De már nem tudom szerkeszteni.
Szóval: Szerintem a Barcan már egy edző nem tud segíteni.
Ide teljes keretátalakítás kell.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 2., hétfő 22:07
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 2., hétfő 22:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 2., hétfő 21:52
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 2., hétfő 18:28
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. december 2., hétfő 18:23
Akkor lesz a szülinapom, szóval nekem biztos végem.csabi* írta:elvileg február 22.én jön az újabb világvége valami viking jóslat szerint (ragnaröck ? )morientes írta:És ez így marad míg világ a világ...
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. december 2., hétfő 18:15
javíts ki ha tévedek, de én úgy vettem észre, hogy a meccsekbe nem túl jól szokott belenyúlni, egész pontosan arra gondolok, hogy ha sz*rban a csapat, akkor nem mindig jól cserél vagy módosít a taktikán.'shutterisland írta:tatához meg annyit, hogy
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 17:50
Akkor majd az El Classico folytatódik a Valhallábaelvileg február 22.én jön az újabb világvége valami viking jóslat szerint (ragnaröck ? ) :D
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 2., hétfő 17:38
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 2., hétfő 17:36
elvileg február 22.én jön az újabb világvége valami viking jóslat szerint (ragnaröck ? )morientes írta:És ez így marad míg világ a világ...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 17:34
Ilyet valamire való platformon még sose olvastam,láttam,max olyat hogy lehet majd egyszer,valamikor....iehet.Vagy nem.De ő a világ 2. 3. legjobb játékosa
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 2., hétfő 17:32
Tényleg adtak volna érte ennyit, de természetesen hallani sem akartunk a dologról. Pedig mekkora lett volna, ha eladjuk, és a pénzből megvesszük Reust.h3x0r írta:A PSG tenyleg adott volna 40-et Pedroert? Vagy csak valamelyik ujsagiro unatkozott?
Az egy hosszú életű pályafutás lenne, úgy érzem.csabi* írta:pato kell nektek.
aztán hehe regelne is át az eb-re
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 2., hétfő 17:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 2., hétfő 17:24
A PSG tenyleg adott volna 40-et Pedroert? Vagy csak valamelyik ujsagiro unatkozott?GT37 írta:Bevételre én sem számítok. Talán ha a PSG megint jelentkezik egy 40 milliós ajánlattal Pedróért....![]()
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 2., hétfő 17:16
Mondjuk Roselléket ismerve nem fogunk negyvenet költeni egy tapasztalt, elit bekkre (Vertonghen? Hummels?), hanem vagy elhozzuk azt a Balanta gyereket 10-ért vagy igazolunk egy szakállas, copfos, izomagyú szlovák bányászgyereket valahonnan, aki Csigrinszkij-féle karriert fog felépíteni nálunk.csababarca írta:Én most a kp-védelem megerősítésére fordítanék, elől nem kellene gondnak lennie, ha ez a két csapatrész megerősödik.
Egy védő 40, Gündogan sem több 35nél szerintem. Ennyiért vettük majdnem Neymart.
Stegen meg aprópénz.
Bevétel nem lesz,mert úgyis ingyen engedünk el mindenkit jóformán.![]()
Ezért tartunk ott, ahol...h3x0r írta:Ennek a jatekosnak a helyet jelenleg Pedro foglalja el.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. december 2., hétfő 17:16
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 2., hétfő 17:09
GT37 írta: Gündogan, Agüero/másik normális csatár, védő, Ter Stegen, esetleg Reina... Ez így sajnos nagyon sok lenne egy nyárra, Gündi és Kun is jó drága lenne, a középhátvéd is...![]()
Ezt mintha már hallottam volna itt párszor... Valaki mástól...csababarca írta:évek óta szajkózom![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 2., hétfő 17:08
Van normalis csataruk, akit ugy hivnak hogy Messi. A problemajuk inkabb az, hogy ha az argentin serules vagy barmi mas miatt (par meccsre) kiesik, akkor nincs kivel potoljak. Megprobaltak azon a poszton Fabregast, de eleg csak megnezni a GT altal belinkelt statisztikat rola.Kerlon írta: Vicces, hogy nincs normális csatárotok, de üdítő látni, hogy közel 3 éve nem jönnek erre rá.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 2., hétfő 17:02
Gündogan, Agüero/másik normális csatár, védő, Ter Stegen, esetleg Reina... Ez így sajnos nagyon sok lenne egy nyárra, Gündi és Kun is jó drága lenne, a középhátvéd is...csababarca írta:Most azért mert megbökött titeket 1 hónapja,nem kell bántani :Đ (nooffens)
Hát igen, egy Agüero jól jönne, évek óta szajkózom,még amikor az Atletibe volt,hogy ide kéne hozni. De inkább leálltunk Ibrával, aki kivételes képességű,de a mi rendszerünkben használhatatlan.
Igen, ez lehetne megoldás, amit felvázoltál, Messi két csatár mögött, mögötte meg 3 kp, amiből Busquets-Ini adott, Xavi helyett meg ősztől valaki. (Gündogan,Koké?)
Bár csatárkérdés,nem is tudom, a Neymar,Messi, Alexis hármasnak egy jól működő Iniesta-Xavi párossal működnie kellene. Csak hát hiányzik a korábbi kapcsolat a két támadó kp-nk között, így pedig nehéz.
Ezt mintha már hallottam volna itt párszor... Valaki mástól...csababarca írta:évek óta szajkózom
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 2., hétfő 16:58
Most azért mert megbökött titeket 1 hónapja,nem kell bántani :Đ (nooffens)Kerlon írta:Sanchez miért lenne normális csatár?Az addig oké, hogy az Udineseben szabadon játszhatott Di Natale mellett, de ő se csatár. Egy Agüero, Benzema féle csatárra gondoltam. Persze olyan, aki a padot is tűrné, de mondjuk egy ilyenre is válthatna a Barca, mert Alba/Alves viszonylag jól támadnak és nem kell túl nagy széljáték a szélsőtámadóktól:
-Xavi-Diver-Iniest
-------Messi
--Csatár-Diver2.0/Sanchez
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 2., hétfő 16:49
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem