Nem hiszem.'shutterisland írta: te hany orszagban voltal mar remy ?
biztos te vagy a rekorder itt.![]()
24, Azt nem mondom, hogy kevés, de nem is olyan sok.
Idén még jön hozzá 4 szeptemberben, ha nem semmisül meg addig a bolygó.

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 22., szombat 19:08
Nem hiszem.'shutterisland írta: te hany orszagban voltal mar remy ?
biztos te vagy a rekorder itt.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 22., szombat 19:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 22., szombat 18:36
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 22., szombat 18:25
Nika91127 írta:
Jó hely. Májadat készítsed
Nekünk az U Partalmentu meg a Ferdinanda tetszett.
Van a "belváros szélén" egy helyinek kinéző kocsma, arról híres, hogy "szinte minden" nyelven van étlapjuk.
Koszi mindkettotoknek!Remy írta:
Persze. 3 nap tökéletes rá. Egyik legjobb város EU-ban.
Krčma kajáldát ajánlom. Feelinges hely, finom kajával.![]()
Salzburgtol kb 50perc,de Munchen is 3 ora.BlancoMark írta:
A varos jo, az emberek zarkozottak. Ha a kozelben levo utazast szeretnetek (salzburgi vagy ugye?), akkor szamomra Munchen a kedvenc. Nagyon kiraly varos, es hihetetlen vendegszereto emberek.![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 22., szombat 18:24
miro. írta: Prágában volt valaki mar?
Erdemes atugrani 3 napra?
Tolunk 3 es fel ora ora vonattal,gondolkozunk a felesegemmel,hogy megneznenk a varost.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 22., szombat 17:55
A varos jo, az emberek zarkozottak. Ha a kozelben levo utazast szeretnetek (salzburgi vagy ugye?), akkor szamomra Munchen a kedvenc. Nagyon kiraly varos, es hihetetlen vendegszereto emberek.miro. írta: Prágában volt valaki mar?
Tolunk 3 es fel ora ora vonattal,gondolkozunk a felesegemmel,hogy megneznenk a varost.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. június 22., szombat 17:52
Jó hely. Májadat készítsedmiro. írta: Prágában volt valaki mar?
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 22., szombat 17:49
Persze. 3 nap tökéletes rá. Egyik legjobb város EU-ban.miro. írta: Prágában volt valaki mar?
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 22., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 19., szerda 17:11
Én is előfizettem rá így az EB idejére. M4 1080p-ben akadás nélkül megy. 15-20 percenként az m4 oldala kidob egy hibát (error code 232404), olyankor általában elég néhányszor frissíteni az oldalt, nagy ritkán újra kell indítani a gépet.Sorrentino írta:+1 a NordVPN-re. Én is azt használom és eddig bevált mindenhol.Halfkey írta: Nordvpn sztem nem drága ahhoz képest mennyi hasznosságot kapok tőle.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 19., szerda 16:17
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 19., szerda 14:37
Hogy mit csinal? Max annyi lehet, hogy lassab a neted a vpn-en, ertheto okokbol, hiszen egy tavoli szerverhez csatlakozol.Kacsoh írta:Nekem nagyon lelassítja a netet wifin keresztül, így használhatatlan volt az egész.Sorrentino írta:
+1 a NordVPN-re. Én is azt használom és eddig bevált mindenhol.
De van 30 napos pénz visszafizetési lehetőség, szóval mindenképp megérné kipróbálni hátha okés lesz
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 19., szerda 13:41
Szigetcsépi strand.Kercsó írta: BP +100km vonzáskörzetében javasoljatok (szabad)strandot, ahol nincs tömegnyomor és kevés a parittya.![]()
Balaton nem játszik.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 19., szerda 13:34
HozzászólásSzerző: Kacsoh » 2024. június 19., szerda 13:33
Nekem nagyon lelassítja a netet wifin keresztül, így használhatatlan volt az egész.Sorrentino írta:+1 a NordVPN-re. Én is azt használom és eddig bevált mindenhol.Halfkey írta: Nordvpn sztem nem drága ahhoz képest mennyi hasznosságot kapok tőle.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2024. június 19., szerda 13:28
+1 a NordVPN-re. Én is azt használom és eddig bevált mindenhol.Halfkey írta: Nordvpn sztem nem drága ahhoz képest mennyi hasznosságot kapok tőle.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 19., szerda 11:45
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 19., szerda 4:03
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 17., hétfő 22:21
amugy igenKAG írta: HSZ inkabb szólt arról szerintem, hogy elkapná, mintsem, hogy milyen produktumot tett le.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 17., hétfő 22:19
avril utan 2 perccel mar szakadt az eso , maneskinre mar sartenger volt mindenholateeemadrid írta:Sztem Avril gyenge volt, mint aki unja az egészet olyan vibeja volt, közönséggel is alig volt interakció._Bushido_ írta:
mázlista. voltak fent neten rövid videók, elképesztő tömeg volt ott.
Parkway Drive meg BMTH viszont nagyot mentek. Meg a Maneskint is élveztem amég nem áztam szarrá.![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem