EURO 2024
Re: EURO 2024
Azért nem rossz ez a sesko, jövőre elviszik 100 millióért gondolom.
Ez a szlovenia is.. ugyanolyan szint mint mi, a skotok, de ide sorolom horvatokat is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ami feltuno, mennyire megnyomjak az elejet a meccseknek a csapatok, a 6 eddigi meccsbol egyedul a spanyol meccsen nem volt gol az elso 20 percben, de meg ott is jott a 30.-ban.
nincs tokoles, pedig mivel a 4 legjobb 3. is tovabbjut, en attol feltem, hogy biztonsagi jatekra megy mindenki az elejen.
nincs tokoles, pedig mivel a 4 legjobb 3. is tovabbjut, en attol feltem, hogy biztonsagi jatekra megy mindenki az elejen.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Valaki tud esetleg streamet kuldeni a meccsekhez, amit kulfoldrol is lehet nezni? Vagy visszanezni a mar lejatszott meccseket?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- 'shutterisland
na johet a sesko dupla.

-
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Weghorst szépen elrakta.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Pedig annyiért...realmadrid95 írta:90%, hogy a Juvenal folytatja. Szinte minden dologban megallapodtak mar, mar csak a papirmunka van hatra, 25-30 millio kozott lesz az ara.Nika91127 írta:
Ő már kb. fixen Juve játékos lesz, nem?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát, nekem a lengyelek meggyőzőbbek a saját elvarasaim alapján, ezek a championship manager autogenerated játékosok kevésbé.
- 'shutterisland
ha valahogy megoldanak a frimpong-dumfries duot egyszerre a palyan, abban biztos lenne kraft, dinamika, sebesseg ott a jobboson.ferni írta: Hollandok nagyon meggyőzőek eddig.
Védelem nevekre stabil, KP is jól mutat, elől meg jó nézni mennyire jól mozognak együtt és még Frimpong nem is játszik
Depay elég gyenge játékos, ha nem ő van ott akkor már 2-3 góllal vezetnének a hollandok. Nem tudom mitől kezdő amikor csapata sincs meg következő szezonra.
Hollandok nagyon meggyőzőek eddig.
Védelem nevekre stabil, KP is jól mutat, elől meg jó nézni mennyire jól mozognak együtt és még Frimpong nem is játszik
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Az is érdekes, hogy itt nincsenek annyira begyakorolt védekező mozgások és tömörülés mint klubszinten, ezért jobban kiütközik a tudásbeli különbség. Az egyenes kieséses szakasz lesz igazán durva, mikor a nagycsapatok majd egymásnak esnek. Rosszabb tornát vártam, sokkal kevesebb góllal és brusztolással, de eddig határozottan tetszik amit látok.'shutterisland írta: nyilvan gol/meccs rekord nem lesz, a nulla vedekezesu regi idok focijaval ebbol a szempontbol nehez vetekedni, de eleg jo tempoban esnek a golok.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ez a holland meccs is kifejezetten a jo.'shutterisland írta: nyilvan gol/meccs rekord nem lesz, a nulla vedekezesu regi idok focijaval ebbol a szempontbol nehez vetekedni, de eleg jo tempoban esnek a golok.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
nyilvan gol/meccs rekord nem lesz, a nulla vedekezesu regi idok focijaval ebbol a szempontbol nehez vetekedni, de eleg jo tempoban esnek a golok.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bolond Depay azt hiszi ő Iverson.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
90%, hogy a Juvenal folytatja. Szinte minden dologban megallapodtak mar, mar csak a papirmunka van hatra, 25-30 millio kozott lesz az ara.Nika91127 írta:Ő már kb. fixen Juve játékos lesz, nem?Kercsó írta:
engem meg vett kilóra az olasz.
bal lábas belső védő, aki tétmeccsen se xarja össze magát, és nem alibiből él
a Bologna aranybánya
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ha a védekező játékos a labdát próbálja megszerezni és a mozgása is erre utal (labdára irányuló becsúszás) viszont szabálytalan a 16-oson belül, akkor sárga és tizi.wZoLee7 írta: OLvastatok valamit, hogy nem lett a tegnapi piros? Nekem kicsit zavaros az egész mikor 11-es és piros és mikor nem, ha a németeknél piros+11-es is volt.
Ha a védekező játékos nem a labdát próbálja megszerezni vagy nem a megengedett módon (lerántás, visszahúzás, páros lábú becsúszás térdmagasságban) és szabálytalanság történik a 16-oson belül, akkor piros és tizi következik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
OLvastatok valamit, hogy nem lett a tegnapi piros? Nekem kicsit zavaros az egész mikor 11-es és piros és mikor nem, ha a németeknél piros+11-es is volt.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Viccnek szántam, csoda lenne, ha vernénk a németeket.'shutterisland írta:ha vegul tenyleg 6 pontunk lesz, akkor az arra eleg lesz, hogy legalabb csoportharmadikkent tovabbjussunk, 4/6 meg azok kozul is megy tovabb.Az egyetlen baj ezzel a vereséggel, hogy így nekünk csak az X jó a német-svájcon, mert különben 3 db 6 pontos csapat lenne a végén
(szóval sajna az esély nem sok a továbbjutásra, de menni kell. Én büszke vagyok rájuk)
Viszont a második félidős játékkal a skótok ellen van mit keresni, ezt komolyan is gondolom.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid