aztán hehe regelne is át az eb-re

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 2., hétfő 17:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 2., hétfő 17:24
A PSG tenyleg adott volna 40-et Pedroert? Vagy csak valamelyik ujsagiro unatkozott?GT37 írta:Bevételre én sem számítok. Talán ha a PSG megint jelentkezik egy 40 milliós ajánlattal Pedróért....![]()
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 2., hétfő 17:16
Mondjuk Roselléket ismerve nem fogunk negyvenet költeni egy tapasztalt, elit bekkre (Vertonghen? Hummels?), hanem vagy elhozzuk azt a Balanta gyereket 10-ért vagy igazolunk egy szakállas, copfos, izomagyú szlovák bányászgyereket valahonnan, aki Csigrinszkij-féle karriert fog felépíteni nálunk.csababarca írta:Én most a kp-védelem megerősítésére fordítanék, elől nem kellene gondnak lennie, ha ez a két csapatrész megerősödik.
Egy védő 40, Gündogan sem több 35nél szerintem. Ennyiért vettük majdnem Neymart.
Stegen meg aprópénz.
Bevétel nem lesz,mert úgyis ingyen engedünk el mindenkit jóformán.![]()
Ezért tartunk ott, ahol...h3x0r írta:Ennek a jatekosnak a helyet jelenleg Pedro foglalja el.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. december 2., hétfő 17:16
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 2., hétfő 17:09
GT37 írta: Gündogan, Agüero/másik normális csatár, védő, Ter Stegen, esetleg Reina... Ez így sajnos nagyon sok lenne egy nyárra, Gündi és Kun is jó drága lenne, a középhátvéd is...![]()
Ezt mintha már hallottam volna itt párszor... Valaki mástól...csababarca írta:évek óta szajkózom![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 2., hétfő 17:08
Van normalis csataruk, akit ugy hivnak hogy Messi. A problemajuk inkabb az, hogy ha az argentin serules vagy barmi mas miatt (par meccsre) kiesik, akkor nincs kivel potoljak. Megprobaltak azon a poszton Fabregast, de eleg csak megnezni a GT altal belinkelt statisztikat rola.Kerlon írta: Vicces, hogy nincs normális csatárotok, de üdítő látni, hogy közel 3 éve nem jönnek erre rá.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 2., hétfő 17:02
Gündogan, Agüero/másik normális csatár, védő, Ter Stegen, esetleg Reina... Ez így sajnos nagyon sok lenne egy nyárra, Gündi és Kun is jó drága lenne, a középhátvéd is...csababarca írta:Most azért mert megbökött titeket 1 hónapja,nem kell bántani :Đ (nooffens)
Hát igen, egy Agüero jól jönne, évek óta szajkózom,még amikor az Atletibe volt,hogy ide kéne hozni. De inkább leálltunk Ibrával, aki kivételes képességű,de a mi rendszerünkben használhatatlan.
Igen, ez lehetne megoldás, amit felvázoltál, Messi két csatár mögött, mögötte meg 3 kp, amiből Busquets-Ini adott, Xavi helyett meg ősztől valaki. (Gündogan,Koké?)
Bár csatárkérdés,nem is tudom, a Neymar,Messi, Alexis hármasnak egy jól működő Iniesta-Xavi párossal működnie kellene. Csak hát hiányzik a korábbi kapcsolat a két támadó kp-nk között, így pedig nehéz.
Ezt mintha már hallottam volna itt párszor... Valaki mástól...csababarca írta:évek óta szajkózom
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 2., hétfő 16:58
Most azért mert megbökött titeket 1 hónapja,nem kell bántani :Đ (nooffens)Kerlon írta:Sanchez miért lenne normális csatár?Az addig oké, hogy az Udineseben szabadon játszhatott Di Natale mellett, de ő se csatár. Egy Agüero, Benzema féle csatárra gondoltam. Persze olyan, aki a padot is tűrné, de mondjuk egy ilyenre is válthatna a Barca, mert Alba/Alves viszonylag jól támadnak és nem kell túl nagy széljáték a szélsőtámadóktól:
-Xavi-Diver-Iniest
-------Messi
--Csatár-Diver2.0/Sanchez
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 2., hétfő 16:49
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 2., hétfő 16:41
Kerlon írta: Vicces, hogy nincs normális csatárotok, de üdítő látni, hogy közel 3 éve nem jönnek erre rá.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. december 2., hétfő 16:31
Szerintem ezt a Barcánál is nagyon jól tudják. A probléma Messi.Kerlon írta:Vicces, hogy nincs normális csatárotok, de üdítő látni, hogy közel 3 éve nem jönnek erre rá.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 2., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 2., hétfő 15:15
Persze, hogy nincs, ezért nem is értem, miért kell folyamatosan ott játszatni... Nagyjából minden ötödik meccsén, amikor fals kilencesként játszik, meglepően remekül tolja, tavaly például mesterhármast rúgott így a Mallorcának (meg talán adott is mellé egy vagy két gólpasszt), a többi teljes homály, most is eltűnt... De talán lassan rájönnek Barcelonában, hogy értelmetlen dolog betenni oda középre Messi hiányában...Kerlon írta:Nincs benne semmi különleges. Mikor eljött az Arsenalba, akkor is középpályás/csatári mögötti kp volt. Most meg felteszik csatárnak... Főleg, hogy régen még vkp is volt... Játsszál háttal a kapunak, amikor mindig második hullámból érkeztél szembe. Vicces, hogy nincs normális csatárotok, de üdítő látni, hogy közel 3 éve nem jönnek erre rá.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 2., hétfő 15:05
Nincs benne semmi különleges. Mikor eljött az Arsenalba, akkor is középpályás/csatári mögötti kp volt. Most meg felteszik csatárnak... Főleg, hogy régen még vkp is volt... Játsszál háttal a kapunak, amikor mindig második hullámból érkeztél szembe. Vicces, hogy nincs normális csatárotok, de üdítő látni, hogy közel 3 éve nem jönnek erre rá.GT37 írta:Még egy érdekesség Fabregas támadó középpályásként, avagy hamis kilencesként való játszatása kapcsán: KATT
Kivételesen mindent elárul a statisztika.
Busquets meg ezekkel a baromságaival együtt is az egyik kedvencem a csapatból, de most tényleg túllőtt a célon kicsit, ezt nem kellett volna...
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 2., hétfő 15:03
Szerintem egyértelmű lenne, hogy Fabregas ne hamis kilencesként játszon.GT37 írta:Még egy érdekesség Fabregas támadó középpályásként, avagy hamis kilencesként való játszatása kapcsán: KATT
Kivételesen mindent elárul a statisztika.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 2., hétfő 14:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 12:47
Már akkor jártatta a pofáját mikor a meccs vége felé beleszőtte szegény gyereket a gyepbe...akkor is neki állt feljebb...szánalmas azzal a rágcsálóra emlékeztető pacekjával...az a vicc, hogy buskessz itt mondja, hogy a bíró nem végezte a dolgát. miért a barca játékosok igen? :roll:
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. december 2., hétfő 10:15
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 2., hétfő 9:16
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. december 2., hétfő 1:30
Múltkor még azt nyilatkozta hogy ő soha nem néz Barca meccsetprimrose írta:Guti (twitter): "Szeretem látni, ahogy a Barca kikap, boldog vasárnapot mindenkinek"
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem