Ez nem uti meg az ingerkuszobot, de ha valaki felall es kimegy egy interju kozben, na azert az durvaferni írta: https://youtu.be/eU2eWHna26I
Így úszhatta meg Gattyán György: a húszmilliárdos adócsalás, amit eltussoltattak NAV-val / Partizán
![]()

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 17., hétfő 15:17
Ez nem uti meg az ingerkuszobot, de ha valaki felall es kimegy egy interju kozben, na azert az durvaferni írta: https://youtu.be/eU2eWHna26I
Így úszhatta meg Gattyán György: a húszmilliárdos adócsalás, amit eltussoltattak NAV-val / Partizán
![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 17., hétfő 15:11
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 17., hétfő 13:31
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 17., hétfő 13:16
Mi ez a kritika? Akkor élvezd az orbán rendszert!!!!!!!4!!!!4hehetheoriginal írta: Sztem tiszta a helyzet, valamibol meg kell elni, kell bevetel, plane 2 evre a valasztasokig.
Sztem ezert nem kell köpködni, megvalasztottak, nyert, szoval nem jogtalanul menne ki, mint ahogy itt kirki mindjart beallitotta a nagy hatalmas elvarasaival![]()
Persze fontos, es figyelnie kell, hogy idehaza epitenie kell tovabb a dolgot, nem hogy eltunik a brusszeli partiejszakaban![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 17., hétfő 12:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 17., hétfő 12:45
Ez egyértelmű mindenkinek, MP szerint lehet egyszerre mindkettőt csinálni, mert úgyse ő fog mindent csinálni egyszemélyben.hanem a part felepitese idehaza.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 17., hétfő 12:40
Nagyon adom. Max az orszaggyulesben valo felszolalas miatt gondolkodhat el az ember ezen a kerdesen, de egyszeruen most nem ez kell legyen a prioritas, hanem a part felepitese idehaza.Ez a partnak jobb, vagy neki? Szerintem a part erdeke az lenne, hogy 1-1.5 ev alatt kitermeljen legalabb 20 potens politikust, amihez tokeletes lehetoseg lenne kikuldeni az EP-be a megszavazott embereket.
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. június 17., hétfő 12:24
Ez a partnak jobb, vagy neki? Szerintem a part erdeke az lenne, hogy 1-1.5 ev alatt kitermeljen legalabb 20 potens politikust, amihez tokeletes lehetoseg lenne kikuldeni az EP-be a megszavazott embereket.ferni írta: Ez oké, de most csak emiatt ne tegye azt, ami szerinte jobb a pártnak?
Ezzel kapcsolatban az a velemenyem, hogy ha megengedjuk neki ezt a fajta viselkedest, akkor csak egy ujabb Orbant nevelunk ki a szavazatainkkal.ferni írta: Ha szerinte ezzel közelebb kerülünk ahhoz, hogy leváltsuk a fityeszt csinálja, gondolom ő se jó kedvében csinálja ezt, különben nem az ellentetjét mondta volna végig meg szidta volna az egész EPt, persze nem azt mondom, hogy sajnáljuk.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 17., hétfő 12:22
100 oldallal korábban. Akkor ""született"" az aláírásom. Azért, ha '26-ban Nagy Ervinnek fogják hívni a Tisza miniszterelnök jelöltjét, akkor jöttök egy sörrel és szolidaritásból leszavaztok Toroczkaira. Vakok közt a félszemű...kiserik írta:
A csúnya csattanó az lenne, ha választások után köszönné szépen és menne Brüsszelbe a helyét meg mondjuk átvenné Nagy Ervin![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 17., hétfő 11:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 17., hétfő 11:50
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 17., hétfő 11:45
Tehat ha en elmondom, hogy esetleg miert szavazzanak ram, akkor az befolyasolas? Tovabbra sem latom ez miert lenne hiba.kierkegaard írta:Ez más szitu. Úgy kezdi a mondanivalóját, hogy többet is javasolták neki de döntsetek ti erről. Döntsetek de utána leírom, hogy miért döntsetek az igenre mint a nemre. Szóval döntsetek de azért elmondom, hogy mit válasszatok. Egyértelmű befolyásolás. Ez igazán korrekt úgy lett volna, hogy kihagyja a mi szól mellette dolgot vagy legalább is kiírja hogy mi van ellene.___Samy___ írta: Mondjuk egy polgarmester, vagy barmilyen jelolt sem hozza elo a programjaban soha, hogy miert ne szavazzanak ra. Szoval ezt a felhaborodast most nem igazan ertem.
Nem véletlenül kérdeztek rá többen is, hogy mi az ellene?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 17., hétfő 11:39
Ez oké, de most csak emiatt ne tegye azt, ami szerinte jobb a pártnak?Marky írta: Ilyenkor orulok, hogy en nem tamogattam a szavazatommal, legalabb nem csesz fel, hogy az elso adando alkalommal nem azt teszi, amivel kampanyolt![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 17., hétfő 11:38
Ez más szitu. Úgy kezdi a mondanivalóját, hogy többet is javasolták neki de döntsetek ti erről. Döntsetek de utána leírom, hogy miért döntsetek az igenre mint a nemre. Szóval döntsetek de azért elmondom, hogy mit válasszatok. Egyértelmű befolyásolás. Ez igazán korrekt úgy lett volna, hogy kihagyja a mi szól mellette dolgot vagy legalább is kiírja hogy mi van ellene.___Samy___ írta: Mondjuk egy polgarmester, vagy barmilyen jelolt sem hozza elo a programjaban soha, hogy miert ne szavazzanak ra. Szoval ezt a felhaborodast most nem igazan ertem.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 17., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. június 17., hétfő 11:20
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 17., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. június 17., hétfő 11:06
Miért, nem tudja azt írni, hogy 55% szavazott arra, hogy menjen? Közjegyző nem fogja hitelesíteni a végeredményt.p.csabi1 írta:De miért baszta át?Caraway írta: Es kiseriknek igaza lett.kisse atbaszta a szavazoit.
![]()
Az oreg MPnek bejott az elet:
- eu kepviseloi fizu
- szinglilet
- orszagos milfhadsereg ajuldozik erte![]()
![]()
Nekem az átbaszás az lett volna ha kérdezés nélkül kimegy.
Valamit behazudik aztán csá már ki is ment.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 17., hétfő 11:03
De miért baszta át?Caraway írta: Es kiseriknek igaza lett.kisse atbaszta a szavazoit.
![]()
Az oreg MPnek bejott az elet:
- eu kepviseloi fizu
- szinglilet
- orszagos milfhadsereg ajuldozik erte![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 17., hétfő 10:58
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem