Az aki mellé meg bemennek és behúzzák neki az ikszet helyette az meg szabályos, mert szabályos x van behúzva, de aki bement egyedül mint egy ember és a saját döntéséből szavazott, de éppen pipát tett a körbe vagy az iksze a kör szélén metszi magát és nem a körön belül, az meg érvénytelen. Biztos jól van ez így.gutihaz14 írta:tehat egy pofon egyszeru elvarasnak sem tud megfelelni de legyen azert ervenyes mert miert ne...Santi írta: Nyilván erre jönne hehe, hogy aki annyit nem tud megugrani, hogy ikszeljen annak legyen csak érvénytelen a szavazata, de én személy szerint azokat elfogadnám érvényes szavazatnak, ahol bár nem x-et hanem pipát tett a körbe vagy besatírozta stb., de egyértelműen egy helyre tette, azaz világos, hogy az a választott jelöltje.
legalabb ennyi szuro legyen egy valasztasban ha mar a venezuelaiak is szavazhatnak es az egybitesek is

Politika
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Politika
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Akkor szavazzatok,kuldjetek el oket.ferni írta:Ez oké miro, de szó szerint nem maradt már mit ellopni, kb minden szektorra rátették már a kezüket és az állami vagyon magánkezekbe került.miro. írta: Gyurcsany utan gondoltad,hogy rosszabb jon? Sot,hogy ennyivel rosszabb?![]()
Ami kimaradt még gyors bezsákolják 2 év alatt.
Ezért írom, hogy ne hasonlítsuk ezt ahhoz a helyzethez, mert teljesen más a felállás.
A kornyezetedet probald meggyozni,van 8-9(?) millio ember Magyaroroszagon.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Jó, most forgasd ki a mondandómat.Marky írta:Kivanom, hogy ne legyen olyan rokonod, aki latasserult, vagy mar leromlottak a finommotoros kepessegei....ferni írta: Szánalmas, hogy olyan emberek szavazatai döntenek, akiknek ez a feladat nehézséget okoz....
Konkrét példákat írtam, ahol szabályos dolgokat firkáltak.
Konkrétan képet is találsz ezekről amit leírtam.
A legnagyobb gond inkább tényleg az, aki kettőt is behúzott.
Az a szánalmas, hogy ezeket az embereket a fidesz megvezeti és ezzel vannak hatalmon, ez a kibaszott szánalmas.Az a szanalmas, ahogy velekedsz embertarsaidrol...
Felőlem aztán szavazzon mindenki, eloszlanának egy normális rendszerben ezek a szavazatok, de jelenleg olyan súlyos visszaélések vannak ezzel, sőt még vitya törekszik is arra, hogy ez tovább is mélyüljön, hogy ezért csesz fel ennyire a dolog és köszönöm a rámutatást, hogy tényleg nem az emberekre kell haragudni, hanem ezért is a fidesz a kcsg

tehat egy pofon egyszeru elvarasnak sem tud megfelelni de legyen azert ervenyes mert miert ne...Santi írta: Nyilván erre jönne hehe, hogy aki annyit nem tud megugrani, hogy ikszeljen annak legyen csak érvénytelen a szavazata, de én személy szerint azokat elfogadnám érvényes szavazatnak, ahol bár nem x-et hanem pipát tett a körbe vagy besatírozta stb., de egyértelműen egy helyre tette, azaz világos, hogy az a választott jelöltje.
legalabb ennyi szuro legyen egy valasztasban ha mar a venezuelaiak is szavazhatnak es az egybitesek is
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nyilván erre jönne hehe, hogy aki annyit nem tud megugrani, hogy ikszeljen annak legyen csak érvénytelen a szavazata, de én személy szerint azokat elfogadnám érvényes szavazatnak, ahol bár nem x-et hanem pipát tett a körbe vagy besatírozta stb., de egyértelműen egy helyre tette, azaz világos, hogy az a választott jelöltje.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az a szanalmas, ahogy velekedsz embertarsaidrol...sajnos nem lehet mindenki olyan patent, mint te, barcsak a tizmillio ferni orszaga lehetnenk.ferni írta: Egy kis szavazatválogatás milyen érvénytelenek voltak![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... A1s_telex/
Kommentekben van pár gyöngyszem![]()
Szánalmas, hogy olyan emberek szavazatai döntenek, akiknek ez a feladat nehézséget okoz....
Besatírozzák a karikát meg pipát meg V betűt raknak bele![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Kivanom, hogy ne legyen olyan rokonod, aki latasserult, vagy mar leromlottak a finommotoros kepessegei....ferni írta: Szánalmas, hogy olyan emberek szavazatai döntenek, akiknek ez a feladat nehézséget okoz....
Egy kis szavazatválogatás milyen érvénytelenek voltak
Kommentekben van pár gyöngyszem
Szánalmas, hogy olyan emberek szavazatai döntenek, akiknek ez a feladat nehézséget okoz....
Besatírozzák a karikát meg pipát meg V betűt raknak bele

Kommentekben van pár gyöngyszem

Besatírozzák a karikát meg pipát meg V betűt raknak bele

Ez oké miro, de szó szerint nem maradt már mit ellopni, kb minden szektorra rátették már a kezüket és az állami vagyon magánkezekbe került.miro. írta: Gyurcsany utan gondoltad,hogy rosszabb jon? Sot,hogy ennyivel rosszabb?![]()
Ami kimaradt még gyors bezsákolják 2 év alatt.
Ezért írom, hogy ne hasonlítsuk ezt ahhoz a helyzethez, mert teljesen más a felállás.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- BlancoMark
De nem is tudta leuralni sosem az orszagot. Nem tudom hogy MP beszelt-e mar a ketfordulos valasztasrol mint opciorol ha hatalomra kerulne. Rohadt fontos lenne.Faust írta:Mit mondjon erre az ember, regen is ketfordulos valasztasok voltak, aztan jott fleto.hehetheoriginal írta: karigeri teljes ujravalasztasert nyekereg, ha jol olvastam.
hat igen, csak odarangatni megint a szavazokat, akiknek mar amugyis tele van a faszuk, nem erdekli oket elegge es leszarjak, nyilvan sokkal kisebb lesz a reszvetel, aztan az egesz eredmeny torz lesz. de talan legalis es hivatalos.
igy elbaszni valamit amugy, es mindez mennyi koltseg, amit az adofizetok fizetnek![]()
![]()
Mit mondjon erre az ember, regen is ketfordulos valasztasok voltak, aztan jott fleto.hehetheoriginal írta: karigeri teljes ujravalasztasert nyekereg, ha jol olvastam.
hat igen, csak odarangatni megint a szavazokat, akiknek mar amugyis tele van a faszuk, nem erdekli oket elegge es leszarjak, nyilvan sokkal kisebb lesz a reszvetel, aztan az egesz eredmeny torz lesz. de talan legalis es hivatalos.
igy elbaszni valamit amugy, es mindez mennyi koltseg, amit az adofizetok fizetnek![]()
![]()
- miro.
Ez lenne amugy a legegyszerubb.'shutterisland írta: en egyetertek veled, sot, nem tartanam feltetlen igazsagtalannak azt sem, ha csak a magyarorszagon elo magyar allampolgarok es az x eve eletvitelszeruen ott elo es adozo kulfoldiek szavazhatnanak.
Nem lehetne igy templomokkal,autopalyaval,stadionnal etetni a hataron tuli magyarokat.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en egyetertek veled, sot, nem tartanam feltetlen igazsagtalannak azt sem, ha csak a magyarorszagon elo magyar allampolgarok es az x eve eletvitelszeruen ott elo es adozo kulfoldiek szavazhatnanak.
de ha ez a vajdasagi fideszeseket nem zavarja, akkor minket sem szabad.
de ha ez a vajdasagi fideszeseket nem zavarja, akkor minket sem szabad.
- miro.
Ezek mind igazak,de attol meg az en allaspontom nem hamis szerintem.'shutterisland írta: en egyetertek az elvben, en sem szavaztam 14 ota (egyedul mzp-re dobrev ellen az elovalasztason) de amig venezuelaiak dontenek el keruleteket vagy magyarorszagon soha nem elo es ottani rokonokkal sem rendelkezo hataron tuli magyarok bombazzak a leveleket a fidesz x-el, egy ilyen szelsoseges politikai csatateren ettol el lehet tekinteni.
na meg akkor ennyi erovel a 80+ evesek is elmennek szavazni, akik meg ha meg is erik a kovetkezo ciklust, de az erdemi negativ/pozitiv valtozasokat mar valoszinuleg ok sem tapasztaljak a sajat borukon.
