Remy írta:
rikko írta:
Nincs Insta, se FB.
Képek és repjegyek megvannak, mind a 69 országba. Ahonnan lehetett még helyi valutát is hoztam.
Dél - Amerika , Afrika , Ausztrália és Óceánia kb teljesen felfedezetlen és egyelőre az is marad. Illetve tipikusan az a turista vagyok aki nem oda megy, ahová az átlagos utazó megy
Így, hogy egy ideje már házas vagyok pl egy régi nagy álmom Észak - Korea biztosan nem lesz meg...

A család fontosabb lett.
Wow! Mondtam én, hogy nem leszek itt rekorder. Azért na... Erről mondjuk egy listát megnéznék, hogy melyik országokban voltál.
Namíbiát akkor írd fel, ha Afrikát majd idővel tervezel. Mivel nagy ország, így aki odamegy turista, azok eloszlanak és full nyugi van. Sehol nincs végtelen ember. Tavaly szeptemberben voltunk ugye, de mai napig beszélünk róla párommal, hogy mennyire imádtuk azt a szabadságot, ami ott volt. Kocsibérléssel az egész világ a tiéd. Kisgyerekkel is ajánlós hely, ha úgy jön ki a lépés. Nagyon biztonságos.
Ázsia : Azerbajdzsán, Örményország, Kambodzsa, Laosz, Indonézia, Kazahsztán, Malajzia, Maldív szigetek, Mongólia, Fülöp szigetek, Szaúd Arábia, Szingapúr, Srí Lanka, Egyesült Arab Emírségek, Vietnám
Európa: Albánia és Izland kivételével minden megvolt. A mini államok is.
Afrika : Tunézia, Algéria, Egyiptom, Kenya , Etiópia, Marokkó
Észak - Amerika : Kanada
Mindenhol legalább egy hetet voltam úgy összesen. Pl Csehország, 3 nap Prága, rá pár évre ismét 2-3 nap Prága aztán 2 nap Karlovy Vary.
6 országban éltem , minimum 1 évet.
Illetve hatalmas mákom volt, hogy a veszélyes munkahely miatt rengeteg fizetett szabadságom volt 8 évig. 56+21 nap / év.