kösz a választ/semmit

ps.: ne irigykedj covidos voltam, de gyere leköhöglek szívesen teeee faszmalac.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 1., hétfő 17:00
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. július 1., hétfő 16:49
Ha nem erted a fasznak nezel vegig 9 reszt.hehetheoriginal írta:vki magyarázza el pls mi értelme volt ennek a 9 résznek.poronty írta: The Bear 3. évad a boltokban.![]()
köszik
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 1., hétfő 15:25
vki magyarázza el pls mi értelme volt ennek a 9 résznek.poronty írta: The Bear 3. évad a boltokban.
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. június 27., csütörtök 13:41
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. június 17., hétfő 8:08
*Aemondikelemen5 írta: Nem tetszett az új Sárkányok háza rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Vér és Sajt jelenet az egyik legerősebb a történetben, itt pedig egy fos volt.![]()
Aegonnal miért nem mondatták el, hogy mi történt?
Amikor Jace visszatért, és elkezd beszámolni az anyjának, az egy nagyon jó jelent volt.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. június 17., hétfő 6:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 17., hétfő 6:02
Pár fan…miro. írta: Jezusom ez csak star wars,nem a biblia.
Ezert beregelni..
Imadom ezt a par fant,aki tenyleg ugy beszel mintha letezne ez a vilag.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 16., vasárnap 22:20
Nyugodtan szeresd. Attol meg velemenyem lehet rola,ami nem biztos,hogy egyezik a tieddel.swfan írta: Mert a te megnyilvánulásod nem álszent, kedves miro? Pláne egy olyan fórumon, ami egy focicsapat rajongásáért létezik?
Ahogy a Real Madridot, úgy a Star Warst is lehet lelkesen szeretni, és az átlagnál szenvedélyesebben írni róla. Egyikkel sincs semmi baj.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 16., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 16., vasárnap 22:10
Mondjuk a jelenlegi esetet nézve, a kettő szerintem nem ugyanaz.miro. írta:Konkretan az egesz futball szurkoloi vilag errol szol amit leirtal. ( tisztelet a kivetelnek.)Remy írta:
Annál hányingerkeltőbb dolog kevés van a világon, mikor valakit azért röhögünk ki vagy nézünk le, mert rajong valamiért.Szep volt remy,csak alszent.
![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. június 16., vasárnap 21:56
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 16., vasárnap 21:31
Konkretan az egesz futball szurkoloi vilag errol szol amit leirtal. ( tisztelet a kivetelnek.)Remy írta:
Annál hányingerkeltőbb dolog kevés van a világon, mikor valakit azért röhögünk ki vagy nézünk le, mert rajong valamiért.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 16., vasárnap 21:09
Es te se vetted eszre hogy forditva irtam gecc.Remy írta:Nem baj, tegnap érkezett a görög Kickboxer VHS, szóval már 15 országból megvan. Boldog vagyok, nem érdekelsz.Faust írta:
Te vagy a kivetelt erosito szabaly.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 16., vasárnap 21:00
Magyar VICO-s, szóval az van rajta. 1x kipróbáltam, de nem merem végignézni, mert ha bedarálja a szalagot, kiégek.realbeckham írta: Az a valtozat meg van, mikor a szinkron azt mondja, hogy Mylee, finom picsa. ? Az kincset ér![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 16., vasárnap 20:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 16., vasárnap 20:54
Nem baj, tegnap érkezett a görög Kickboxer VHS, szóval már 15 országból megvan. Boldog vagyok, nem érdekelsz.Faust írta:Te vagy a kivetelt erosito szabaly.Remy írta:
Vagy szimplán ennyire érdekli, ennyire imádja, ennyire benne van, hogy ez foglalkoztatja.
Annál hányingerkeltőbb dolog kevés van a világon, mikor valakit azért röhögünk ki vagy nézünk le, mert rajong valamiért.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 16., vasárnap 20:45
Te vagy a kivetelt erosito szabaly.Remy írta:Vagy szimplán ennyire érdekli, ennyire imádja, ennyire benne van, hogy ez foglalkoztatja.miro. írta: Jezusom ez csak star wars,nem a biblia.
Ezert beregelni..
Annál hányingerkeltőbb dolog kevés van a világon, mikor valakit azért röhögünk ki vagy nézünk le, mert rajong valamiért.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 16., vasárnap 20:41
Remy írta: ...
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 16., vasárnap 20:38
Szerintem ez tök jó írás volt, csomó új dolgot megtudtam belőle, részemről +1. Bármilyen témában tök jó ha valaki utána is néz, nem csak memekből tájékozódik.miro. írta: Jezusom ez csak star wars,nem a biblia.
Ezert beregelni..
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 16., vasárnap 20:21
Vagy szimplán ennyire érdekli, ennyire imádja, ennyire benne van, hogy ez foglalkoztatja.miro. írta: Jezusom ez csak star wars,nem a biblia.
Ezert beregelni..
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem