ferni írta: Diósdon az idősotthonban fordított a volt Echo TV-s, aki először még kikapott 5 szavazattal
Az indoklás szerint az idősek otthonában dőlt el Diósd sorsa: első körben érvénytelenítették az ottani szavazatokat, mert nem a bizottság tagja segíthetett az ott lakó szavazóknak, hanem a gondozók. Ezeket a szavazatokat számolták újra érvényes szavazatokként, és a 32 – korábban érvénytelen – szavazat így változott:
Dizseri András: 29 szavazat,
Spéth Géza: 3 szavazat,
érvénytelen: 3 szavazat.
![]()
![]()
![]()
Az idősek otthona már csak ilyen, 2018-ban én voltam a mozgóurna szállító egy szabolcsi településen, természetesen a bizottsági tagokból csak a fideszes delegáltak jöttek velem, valamilyen okból kifolyólag sem a jobbikos sem az mszp-s delegált nem jött, már akkor nem értettem ezt
Margit néni kérdezi a segítő bizottsági tagtóll:
-aranyoskám melyik a Gyurcsány Feri?
-Ez itt, ide tessék ikszelni! - Mutatja a delegált, természetesen Orbán Viktorra.
Margit néni pedig abban a hitben hogy Gyurcsányra szavazott, beikszelte Orbán Viktort. És ez így ment mindenkinél aki olyan állapotban volt, hogy könnyen átlehet palizni. Természetesen egyébként jelentettem az esetet a jegyzőnèl de gyorsan elhallgatattak.