Portugália jöjjön szembe :lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 22., szombat 23:32

nzooli93 írta: Belga kapitány is érdekes. Openda semmit nem jatszik, az atalantas gyereknek is jo szezonja volt,o se jatszik. De Carrasco araboktol az alapember
Szerintem ez a válogatott foci elég komolytalan irányba ment el. Legtöbb helyen a kokler edzők a saját haverjaikat hívják be (vagy felsőbb nyomásra állítják össze a keretet). Nem csoda hogy a legtöbb csapat egy normális támadást nem tud végig vinni.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 22., szombat 23:24

egyebkent igy a masodik kor lezarta utan kimondhato, ha utjuk a skotokat, akkor borzaszto nagy a sansz arra, hogy az tovabbjutast er.

most mar 3 csoportban is (B,C,F) elegge benne van, hogy max 2 pontos harmadikok lesznek, illetve ha netan 2-vel vagy tobbel nyerunk, akkor a D csoportban egy komoly osztrak zako a hollandoktol vagy az E csoportban egy ukran-szlovak vereseg eseten az ukranok lennenek a 3.-ok rosszabb golkulonbseggel kulonbseggel.

szoval konkretan az 5 tobbi csoportban 3-ban egesz jo, 2-ben halvany de nem lehetetlen esellyel lenne rosszabb csoportharmadik, osszesen kettot kellene az 5-bol elozni.

jo kis classic magyaros szamolgatas, szinte biztos, ha nyerunk (foleg 2-vel) akkor osszejon. :D

Vissza: