Remy írta:
Óváros óriási + a vár környéke (nagyon jó a kilátás is onnan), és nagyon szép. Ha szállást nézel, szerintem érdemes a zöld (ha google mapsra ránézel) metróvonalon foglalni, mert lényegében azzal elérhető nagyon sok minden átszállás nélkül. Ha meg úgyis bent találsz szállást a központban, akkor kb gyalogszer az egész.
Okés,köszi!
Amúgy számomra meglepően olcsók a szállások.
4 csillagos,9+ értékelésű hotel 134 euro reggelivel,de 4 csilllgos szállások 100 eurotól már találhatóak.
Így amikor pár napra megyünk nem szoktunk 4 csillagos szállodákat nézni,de így,hogy ennyire olcsók abszolút nem vészes.
rikko írta:
Van egy "been" nevű app.
Itt be tudod jelölni, hogy melyik országokban voltál.
Semmi extra , csak néha jó ránézni, hogy merre voltál és merre kellene még járni.
Na ezt a been-t lopom.
Mi jobban szeretünk télből a nyárba menni,vagy október,november környékén valamerre 10 nap 2 hetet elcsavarogni.
Addig ezek a hosszú hétvégék,vagy ugye most az esküvő miatt kaptunk 3 nap szabit,aztán ha már így kijött,gondoltuk elmegyünk kicsit valamerre a közelbe.
Csodás országokba jártatok!
Mi Thaiföldet illetve Mexikót nézegetjük,illetve vagy jövőre vagy még az ősszel bele kéne férnie már egy madridi kiruccanásnak is.
Én ugye Olaszország szerelmes vagyok,de annyi ország,kultúra,látnivaló van..