MP densszelget. Hang nélkül érdemes nézni, mert hangos a sikoltozgatások benne.
A milfek meg közben írogatják az oldalára, hogy lassítson, pihenjen kicsit. Jusson nekik is belőle.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 21., péntek 20:14
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 21., péntek 20:03
parkos inkalosokkal sztem semmi problema nincs , valton tenyleg a legalja de hat mi mas legyen a legnagyobb ner-es secus ceg...BlancoMark írta:Az egesz orszagban egy tragedia hogy milyen szintu emberek vegzik a security munkakat. Szeretnek tinedzserekkel es gyengebbekkel szemben kemenykedni.halamadrid írta:
Pár hónapja egy Krúbi koncerten is balhéztek, azt hiszem az Arénában. Igazi bohócbrigád.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 21., péntek 18:01
Az egesz orszagban egy tragedia hogy milyen szintu emberek vegzik a security munkakat. Szeretnek tinedzserekkel es gyengebbekkel szemben kemenykedni.halamadrid írta:Pár hónapja egy Krúbi koncerten is balhéztek, azt hiszem az Arénában. Igazi bohócbrigád.reeed_ati írta: Ha valtonosok voltak, akkor azért fenntartásokkal kezelném, ha kivisznek valakit..![]()
Egyrészt fideszes cég, másrészt engem is vittek már ki a semmiért..![]()
(Mikor megláttam őket, a szemem sarkából, már röhögtem kb., hogy valami pancsert megint kivisznek, erre a következő pillanatban már 4-en öleltek át..
)
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. június 21., péntek 17:54
Pár hónapja egy Krúbi koncerten is balhéztek, azt hiszem az Arénában. Igazi bohócbrigád.reeed_ati írta: Ha valtonosok voltak, akkor azért fenntartásokkal kezelném, ha kivisznek valakit..![]()
Egyrészt fideszes cég, másrészt engem is vittek már ki a semmiért..![]()
(Mikor megláttam őket, a szemem sarkából, már röhögtem kb., hogy valami pancsert megint kivisznek, erre a következő pillanatban már 4-en öleltek át..
)
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. június 21., péntek 17:28
HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 21., péntek 16:38
"Sokat beszéltem arról, hogy a gyűlöletre csak a szeretet lehet az egyetlen igaz válasz.El Sie7e írta:Mi történt?L.Miki írta: Láttátok ezt a Magyar Peti bulis balhét?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 21., péntek 16:35
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. június 21., péntek 15:56
Mi történt?L.Miki írta: Láttátok ezt a Magyar Peti bulis balhét?
Hát nem is tudom, 2 év hosszú idő, de ha nem változtat ezeken az allűrökön elfog tűnni a süllyesztőben. Nem is értem miért nem szívódik fel most egy kicsit, egy-kèt hétre pihenni és a háttérből irányítani a folyamatokat, most neki és a pártjának is erre lenne szüksége, erre elmegy bulizni, ahol provokálják és rendesen bele is szaladt a pofonba... Kifogják csinálni, ha nem változtat.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 21., péntek 15:52
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 21., péntek 9:14
nagyon jo eletkepek a nepszinhazasokkierkegaard írta: Rohadt jó volt.![]()
Nem politika de ajánlom a népszinház tv yt csatornát. Ott utcai interjúk vannak. Az is zseni.![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 21., péntek 8:45
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 21., péntek 7:30
A Szondi utca egy kulonos helySierra írta:Nagyon király ez a csatorna, megnéztem most az összes videót.ferni írta: Petőfi Sándor az Egyenes Beszédben...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 21., péntek 4:26
Nagyon király ez a csatorna, megnéztem most az összes videót.ferni írta: Petőfi Sándor az Egyenes Beszédben...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 21., péntek 1:43
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 20., csütörtök 23:18
ferni írta: Diósdon az idősotthonban fordított a volt Echo TV-s, aki először még kikapott 5 szavazattal
Az indoklás szerint az idősek otthonában dőlt el Diósd sorsa: első körben érvénytelenítették az ottani szavazatokat, mert nem a bizottság tagja segíthetett az ott lakó szavazóknak, hanem a gondozók. Ezeket a szavazatokat számolták újra érvényes szavazatokként, és a 32 – korábban érvénytelen – szavazat így változott:
Dizseri András: 29 szavazat,
Spéth Géza: 3 szavazat,
érvénytelen: 3 szavazat.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 20., csütörtök 23:06
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 20., csütörtök 20:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 20., csütörtök 16:49
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 20., csütörtök 16:35
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 19., szerda 22:30
de az tokmas ha a fidesz telepiti be a vendegmunkasokat, az jo. bar nem tudom hogy errol esik e szo az m1en, van egy tippem...Dupla D írta:Azért én nem ezt tapasztalom, pedig itt lakok. Rengeteg a turista az igaz. Coldplay koncerten én is voltam vasárnap. Nem meglepő módon szerintem az emberek fele külföldi volt. Azért amikor válogatott meccs van az Arénában sem hallasz angolul sokakat megszólalni.Anthony írta:
A minap voltunk Pesten a Coldplay koncerten (Puskás stadion nagyon tetszett, jövök majd meccsre ha kapok jegyet), és azért kicsit meglepődtünk hogy a belvárosban sok helyen már nem tudsz magyarul egy kávét sem kérni. Az Aréna Plázában is mindenhol angolul szóltak hozzám.
Azért kíváncsi lennék mit szól ehhez a Vezérünk. (szerintem kurvára fogalma sincs ezekről a jelenségekről)
Ami engem jobban zavar, hogy tele van már a város ázsiai ételfutárokkal, akiknek egy részük még angolul se beszél. Így kissé nehéz elmagyarázni nekik, ha rossz helyre vitték a kaját.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem