Szar lehet mondjuk mikor elhitte ő is, hogy, Fidesz csak betolja a szekerét azt mégse

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 14., péntek 20:45
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 14., péntek 20:39
Azt mar evekkel ezelott megkezdtek, ezen kar aggodni. Mivel valoszinuleg a multkorira (2/3) se szamitottak, ezert kellett behozni kinat ennyire a kepbe, hogy legyen valahonnan penz, mert mar nagyon nincs.rikko írta:
Vagy úgy kiürítik a kasszát, hogy a következő kormány teljesen ki lesz szolgáltatva..
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 14., péntek 20:35
Nem engedik ezt... Lesznek nagyon durva változások.'shutterisland írta:ha egy bp fopolgarmestersegert ekkora haccacaret csinalnak fideszek, akkor mit muvelnenek egy hasonloan szoros orszaggyulesi valasztas utan ?gyönyörű mondat, remelhetoleg legkésőbb 26ban ugyanezt olvashatjuk majd.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 14., péntek 20:31
ha egy bp fopolgarmestersegert ekkora haccacaret csinalnak fideszek, akkor mit muvelnenek egy hasonloan szoros orszaggyulesi valasztas utan ?gyönyörű mondat, remelhetoleg legkésőbb 26ban ugyanezt olvashatjuk majd.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 14., péntek 20:28
gyönyörű mondat, remelhetoleg legkésőbb 26ban ugyanezt olvashatjuk majd.Fidesz majdnem megcsinálta, nem gondoltam ennyire közel lehetnek.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 14., péntek 20:20
géza írta: Mr. szakmaisag Facebook posztjat a Rogan iskola tanarai konnyes szemmel olvashatjak, gyonyorure sikeredett. Van Gyurcsanyozas, van dontetlenezes, van minden, de a kedvencem ez:
Mocskolódott és hazudott, köztisztviselőket vádolt bűncselekményekkel, a szavazóimat sértegette, csak azért, mert azt hitte veszíteni fog. Ebben nem csatlakoztam hozzá, és most sem fogok.Zsenialis.Érdemes rögzíteni: ha ez a DK-s akció, ami a trükközés, a joggal való visszaélés és a csalás határmezsgyéjén mozog, nem történik meg, sok ezer érvénytelen szavazat elkerülhető lett volna ebben a két kerületben, és az eredmény valószínűleg messze nem az lenne, amit most ismerünk. Gyurcsány Ferenc pártjának ezügyben illene a politikai felelősséget világosan vállalnia![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 14., péntek 20:18
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 14., péntek 20:15
nyilvan 50-el kikapni megkevesbe, akkor ilyenkor mit kellene csinalni ?petiamadridista írta: 50 szavazattal egy ekkora városban nyerni az szerintem nem társadalmi felhatalmazás.
HozzászólásSzerző: géza » 2024. június 14., péntek 20:12
Mocskolódott és hazudott, köztisztviselőket vádolt bűncselekményekkel, a szavazóimat sértegette, csak azért, mert azt hitte veszíteni fog. Ebben nem csatlakoztam hozzá, és most sem fogok.
Zsenialis.Érdemes rögzíteni: ha ez a DK-s akció, ami a trükközés, a joggal való visszaélés és a csalás határmezsgyéjén mozog, nem történik meg, sok ezer érvénytelen szavazat elkerülhető lett volna ebben a két kerületben, és az eredmény valószínűleg messze nem az lenne, amit most ismerünk. Gyurcsány Ferenc pártjának ezügyben illene a politikai felelősséget világosan vállalnia
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 14., péntek 20:09
41 szavazattal kikapni közel 400.000 voks mellett az gyakorlatilag egyenlő a semmivel, gondolom erre utal.kierkegaard írta: Tudom miert mondta. Csak ezzel lehet most trollkodni vele kapcsolatban.;D
Vitezy azt irta fbn, hogy gyakorlatilag dontetlen lett.;D nah takarodj.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 14., péntek 20:07
Köszönjük a magyarázatot, csak trollkodni jöttünk.ferni írta: De azért nem lesz új szavazás, mert valamelyik jelölt azt akarja, ez nem így megy
KariGeri bemondta ezt, hogy legyen mivel lázadnia, ha nem ő jött volna ki győztesnek.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 14., péntek 19:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 14., péntek 19:49
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 14., péntek 19:48
Mondjuk masodjara szerintem siman nyerne Karacsony, azok utan, hogy sok mindenkit megetettek Vitezy kamu fuggetlensegevel es azert mert a teljes Megafon es Fidesz kutatta neki a szavatokat/visszaeleseket.kierkegaard írta: Kivancsi vagyok, hogy karigeri keresere vegul megrendezik e ujra a szavazast![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 14., péntek 19:46
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 14., péntek 19:45
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. június 14., péntek 19:43
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 14., péntek 19:40
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 14., péntek 19:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 14., péntek 19:32
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem