Pont most akartam kirakni ide.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 16., vasárnap 10:44
Pont most akartam kirakni ide.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 16., vasárnap 10:15
téma volt a múltkor, hogy a 70+os generáció dönti el a szavazásokat és a fiatalok jövőjét. ennek mindig meg van a gyümölcse. lásd 2/3 vagy brexit
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 16., vasárnap 7:29
Bayer egy nevetséges bohóc, először még vicces volt. Mára már nagyon nem az... Erőlködések, nagy pofával kikiáltott dolgok.... Fidesznek ez kell, egy udvaribolondBLevi96 írta:"Orbánhoz nem mernek nyulni"![]()
Számomra a legszánalmasabb hogy, soha semmilyen önálló gondolatot nem hallok tőlük, csak amit a szájukba adnak.
Bayer is ahogy probál vicces lenni, a nyuggerek meg tapsolnak hozzá.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 15., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 15., szombat 21:43
"Orbánhoz nem mernek nyulni"
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 15., szombat 21:30
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 15., szombat 21:19
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 15., szombat 21:08
ez aztan a fekete sereg.
HozzászólásSzerző: vazul » 2024. június 15., szombat 21:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 15., szombat 17:37
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 15., szombat 17:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 15., szombat 16:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 15., szombat 15:53
Ha nem lép vissza, akkor Karácsony behúzza, Vitézy a második, Szentkirályi meg harmadik.'shutterisland írta: ezt a logikat en sem ertem tole, ha nem lep vissza szentkiralyi, akkor velhetoen siman porondon maradt volna karigeri, igy meg az osszes fideszes szavazat vitezy neve mellett csattant, egy tarsashaznyi emberen mulott.
Szerinte ha nyerni akartak volna, akkor a visszalépés után nem kezdenek el Vitézy mellett megafonnal meg Bayer Zsolttal kampányolni, hanem annyit mondanak, hogy mindenki szavazzon saját belátása szerint, bízva abban, hogy a fideszes szavazóknak van annyi eszük, hogy nem Karácsonyra (és nem is Szentkirályira szavaznak). Így viszont, hogy elkezdtek kampányolni, tudhatták, hogy sok Vitézy szavazót el fognak riasztani.zsuninnyo írta:Ja, hiheto teoria. Ha annyira nem akartak volna nyerni, akkor nem leptetik vissza a jeloltjuket. Ha annyira nem akartak volna nyerni, nem szavaznak ra. Ha annyira nem akartak volna nyerni, nem kampanyolnak mellette minden forumon. De ezen kivul tenyleg biztos nem akartak nyerni.BLevi96 írta:
Most hallgattam Puzsért ebbe a témába, szerinte a fidesz soha nem akart nyerni és amikor beálltak Vitézy mögé így őt be fideszesezték, győzött Karácsony és megmaradt a "Gyurcsány-kártyájuk".
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 15., szombat 14:42
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 15., szombat 12:38
Tönkremehet valami, ami mindig is roncs volt?miro. írta:Kicsit szegeny belecsavarodott. Mindenben mindent is lat.kierkegaard írta:
Puzsér mostanság megint eléggé feszült lett. Olyan kirohanásai vannak mint régebben. Azt hittem, hogy végre lenyugodott erre megint elszállt.
Olyan erzesem van amikor neha hallgatom,mintha tonkrement volna teljesen.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 15., szombat 12:17
Kicsit szegeny belecsavarodott. Mindenben mindent is lat.kierkegaard írta:Puzsér mostanság megint eléggé feszült lett. Olyan kirohanásai vannak mint régebben. Azt hittem, hogy végre lenyugodott erre megint elszállt.BLevi96 írta:
Most hallgattam Puzsért ebbe a témába, szerinte a fidesz soha nem akart nyerni és amikor beálltak Vitézy mögé így őt be fideszesezték, győzött Karácsony és megmaradt a "Gyurcsány-kártyájuk".
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 15., szombat 9:28
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 15., szombat 9:16
Puzsér mostanság megint eléggé feszült lett. Olyan kirohanásai vannak mint régebben. Azt hittem, hogy végre lenyugodott erre megint elszállt.BLevi96 írta:
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 15., szombat 8:30
Ja, hiheto teoria. Ha annyira nem akartak volna nyerni, akkor nem leptetik vissza a jeloltjuket. Ha annyira nem akartak volna nyerni, nem szavaznak ra. Ha annyira nem akartak volna nyerni, nem kampanyolnak mellette minden forumon. De ezen kivul tenyleg biztos nem akartak nyerni.BLevi96 írta:Most hallgattam Puzsért ebbe a témába, szerinte a fidesz soha nem akart nyerni és amikor beálltak Vitézy mögé így őt be fideszesezték, győzött Karácsony és megmaradt a "Gyurcsány-kártyájuk".kiserik írta: Én mondjuk egy dolgot nem értek: ha Szentkirályi volt a Fidesz jelöltje, Vitézy Fidesz szimpatizáns, Karácsony meg DK-val van koalícióban, tehát (Gyurcsány) Orbán embere, kék fideszes, akkor minek ez a hacacáré?![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem