EURO 2024

Archívum

Ki nyeri szerinted az EB-t?

A szavazás 2024. július 15., hétfő 16:28-kor befejeződött.

Anglia
33
37%
Spanyolország
56
63%

Szavazatok száma: 89

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

Re: EURO 2024

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 21., péntek 19:44

wZoLee7 írta:
Érdemes lesz majd a csoportkör után végig menni ki mit nyújtott és mit lehetet várni tőlük, de számomra eddig az összes nagy csapat csalódás.
En nem tudom sracok,de nekem az eb meg a vb mindig egy oriasi nosztalgiafaktorral bir.

Anno nem volt ilyenkor mar suli,foci egesznap,este fel,vacsi,furdes,aztan faterral meccsnezes.
Lehet,hogy csak ez miatt,de en egyszeruen nagyon elvezem ezeket a tornakat.

Imadom meg mindig ezeket a nyari esteket meccsnezessel.
Kint a varosban kurva jo a hangulat,hideg sor,baromi burgerek.
En nekem ad egy tok nagy pluszt a napomba,hogy 1-2 meccset varok mindig.
Szerintem az angol meccsen/meccseken kivul az osszes jo volt,az hogy a nagycsapatok nem mutatnak sokat az engem tok nem erdekel.
Lehet,hogy ilyen keretekkel tobbet kene kihozni,de a real hanyszor jatszott szepen az evben? Ez a foci.
Azt sajnalom,hogy a magyaroknal megint ossze-vissza szamolgatni kell a masodik kor kozepenel mar..
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 21., péntek 18:35

'shutterisland írta: az osztrak-lengyelen sem lenne rossz az x, akkor 1-1 ponttal fordulnanak az utso korre a holland-francia duo ellen, ugyanaz lenne a szitu, mint az alban csoportban, sanszos lenne egy max 2 pontos csoportharmadik.

akkor annyi ajto nyitva allna mar, hogy tenyleg csak nyernunk kell a skotok ellen. :D
Isten áldja meg a magyart!

Eddig amúgy jó a meccs, nyomnak rendesen, az az iksz jó lenne viszont ha maradna.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 21., péntek 18:33

az osztrak-lengyelen sem lenne rossz az x, akkor 1-1 ponttal fordulnanak az utso korre a holland-francia duo ellen, ugyanaz lenne a szitu, mint az alban csoportban, sanszos lenne egy max 2 pontos csoportharmadik.

akkor annyi ajto nyitva allna mar, hogy tenyleg csak nyernunk kell a skotok ellen. :D

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. június 21., péntek 16:56

'shutterisland írta: nekem az ukranok a legnagyobb csalodas eddig, sima harmas a romanoktol, most is vezetnek a szlovakok ellenuk.
masodik helyre oket tettem volna, ehelyett a kieses szelen vannak mar most, a rossz golaranyuk miatt (es hogy a belgakkal toljak a vegen majd) egy mai zakoval gyakorlatilag el is bucsuzhatnank toluk.
De mi volt az elvárás, hiszen az EB-re is alig jutottak ki pótselejtezővel.

A szlovákok elég darabolósak, de mintha elfáradtak volna a második félidőben. Az ukránok skillesebbek, mintha több is lehetne bennük.

Ha jól számolom a románok csak akkor eshetnek ki, ha kikapnak Belgiumtól és Szlovákiától, és az ukránok játszanak egy döntetlent a belgákkal? Elég kicsi az esélye sajnos.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 21., péntek 16:54

meg akartam veretni a szlovakokat, na. :mrgreen:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. június 21., péntek 16:44

'shutterisland írta: nekem az ukranok a legnagyobb csalodas eddig, sima harmas a romanoktol, most is vezetnek a szlovakok ellenuk.
masodik helyre oket tettem volna, ehelyett a kieses szelen vannak mar most, a rossz golaranyuk miatt (es hogy a belgakkal toljak a vegen majd) egy mai zakoval gyakorlatilag el is bucsuzhatnank toluk.
:D :lol:

Nem értem amúgy továbbra se miért szeretitek ezt a meccs kellős közepén az aktuális alapján beírok valami dolgot. Szerintem pl Lunin hibájáig a Románok ellen is jók voltak.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 21., péntek 16:39

Kercsó írta:
wZoLee7 írta:
Érdemes lesz majd a csoportkör után végig menni ki mit nyújtott és mit lehetet várni tőlük, de számomra eddig az összes nagy csapat csalódás.
a németek is?

a hazai pálya és Kroos elég minőségi javulást hozott
(főleg, ha a VB-t vesszük alapul)
Talán Ők az egyetlen kivétel, de azért nem elhanyagolható hogy kvázi 3 tkp-vel játszanak a kezdőben, mert vagy nincs szélső vagy aki van az totál impotens, de az tény és igazad van ha erre gondolsz, hogy Ők a közepes napon is jobbak mint mások

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 21., péntek 15:55

nekem az ukranok a legnagyobb csalodas eddig, sima harmas a romanoktol, most is vezetnek a szlovakok ellenuk.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 21., péntek 14:56

wZoLee7 írta:
a németek is?

a hazai pálya és Kroos elég minőségi javulást hozott
(főleg, ha a VB-t vesszük alapul)
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. június 21., péntek 14:44

Na Lunin kuka.. Most megint ez a kettő dolog hogy nem tudott BL döntőbe védeni, aztán első Eb meccsen potyazott szépen.. Most kikerult a kezdobol.. Sztem megint vissza veti majd nagyon..

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 21., péntek 12:17

nmate írta:
wZoLee7 írta: Pár edző olyan mintha a kocsmából behívtak volna egy "szakértőt" csapatot vezetni
Vak is látja pedig, hogy madridom fórumról kellene. :mrgreen:
Hát Southgate helyett bárki megtenné..
A tag miatt nincs itt egy Ben White, aki szinteket emelhetne ezen a brigádon akár KH poszton is.

Komédia.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 21., péntek 12:14

wZoLee7 írta: Pár edző olyan mintha a kocsmából behívtak volna egy "szakértőt" csapatot vezetni
Vak is látja pedig, hogy madridom fórumról kellene. :mrgreen:

Én mondjuk csak 2 évente látom őket, de ez a spanyol csapat okosan van összerakva, hasonlítanak a 2008-asra felépítésben, csak Morata azért nem egy Torres vagy Villa. Bár szerintem nincs annyira szar, mint amennyire beállítjátok. Ez a Yamal is fasza, csak nem kellene kezdő legyen. Nem mozog jól labda nélkül, labdajáratás sem megy igazán, sokat áll nála a játék.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 21., péntek 12:03

Pár edző olyan mintha a kocsmából behívtak volna egy "szakértőt" csapatot vezetni. Megnézik a neveket aztán összedobják a kezdőt. Bár még ez sem igaz mert ezek legalább megnézték volna a statokat az adott évben és akkor Palmer pl játszik. A nagy válogatottakat végig nézve a kimaradt vagy padon koptatott játékosok listája elég ütős lehetne, de még ez sem katasztrófa. Viszont azt, hogy valahogy az elvárt játék, a taktika, köszönő viszonyban sincs az adott kerethez ott nem lehet már másra mutogatni csak az adott edzőre.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 21., péntek 11:19

IdentitásbólGyőzelem írta:
BlancoMark írta:
Talan lehetoseget kene adni a 42 gol+assistos Cole Palmernek aki Europa legtermekenyebb kp-ja volt iden amikor szenvednek a gollovessel.
Mondjuk ha mar Philippset hozta fel, mint nehezen potolhato, akkor nem Palmer az a profil, akiben gondolkodni kéne.
Teljesen mas tipusu jatekos, mas feladat korokkel.
Rice az egyik, akit belehet tenni de ha kell egy kis fiatalos lendulet még a labdakihozatalokhoz, akkor Maino akit hianyolni lehet nagyon!
Palmer masban tudna hasznos lenni.
Arra utaltam, hogy teljesen elborult gondolat egy (kozepszeru) vkp hianyan sirankozni, amikor korant sem a vedekezessel van a problema, hanem a kreativitassal. Ferni jol irta, Southgate teljesen meg van borulva ha azt hiszi hogy ezen mulik a dolog.

IdentitásbólGyőzelem
Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. június 21., péntek 11:12

BlancoMark írta:
ferni írta: Angoloknak annyi.

Southgate meg van bolondulva, teljesen zokni lett agyilag.

:|

Van egy Declan Rice a csapatában és hiányol egy Kalvin Phillipset, akit nem tud pótolni bazdmeg.... :|
Talan lehetoseget kene adni a 42 gol+assistos Cole Palmernek aki Europa legtermekenyebb kp-ja volt iden amikor szenvednek a gollovessel.
Mondjuk ha mar Philippset hozta fel, mint nehezen potolhato, akkor nem Palmer az a profil, akiben gondolkodni kéne.
Teljesen mas tipusu jatekos, mas feladat korokkel.
Rice az egyik, akit belehet tenni de ha kell egy kis fiatalos lendulet még a labdakihozatalokhoz, akkor Maino akit hianyolni lehet nagyon!
Palmer masban tudna hasznos lenni.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 21., péntek 11:08

ferni írta: Angoloknak annyi.

Az angolok szövetségi kapitányát bírálják a szurkolók, miután megnevezte azt a játékost, akit szerinte a nem tudnak megfelelően pótolni az Eb-n.

"Ez egy kísérlet, és tudjuk, hogy nincs egyértelmű helyettesítője Kalvin Phillipsnek. Kipróbálunk néhány különböző dolgot, és jelenleg nem úgy halad a folyamat, ahogy szeretnénk, ez biztos." – fogalmazott Southgate.

Van egy Declan Rice a csapatában és hiányol egy Kalvin Phillipset, akit nem tud pótolni bazdmeg.... :|

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 21., péntek 10:31

Ezt ha ma kivagnak is keso lenne. Az ilyen ember kartekony a futballra nezve.

Elso hatosa a PL, La Liga es Bundesliga legjobb jatekosai, es sir egy hulladek, nulla jatekos utan.

Az ilyen embernek az angol 3-4. ligaban kene edzoskodnie, ahol nincs se kreativitas, se extra, se semmi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 21., péntek 10:25

Angoloknak annyi.

Az angolok szövetségi kapitányát bírálják a szurkolók, miután megnevezte azt a játékost, akit szerinte a nem tudnak megfelelően pótolni az Eb-n.

"Ez egy kísérlet, és tudjuk, hogy nincs egyértelmű helyettesítője Kalvin Phillipsnek. Kipróbálunk néhány különböző dolgot, és jelenleg nem úgy halad a folyamat, ahogy szeretnénk, ez biztos." – fogalmazott Southgate.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. június 21., péntek 0:01

krisz24 írta: Hát ez a meccs szörnyen szar volt. Ez a spanyol csapat totál kozepszer... Támadó triobol ez a Williams ér kb valamit. Morata nagyon gyenge.. És CSK😂 jamalka meg abból él hogy 16 évesen megtolja a labdát és fut ennyi a gyerek. Középpalyan rodri jó de pedri semmi extra csak alibi passzok ruiz meg olyan se színe se buze. Védelem az mondjuk stabil de azt nem tudom felfogni hogy cucurella hogy lehet kezdő.
Olaszokra nem térnék ki. Sztem több van bennük és az egyenes kieseskorbe ki is jön majd.
Hát azért a spanyolok és a németek sokkal meggyőzőbbek eddig mint az angol, francia, portugál trió. Ebből az 5 csapatból egyedül Nagelsmann tud hozzátenni értékelhető edzői munkát, a többi csak visszavesz.

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. június 20., csütörtök 23:19

Hát ez a meccs szörnyen szar volt. Ez a spanyol csapat totál kozepszer... Támadó triobol ez a Williams ér kb valamit. Morata nagyon gyenge.. És CSK😂 jamalka meg abból él hogy 16 évesen megtolja a labdát és fut ennyi a gyerek. Középpalyan rodri jó de pedri semmi extra csak alibi passzok ruiz meg olyan se színe se buze. Védelem az mondjuk stabil de azt nem tudom felfogni hogy cucurella hogy lehet kezdő.
Olaszokra nem térnék ki. Sztem több van bennük és az egyenes kieseskorbe ki is jön majd.

Vissza: