16-oson belül kész életveszély.
pedig se nem kifejezetten technikás, se nem cselez kiemelkedően, és nem egy usain bolt, simán csak gólvágó.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 2., hétfő 23:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 19:55
Nem klasszis.Mert itt erről volt szó.De néha nem árt végig olvasni az összes hsz-t,a tisztán látás kedvéért...Wertz írta:Tehát, ha valakinek van egy több meccses góltalansági szériája akkor már nem is jó csatár
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. december 2., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 13:56
Azt senki se mondta.Csak ugye van az,mikor néha hibázunk,sokszor meg nem,meg van az a szitu mikor néha berúgjuk,sokszor meg nem...Ha pedig kihagyja, ez van, nincs olyan játékos, aki mindent berúg,
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 2., hétfő 13:51
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 2., hétfő 13:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 13:38
Higu olaszországban nen rossz,sőt spanyol bajnokikon se volt annyira szar.A BL-be meg Rvp nem sokkal hatékonyabb.De azért hatékonyabbsokkal veszélyesebb csatár nála. Higut nagyjából mindenben veri, de közel sem elit csatár, kicsit tényleg túlértékelt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 2., hétfő 13:29
Sokkal veszélyesebb csatár nála. Higut nagyjából mindenben veri, de közel sem elit csatár, kicsit tényleg túlértékelt.morientes írta:de egyébként kb olyan mint Higuain....kell neki 40 helyzet hogy egyet értékesítsen
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 13:26
Vollt neki egy jó szériája a senalba meg egy közel olyan a manchesterbe...de egyébként kb olyan mint Higuain....kell neki 40 helyzet hogy egyet értékesítsen...valamint nagyon sérülékeny...nem valami jó kombó...dannen írta:azért rvp-t nem érdemes lenézni szvsz. a mai csatárok közül az egyik legjobb, nagyon érzi a kaput az az ember, kb. mindenhonnan veszélyes ha hozzá kerül a labda és lövőtávon belül van. jó az a srác, na. az elmúlt években elég jól jött volna nekünk egy ilyen csatár
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 2., hétfő 12:56
sose volt, sose lesz...néha összejön neki valami a lesgólokon kívül is, de azért nem értem hogy az mu drukkerek miért esnek hasra tőlemorientes írta:(sztm RvP nem az)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 12:34
Szerintem nem arra gondolt hogy akkor most hogy Rooney-n kívül nincs egy valamirevaló futballista a csapatban(sztm RvP nem az),akkor ne szurkolja nekik.Dehogynem.Mi se pártoltunk el a Realtol mikor Gravesenek meg Faubertek,meg Drenthek tébláboltak madridban.Itt csak arról van szó,hogy a MU szurkolókat,(minden bizonnyal téged is),zavarja hogy a világ egyik leghíresebb klubjában szerencsétlen másodrangú playak téblábolnak hétről-hétre...Viszont arra, hogy semmi játékosaik vannak.. oké, de ez nekem így érdemben 8 éves koromban volt szempont, hogy milyen szintű játékosok vannak a keretben :lol: Egy adott életkor után ha az döntő a csapat támogatásánál, hogy mekkora sztárok vannak a csapatban, az rég szánalmas. Most ha nem játszik X klasszis az aktuális csapatomban, akkor nincs létjogosultsága szurkolni nekik? :(OMG...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 2., hétfő 11:28
pont erről beszélek. akinek van egy kis érzéke, van szeme a focihoz, egyértelműen látja, hogy fellaini egy tohonya, lassú, ügyetlen fószer volt világéletében. nem tudom kik a játékosmegfigyelők a muban, de a pár évvel ezelőtti madridi időket idézi az egész banda.De jól jelzi a helyzetet, hogy mi megvettük Fellainit majdnem klubrekordért (ami ugye Berba megvétele, nagyon nagy volumenű átigazolások nálunk nem szoktak lenni), aztán labdát nem tud átvenni, bezzeg a "pótlására" az Evertonnál megvett McCarthy nagyon fasza teljesítményeket hoz le rendszeresen.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. december 2., hétfő 10:43
Az angolok vásárlását alapvetően támogatom (és a klub is), elvégre angol a csapat, legyen hű ehhez, akkor is, ha a brit foci jelenleg olyan szinten gáz, hogy rossz belegondolni. Van pár minőségi fiatal brit játékos (amilyen Ramsey, Wilshere, Sturridge, nálunk a védelemben Smalling, Jones vagy Evans egyáltalán nem tehetségtelen, kisebbeknél Shaw, Hughes vagy még páran), de ezeket nagyon nehéz kihalászni. Cleverley például nagyon ígéretesen kezdett, aztán az utóbbi 2-3 évben semmit se lépett előre, sőt, Welbeck szintén, néha nevetnem kell, olyan ügyetlen a tizenhatoson belül.amikor ilyen középszerű angolokra meg fellainifélékre szabtok el raklapnyi euromilliót, akkor ne várjatok mást.
illetve olvastam a nyári átigazolási szezon utáni pár napban, hogy mi ment ott nálatok, hogy herrerát miért nem sikerült megszerezni, illetve egyéb másokat, hát sírva röhögtem a sok szerencsétlenen. nem csoda, hogy kivan a faszuk a mudrukkereknek, ezt a langyos átlagcsapatos angol ligát röhögve kéne nyerni szinte minden évben.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 2., hétfő 10:18
amikor ilyen középszerű angolokra meg fellainifélékre szabtok el raklapnyi euromilliót, akkor ne várjatok mást.Amúgy tényleg hatalmas változtatások kellenek csapaton belül, egyáltalán egy komplett középpálya kell, egy rendszer, egy taktika, ami mellett fel lehet építeni egy csapatot, mert ez így nem adja, hogy van pár minőségi ember, a többi max futottak még kategória, semmi játékstílus, elképzelés. Fergie-nél is egy reaktív játék ment, de ott az öregnek hála jöttek az eredmények, de ez a keret jelenleg ennyit tud... Fergie saját bevallása szerint is úgy épített csapatot, hogy legyen minden csapatra válasza, nem pedig egy vonal mentén, egy stílushoz alakítva azt... ez most csúnyán visszaüt.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. december 2., hétfő 9:15
Valószínűleg nem a mostani keret és játék miatt szerették meg a Unitedet.valamit ott nagyon benéztek, annyira semmi játékosaik vannak (persze akad kivétel), de elég 1 kéz a megszámolásukhoz
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 1., vasárnap 19:28
Érthető.Itt a legkiegyensúlyozottabb a mezőny...5-6 csapat lehet versenyben a bajnoki címért,míg nálunk meg kettő...idén esetleg három de az nagyon necces hogy az atma végig birja...bármennyire is spanyol foci párti vagyok, nagyon megkedveltem a premier league-t. :)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 1., vasárnap 19:03
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 1., vasárnap 18:56
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 1., vasárnap 18:52
Nagyon mákos ez a Chelsea. Amúgy én őket mondtam, és még mindig tartom is. Annyira szét van esve a PL élmezőnye, hogy a végén kiélezett hajrá fog dönteni a legstabilabb csapat javára, Mourinho az ilyen helyzetekből jól szokott kijönni.ziro4vr írta:én cityt mondom most isrealistahuni írta:Pedig meglesz az Arsenalnak sajnos. MU kuka, Spurs kuka, City idegenben nagyon kuka, Liverpool kipukkadt, Chelsea pedig az izzadtságszagú murinnyóféle játékkal esélytelen.
közben tipikus chelsea
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 1., vasárnap 18:31
én cityt mondom most isrealistahuni írta:Pedig meglesz az Arsenalnak sajnos. MU kuka, Spurs kuka, City idegenben nagyon kuka, Liverpool kipukkadt, Chelsea pedig az izzadtságszagú murinnyóféle játékkal esélytelen.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem