Remy írta:
kierkegaard írta:
Lassana diarrarol amugy milyen kep maradt meg szamotokra?
Volt egy fél szezonja, ahol kb szűk elit volt, aztán kuka. Nekem valami ilyen rémlik tőle.
Abban a fel szezonban sokan gondoltuk azt, hogy megtalaltuk a fiatal Makelelet. Egy gyors jatekos volt, aki rengeteget futott, szerelt, kicselezett 1-2 jatekost ha epp arrol volt szo. Habar igy utolag lehet, hogy csak a bulizo Sneijder meg a becsuszasaiva folyamatosan elkeso Gago kozott tunt ennyire jonak.
A kovetkezo szezonjabol nekem az maradt meg, hogy megkapta a 10-es mezt, Xabi erkezesevel kicsit elorebb kerult, megkapta a box to box szerepkort, ami elvileg illett volna a jatekstilusahoz, de labdaszerzes utan passzolas helyett folyamatosan ratekeredett a labdara.
Sokat elarul a teljesitmenyerol, hogy szezon vegere Gago kiszoritotta a kezdobol, majd kovetkezo szezontol meg Khedirat is feludules volt nezni helyettuk.
De mintha lett volna neki egy betegsege is, sarlosejtes verszegenyseg (fogalmam sincs miert jegyeztem meg), ami miatt a focit is majdnem abba kellett hagynia.
(Akkoriban, bar lehet ez kicsit kesobb volt, M'vila neve porgott nagyon a forumon.

)