Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
15 milliót kapunk Marinért a Nápolytól. 30 milliós visszavasarlasi opciónk lesz. @diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
kár, hogy Vallejo nem szint a Lillebe. pedig be lehetne vonni a Yoro dealbe
megdobná a francia bajnokságban játszó BL győztesek számát

megdobná a francia bajnokságban játszó BL győztesek számát
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Pad'em
Nyilván akkor kéne ha elmenne Nacho és nem jönne Yoro, ahogy erre utaltam is már az előző kommentben is. Tchouameni szép hogy be tud ugrani, de ne felejtsük, hogy jövőre kevesebben leszünk a kpn, ott lesz rá szükség inkább.ferni írta: De minek kéne Marin?
Militao, Rüdi, Alaba
Mögéjük meg vagy Nacho vagy Yoro
Amúgy jönni fog a bajszos, de kiváncsi leszek az árára. Több PL klub ma letenné az 50-et érte rögtön, mi nem hiszem hogy 30-nál többet szándékozunk.
Hegyi bongyink, a lányos apák réme bármikor beugrik ha kell, jogosLiamGallagher írta:Vallejoval meg nem is szamoltok, ejj-ejj…

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Vallejoval meg nem is szamoltok, ejj-ejj…

Arról meg ne is beszéljünk, hogy Tchouameni is több mint jó volt ott.
Most kell egy nagyon fiatal tehetség, akire ragadhat egy kis madridizmus meg tanulhat a világ legjobbjaitól.
Most kell egy nagyon fiatal tehetség, akire ragadhat egy kis madridizmus meg tanulhat a világ legjobbjaitól.
Valószínűleg ők többet tudnak, mint mi és a háttérbe addigra már el fog dőlni, hogy vagy a francia jön vagy Nacho marad, mire a Rafa Marin üzlet megköttetik.Pad'em írta: Furcsálom, hogy Marint ilyen könnyen lepasszoljuk a Napolinak. Úgy, hogy még Nacho sem dőlt el meg a franci bajszos sincs itt. Bár ő valszeg csak egy füttyentésünkbe kerülne meg jó pár euró 10 millióba mondjuk. Várnék még Marin elboltolásával azért.
De minek kéne Marin?
Militao, Rüdi, Alaba
Militao, Rüdi, Alaba
- Pad'em
Furcsálom, hogy Marint ilyen könnyen lepasszoljuk a Napolinak. Úgy, hogy még Nacho sem dőlt el meg a franci bajszos sincs itt. Bár ő valszeg csak egy füttyentésünkbe kerülne meg jó pár euró 10 millióba mondjuk. Várnék még Marin elboltolásával azért.
Nekünk meg van a Militao - Rüdi kezdőnk, Yoro 18 éves, rengeteget tudna itt tanulni.
Olasz már 22, nagyjából kiforrott játékos, neki kemény percek kellenek, az meg nálunk nem lenne.
Olasz már 22, nagyjából kiforrott játékos, neki kemény percek kellenek, az meg nálunk nem lenne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem kell olasz. Azok képtelenek létezi a Seria A-n kívül.KAG írta:Karfiol gyereket kene hozni inkabbELSiete írta:@FabrizioRomano: “Real Madrid know that Leny Yoro wants to join them. They are the favorites. They are in a perfect position in this story.” @podcastherewego
@FabrizioRomano: “I think in the NEXT DAYS, Real Madrid’s position on Leny Yoro will be clarified.” @podcastherewego

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Karfiol gyereket kene hozni inkabbELSiete írta:@FabrizioRomano: “Real Madrid know that Leny Yoro wants to join them. They are the favorites. They are in a perfect position in this story.” @podcastherewego
@FabrizioRomano: “I think in the NEXT DAYS, Real Madrid’s position on Leny Yoro will be clarified.” @podcastherewego
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha jol emlékszem mikor jött hatalmas volt a káosz. Hozták és rendet rakott. Jo kis karizmatikus ikon ő is. Isten éltesse
Valóban fura, mert amióta az eszem tudom és láttam, az ember ugyanúgy néz ki.

Valóban fura, mert amióta az eszem tudom és láttam, az ember ugyanúgy néz ki.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Foleg, hogy volt ancelotti edzoje is a milanbanKercsó írta: Capello ma 78.évesmeglepett, hogy ilyen idős
a 2006/2007-es szezon megérne egy filmet
éltesse soká![]()

thereisonly1ronaldo
- Kercsó
Capello ma 78.éves
meglepett, hogy ilyen idős
éltesse soká

éltesse soká

#whatisyourexcuse
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
wZoLee7 írta:Szerintem működhet hogy leadnak egy nevet a meccs előtt, hogy xy fog a bíróval beszélni a csk helyett mert az a kapuban áll majdTorquemada írta: Ez az egész akkor nehézkes, ha kapus a csk.
Ez így is van.
Ha a csk kapus, akkor ki van jelölve egy mezőnyjátékos aki a nevében jár el.
Mondjuk én kvázi pont emiatt sem tennék csk szalagot kapusra, bármekkora is az aura. Egyszerűen nem el úgy együtt a csapattal mint egy mezőnyjátékos.
ZIDANE
- Kercsó
a bíró amúgy még mindig kezdeményezhet kommunikációt bármelyik játékossal, nem csak a csk-val.
#whatisyourexcuse
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kiállították, nincs már mit fent értetlenkednie, lehet levonulni, a döntést úgy sem másítja meg az sem ha elmagyarázzák neki.babaking írta: Az rendben van, hogy ne támadja le az egész csapat a bírót. De pont a nyitómeccsen volt, a kiállításnál, hogy akit kiállított oda akar menni, csak megkérdezni, hogy miért, vagy mit látott a Var-képernyőn. Ahelyett, hogy elmagyarázná neki most el kell küldenie, és helyette a csapatkapitánynak elmagyarázni.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Erre is van már létező megoldás: ha kapus a CSK akkor van egy kijelölt mezőnyjátékos, aki a nevében eljárhat és egyeztethet a bíróval.Torquemada írta: Ez az egész akkor nehézkes, ha kapus a csk.
Amúgy meg minden eldől a VAR szobában vagy a pálya melletti kis tvnél, úgyhogy okafogyottá válik az egész vergődés. Nem is baj.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Az rendben van, hogy ne támadja le az egész csapat a bírót. De pont a nyitómeccsen volt, a kiállításnál, hogy akit kiállított oda akar menni, csak megkérdezni, hogy miért, vagy mit látott a Var-képernyőn. Ahelyett, hogy elmagyarázná neki most el kell küldenie, és helyette a csapatkapitánynak elmagyarázni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.