Mert meg ahhoz is balfasz volt, plusz jott egy vilagvalsag, de az irany ki volt jelolve, vityaek az o modszereiket csiszoltak es maxoltak ki elkepeszto tarsadalmi felhatalmazas birtokaban.BlancoMark írta:De nem is tudta leuralni sosem az orszagot. Nem tudom hogy MP beszelt-e mar a ketfordulos valasztasrol mint opciorol ha hatalomra kerulne. Rohadt fontos lenne.Faust írta:
Mit mondjon erre az ember, regen is ketfordulos valasztasok voltak, aztan jott fleto.

Politika
Re: Politika
az egyik egyertelmuen megallapithato a masik meg vagy igaz vagy nem. tiltsak meg hogy tobben menjenek a fulkebe, nem tudjak ezt is felugyelni. mozgournanal meg aztan meginkabb szabalyozatlan az egesz, ott mik mehetnek, anno redditen 2 eve sok sztori volt.
az meg nem jo erv hogy bezzeg ott ketten voltak a fulkeben akkor az en pipam is lehet ervenyes
az meg nem jo erv hogy bezzeg ott ketten voltak a fulkeben akkor az en pipam is lehet ervenyes
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Az aki mellé meg bemennek és behúzzák neki az ikszet helyette az meg szabályos, mert szabályos x van behúzva, de aki bement egyedül mint egy ember és a saját döntéséből szavazott, de éppen pipát tett a körbe vagy az iksze a kör szélén metszi magát és nem a körön belül, az meg érvénytelen. Biztos jól van ez így.gutihaz14 írta:tehat egy pofon egyszeru elvarasnak sem tud megfelelni de legyen azert ervenyes mert miert ne...Santi írta: Nyilván erre jönne hehe, hogy aki annyit nem tud megugrani, hogy ikszeljen annak legyen csak érvénytelen a szavazata, de én személy szerint azokat elfogadnám érvényes szavazatnak, ahol bár nem x-et hanem pipát tett a körbe vagy besatírozta stb., de egyértelműen egy helyre tette, azaz világos, hogy az a választott jelöltje.
legalabb ennyi szuro legyen egy valasztasban ha mar a venezuelaiak is szavazhatnak es az egybitesek is
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Akkor szavazzatok,kuldjetek el oket.ferni írta:Ez oké miro, de szó szerint nem maradt már mit ellopni, kb minden szektorra rátették már a kezüket és az állami vagyon magánkezekbe került.miro. írta: Gyurcsany utan gondoltad,hogy rosszabb jon? Sot,hogy ennyivel rosszabb?![]()
Ami kimaradt még gyors bezsákolják 2 év alatt.
Ezért írom, hogy ne hasonlítsuk ezt ahhoz a helyzethez, mert teljesen más a felállás.
A kornyezetedet probald meggyozni,van 8-9(?) millio ember Magyaroroszagon.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Jó, most forgasd ki a mondandómat.Marky írta:Kivanom, hogy ne legyen olyan rokonod, aki latasserult, vagy mar leromlottak a finommotoros kepessegei....ferni írta: Szánalmas, hogy olyan emberek szavazatai döntenek, akiknek ez a feladat nehézséget okoz....
Konkrét példákat írtam, ahol szabályos dolgokat firkáltak.
Konkrétan képet is találsz ezekről amit leírtam.
A legnagyobb gond inkább tényleg az, aki kettőt is behúzott.
Az a szánalmas, hogy ezeket az embereket a fidesz megvezeti és ezzel vannak hatalmon, ez a kibaszott szánalmas.Az a szanalmas, ahogy velekedsz embertarsaidrol...
Felőlem aztán szavazzon mindenki, eloszlanának egy normális rendszerben ezek a szavazatok, de jelenleg olyan súlyos visszaélések vannak ezzel, sőt még vitya törekszik is arra, hogy ez tovább is mélyüljön, hogy ezért csesz fel ennyire a dolog és köszönöm a rámutatást, hogy tényleg nem az emberekre kell haragudni, hanem ezért is a fidesz a kcsg

tehat egy pofon egyszeru elvarasnak sem tud megfelelni de legyen azert ervenyes mert miert ne...Santi írta: Nyilván erre jönne hehe, hogy aki annyit nem tud megugrani, hogy ikszeljen annak legyen csak érvénytelen a szavazata, de én személy szerint azokat elfogadnám érvényes szavazatnak, ahol bár nem x-et hanem pipát tett a körbe vagy besatírozta stb., de egyértelműen egy helyre tette, azaz világos, hogy az a választott jelöltje.
legalabb ennyi szuro legyen egy valasztasban ha mar a venezuelaiak is szavazhatnak es az egybitesek is
valamelyik univerzumban:

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nyilván erre jönne hehe, hogy aki annyit nem tud megugrani, hogy ikszeljen annak legyen csak érvénytelen a szavazata, de én személy szerint azokat elfogadnám érvényes szavazatnak, ahol bár nem x-et hanem pipát tett a körbe vagy besatírozta stb., de egyértelműen egy helyre tette, azaz világos, hogy az a választott jelöltje.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az a szanalmas, ahogy velekedsz embertarsaidrol...sajnos nem lehet mindenki olyan patent, mint te, barcsak a tizmillio ferni orszaga lehetnenk.ferni írta: Egy kis szavazatválogatás milyen érvénytelenek voltak![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... A1s_telex/
Kommentekben van pár gyöngyszem![]()
Szánalmas, hogy olyan emberek szavazatai döntenek, akiknek ez a feladat nehézséget okoz....
Besatírozzák a karikát meg pipát meg V betűt raknak bele![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Kivanom, hogy ne legyen olyan rokonod, aki latasserult, vagy mar leromlottak a finommotoros kepessegei....ferni írta: Szánalmas, hogy olyan emberek szavazatai döntenek, akiknek ez a feladat nehézséget okoz....
Egy kis szavazatválogatás milyen érvénytelenek voltak
Kommentekben van pár gyöngyszem
Szánalmas, hogy olyan emberek szavazatai döntenek, akiknek ez a feladat nehézséget okoz....
Besatírozzák a karikát meg pipát meg V betűt raknak bele

Kommentekben van pár gyöngyszem

Besatírozzák a karikát meg pipát meg V betűt raknak bele

Ez oké miro, de szó szerint nem maradt már mit ellopni, kb minden szektorra rátették már a kezüket és az állami vagyon magánkezekbe került.miro. írta: Gyurcsany utan gondoltad,hogy rosszabb jon? Sot,hogy ennyivel rosszabb?![]()
Ami kimaradt még gyors bezsákolják 2 év alatt.
Ezért írom, hogy ne hasonlítsuk ezt ahhoz a helyzethez, mert teljesen más a felállás.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- BlancoMark
De nem is tudta leuralni sosem az orszagot. Nem tudom hogy MP beszelt-e mar a ketfordulos valasztasrol mint opciorol ha hatalomra kerulne. Rohadt fontos lenne.Faust írta:Mit mondjon erre az ember, regen is ketfordulos valasztasok voltak, aztan jott fleto.hehetheoriginal írta: karigeri teljes ujravalasztasert nyekereg, ha jol olvastam.
hat igen, csak odarangatni megint a szavazokat, akiknek mar amugyis tele van a faszuk, nem erdekli oket elegge es leszarjak, nyilvan sokkal kisebb lesz a reszvetel, aztan az egesz eredmeny torz lesz. de talan legalis es hivatalos.
igy elbaszni valamit amugy, es mindez mennyi koltseg, amit az adofizetok fizetnek![]()
![]()
Mit mondjon erre az ember, regen is ketfordulos valasztasok voltak, aztan jott fleto.hehetheoriginal írta: karigeri teljes ujravalasztasert nyekereg, ha jol olvastam.
hat igen, csak odarangatni megint a szavazokat, akiknek mar amugyis tele van a faszuk, nem erdekli oket elegge es leszarjak, nyilvan sokkal kisebb lesz a reszvetel, aztan az egesz eredmeny torz lesz. de talan legalis es hivatalos.
igy elbaszni valamit amugy, es mindez mennyi koltseg, amit az adofizetok fizetnek![]()
![]()
- miro.
Ez lenne amugy a legegyszerubb.'shutterisland írta: en egyetertek veled, sot, nem tartanam feltetlen igazsagtalannak azt sem, ha csak a magyarorszagon elo magyar allampolgarok es az x eve eletvitelszeruen ott elo es adozo kulfoldiek szavazhatnanak.
Nem lehetne igy templomokkal,autopalyaval,stadionnal etetni a hataron tuli magyarokat.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en egyetertek veled, sot, nem tartanam feltetlen igazsagtalannak azt sem, ha csak a magyarorszagon elo magyar allampolgarok es az x eve eletvitelszeruen ott elo es adozo kulfoldiek szavazhatnanak.
de ha ez a vajdasagi fideszeseket nem zavarja, akkor minket sem szabad.
de ha ez a vajdasagi fideszeseket nem zavarja, akkor minket sem szabad.
- miro.
Ezek mind igazak,de attol meg az en allaspontom nem hamis szerintem.'shutterisland írta: en egyetertek az elvben, en sem szavaztam 14 ota (egyedul mzp-re dobrev ellen az elovalasztason) de amig venezuelaiak dontenek el keruleteket vagy magyarorszagon soha nem elo es ottani rokonokkal sem rendelkezo hataron tuli magyarok bombazzak a leveleket a fidesz x-el, egy ilyen szelsoseges politikai csatateren ettol el lehet tekinteni.
na meg akkor ennyi erovel a 80+ evesek is elmennek szavazni, akik meg ha meg is erik a kovetkezo ciklust, de az erdemi negativ/pozitiv valtozasokat mar valoszinuleg ok sem tapasztaljak a sajat borukon.
Gyurcsany utan gondoltad,hogy rosszabb jon? Sot,hogy ennyivel rosszabb?ferni írta:Vázolj fel egy rosszabb helyzetet annál, ami most van.miro. írta:
Nem tudom vallalni a felelosseget es a kovetkezmenyet annak,ha szar lesz.
Konkrétanw olyan minimális esélye van annak, hogy ennél is szarabb lesz, tisztán amiatt, mert más van hatalmon, hogy beszélni se érdemes róla, ezért nem értem ezt a hozzáállást.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en egyetertek az elvben, en sem szavaztam 14 ota (egyedul mzp-re dobrev ellen az elovalasztason) de amig venezuelaiak dontenek el keruleteket vagy magyarorszagon soha nem elo es ottani rokonokkal sem rendelkezo hataron tuli magyarok bombazzak a leveleket a fidesz x-el, egy ilyen szelsoseges politikai csatateren ettol el lehet tekinteni.
na meg akkor ennyi erovel a 80+ evesek is elmennek szavazni, akik meg ha meg is erik a kovetkezo ciklust, de az erdemi negativ/pozitiv valtozasokat mar valoszinuleg ok sem tapasztaljak a sajat borukon.
Vázolj fel egy rosszabb helyzetet annál, ami most van.miro. írta:
Konkrétan olyan minimális esélye van annak, hogy ennél is szarabb lesz, tisztán amiatt, mert más van hatalmon, hogy beszélni se érdemes róla, ezért nem értem ezt a hozzáállást.
- miro.
Pont ezaz. Ha szar,nekik lesz szar. En nem tudom helyettuk vallalni.hehetheoriginal írta:aki külföldön él, de pl a szülei, családja Mo-n, annak nehogymár valaki megmondja, hogy nem szavazhat, mert nem érzi a saját bőrén......En drukkolok MP-nek,illetve annak,hogy legyen vegre valtozas,ha Mo-n lennek szavaznek,de igy nem.
Dontson az,aki a boren erzi a mostanit,meg ha mas lenne azt is.![]()
![]()
Maximum csak sajnalni oket.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023