Gyurcsany utan gondoltad,hogy rosszabb jon? Sot,hogy ennyivel rosszabb?ferni írta:Vázolj fel egy rosszabb helyzetet annál, ami most van.miro. írta:
Nem tudom vallalni a felelosseget es a kovetkezmenyet annak,ha szar lesz.
Konkrétanw olyan minimális esélye van annak, hogy ennél is szarabb lesz, tisztán amiatt, mert más van hatalmon, hogy beszélni se érdemes róla, ezért nem értem ezt a hozzáállást.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en egyetertek az elvben, en sem szavaztam 14 ota (egyedul mzp-re dobrev ellen az elovalasztason) de amig venezuelaiak dontenek el keruleteket vagy magyarorszagon soha nem elo es ottani rokonokkal sem rendelkezo hataron tuli magyarok bombazzak a leveleket a fidesz x-el, egy ilyen szelsoseges politikai csatateren ettol el lehet tekinteni.
na meg akkor ennyi erovel a 80+ evesek is elmennek szavazni, akik meg ha meg is erik a kovetkezo ciklust, de az erdemi negativ/pozitiv valtozasokat mar valoszinuleg ok sem tapasztaljak a sajat borukon.
Vázolj fel egy rosszabb helyzetet annál, ami most van.miro. írta:
Konkrétan olyan minimális esélye van annak, hogy ennél is szarabb lesz, tisztán amiatt, mert más van hatalmon, hogy beszélni se érdemes róla, ezért nem értem ezt a hozzáállást.
- miro.
Pont ezaz. Ha szar,nekik lesz szar. En nem tudom helyettuk vallalni.hehetheoriginal írta:aki külföldön él, de pl a szülei, családja Mo-n, annak nehogymár valaki megmondja, hogy nem szavazhat, mert nem érzi a saját bőrén......En drukkolok MP-nek,illetve annak,hogy legyen vegre valtozas,ha Mo-n lennek szavaznek,de igy nem.
Dontson az,aki a boren erzi a mostanit,meg ha mas lenne azt is.![]()
![]()
Maximum csak sajnalni oket.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
aki külföldön él, de pl a szülei, családja Mo-n, annak nehogymár valaki megmondja, hogy nem szavazhat, mert nem érzi a saját bőrén......En drukkolok MP-nek,illetve annak,hogy legyen vegre valtozas,ha Mo-n lennek szavaznek,de igy nem.
Dontson az,aki a boren erzi a mostanit,meg ha mas lenne azt is.

thereisonly1ronaldo
- miro.
En drukkolok MP-nek,illetve annak,hogy legyen vegre valtozas,ha Mo-n lennek szavaznek,de igy nem.filatáska írta:Nem mondanám magam bizonytalannak. Határon túli vagyok, bár van saját ingatlanom és lakcímem. Pár hónapja volt itt egy vita, hogy mi nem ott adózunk ne szóljunk bele, megfogadtam a "tanácsot".Pite86 írta: Az ilyen bizonytalanoknak mi kellene, hogy meginduljanak szavazni? Főleg ha egy ilyen fiatal most alakult párt sem meggyőző. Mi lenne a katalizátor akkor?
És no offense! Kiváncsi vagyok
Ennyi az egész.
Dontson az,aki a boren erzi a mostanit,meg ha mas lenne azt is.
Viszont nagyon nagyon remelem,hogy vegre levaltjak ezt a hitvany brigadot.
Ez a tegnapi Rogan interju teljesen felesleges volt.
Melleduma,kamu,nulla egyenes valasz.
Ertelmetlen ezekkel beszelni. Aki latja mi van,azt csak felidegesiti,a tobbi meg ugyis elhiszi.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023