Szigetcsépi strand.Kercsó írta: BP +100km vonzáskörzetében javasoljatok (szabad)strandot, ahol nincs tömegnyomor és kevés a parittya.![]()
Balaton nem játszik.
Bringával is szoktunk menni, de HÉV+bringa is sima ügy.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 19., szerda 13:41
Szigetcsépi strand.Kercsó írta: BP +100km vonzáskörzetében javasoljatok (szabad)strandot, ahol nincs tömegnyomor és kevés a parittya.![]()
Balaton nem játszik.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 19., szerda 13:34
HozzászólásSzerző: Kacsoh » 2024. június 19., szerda 13:33
Nekem nagyon lelassítja a netet wifin keresztül, így használhatatlan volt az egész.Sorrentino írta:+1 a NordVPN-re. Én is azt használom és eddig bevált mindenhol.Halfkey írta: Nordvpn sztem nem drága ahhoz képest mennyi hasznosságot kapok tőle.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2024. június 19., szerda 13:28
+1 a NordVPN-re. Én is azt használom és eddig bevált mindenhol.Halfkey írta: Nordvpn sztem nem drága ahhoz képest mennyi hasznosságot kapok tőle.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 19., szerda 11:45
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 19., szerda 4:03
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 17., hétfő 22:21
amugy igenKAG írta: HSZ inkabb szólt arról szerintem, hogy elkapná, mintsem, hogy milyen produktumot tett le.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 17., hétfő 22:19
avril utan 2 perccel mar szakadt az eso , maneskinre mar sartenger volt mindenholateeemadrid írta:Sztem Avril gyenge volt, mint aki unja az egészet olyan vibeja volt, közönséggel is alig volt interakció._Bushido_ írta:
mázlista. voltak fent neten rövid videók, elképesztő tömeg volt ott.
Parkway Drive meg BMTH viszont nagyot mentek. Meg a Maneskint is élveztem amég nem áztam szarrá.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. június 17., hétfő 21:55
A Bécsi koncertje viszont krva jó volt. Azt tapasztaltam.ateeemadrid írta:Sztem Avril gyenge volt, mint aki unja az egészet olyan vibeja volt, közönséggel is alig volt interakció._Bushido_ írta:
mázlista. voltak fent neten rövid videók, elképesztő tömeg volt ott.
Parkway Drive meg BMTH viszont nagyot mentek. Meg a Maneskint is élveztem amég nem áztam szarrá.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. június 17., hétfő 21:54
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. június 17., hétfő 21:05
Sztem Avril gyenge volt, mint aki unja az egészet olyan vibeja volt, közönséggel is alig volt interakció._Bushido_ írta:mázlista. voltak fent neten rövid videók, elképesztő tömeg volt ott.gutihaz14 írta: tegnap voltam novarockon, avril![]()
![]()
![]()
feltunt hogy marha sok osztrak levette a rendszamat a parkoloban, ezt mi okbol tettek? ennyire lopjak az osztrak rendszamokat? ha igen, miert? mi a tortenete ennek??
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. június 17., hétfő 20:18
mázlista. voltak fent neten rövid videók, elképesztő tömeg volt ott.gutihaz14 írta: tegnap voltam novarockon, avril![]()
![]()
![]()
feltunt hogy marha sok osztrak levette a rendszamat a parkoloban, ezt mi okbol tettek? ennyire lopjak az osztrak rendszamokat? ha igen, miert? mi a tortenete ennek??
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 16., vasárnap 21:07
foleg 1 bolond szazat csinal alapon..Remy írta:Tehat? Miert?gutihaz14 írta:
jol van ne tolongjatok, redditen megvalaszoltak
dislikenak meg![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. június 16., vasárnap 21:03
Ott sem talalom, pedig érdekel! Miért?gutihaz14 írta:jol van ne tolongjatok, redditen megvalaszoltakgutihaz14 írta: tegnap voltam novarockon, avril![]()
![]()
![]()
dislikenak meg![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. június 16., vasárnap 19:37
Anno pár éve, amikor mi jártunk Novára, már akkor is divat volt leszedni, mert lopkodták le az autókról. Gondolom, nem az osztrákok..Remy írta:Tehat? Miert?gutihaz14 írta:
jol van ne tolongjatok, redditen megvalaszoltak
dislikenak meg![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 16., vasárnap 18:43
Tehat? Miert?gutihaz14 írta:jol van ne tolongjatok, redditen megvalaszoltakgutihaz14 írta: tegnap voltam novarockon, avril![]()
![]()
![]()
dislikenak meg![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 16., vasárnap 18:36
jol van ne tolongjatok, redditen megvalaszoltakgutihaz14 írta: tegnap voltam novarockon, avril![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 16., vasárnap 18:21
ABRP talán a legjobb, de én nem használom. Esetleg a Plugshare.Nika91127 írta: Na bhuzikáim.
Ki milyen elektromos autós útvonaltervezőt használ?
Tesla nem játszik, eGolf a delikvens. Köszi![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. június 16., vasárnap 17:18
Csak Bpről kell majd lehoznom.Halfkey írta: Csak odatalálsz a legközelebbi roncstelepre navi nélkül is, nem?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 16., vasárnap 17:14
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem