Politika
Re: Politika
Egyebkent en ilyen kis kulonbseg mellett automatikusan ujraszamoltatnam/ujraszavaztatnam a nyomorult mihazankos jelolt nelkul, ez a 300-400 szavazat kulonbseg maximalisan hibahataron beluli. Ugyanezt mondanam, hogy karigeri nyekeregne most ujraszamolasert, szerintem igy lenne korrekt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
LOLPár hónapja volt itt egy vita, hogy mi nem ott adózunk ne szóljunk bele, megfogadtam a "tanácsot".

faszkalap. mármint nem te.
nézem a partizán élőt, ezek szerint új választás lesz , vagy csak ujraszámolás?
vagy mi van most?
vicces látni mennyi ember van jelen, mennyi ember kap pénzt ezért a "kutyakomédiáért", gondolom nem szeretetből és ingyen fontoskodnak ott.
thereisonly1ronaldo
Nem mondanám magam bizonytalannak. Határon túli vagyok, bár van saját ingatlanom és lakcímem. Pár hónapja volt itt egy vita, hogy mi nem ott adózunk ne szóljunk bele, megfogadtam a "tanácsot".Pite86 írta: Az ilyen bizonytalanoknak mi kellene, hogy meginduljanak szavazni? Főleg ha egy ilyen fiatal most alakult párt sem meggyőző. Mi lenne a katalizátor akkor?
És no offense! Kiváncsi vagyok
Ennyi az egész.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
semmi gond, tűrjön mindenki szépen tovább, mig kipöccintenek a natobol, eu-ból, aztan megyunk tovabb bulgaria eletszinvonala ala. 
varjunk 2 evet szepen nyugiban, hisz csak akkor lesznek valasztasok.
semmi baj, semmi gond nincs itt.

varjunk 2 evet szepen nyugiban, hisz csak akkor lesznek valasztasok.
semmi baj, semmi gond nincs itt.
thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Elolvastam a leírt változatot. Csak Hehét tudom idézni: Ahjgeciadjerőtnzooli93 írta: Orbán Viktor megfogalmazása szerint az Európai Bíróság Soros György bírósága, ez Soros György tervének része, akinek a kormányfő szerint az Európai Parlament és az Európai Bizottság mellett az igazságszolgálatásban is emberei vannak Sorosnak.
"Töröm a fejem, hogy hogyan oldjuk meg úgy a bírság fizetését, hogy ez nekik jobban fájjon, mint nekünk."
![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Orbán Viktor megfogalmazása szerint az Európai Bíróság Soros György bírósága, ez Soros György tervének része, akinek a kormányfő szerint az Európai Parlament és az Európai Bizottság mellett az igazságszolgálatásban is emberei vannak Sorosnak.
"Töröm a fejem, hogy hogyan oldjuk meg úgy a bírság fizetését, hogy ez nekik jobban fájjon, mint nekünk."

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Az MP által kiszivárogtatott anyaghoz jogi tudás is kell, hogy felfogd mekkora "úúristen ezt, hogy merték" szitu is, amit csináltak, azt meg hogy elqrtuk, még átlagmadridista is felfogta 2 megaf***om video között. Nem csak az ingerküszöbről van itt szerintem szó, a téma is bonyolultabb, hiába vérlázító mindkettő. A fletóst könnyebb volt a víz felett tartani, mert érthetőbb volt.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
MP atombombája a nép és az igazságszolgáltatás duettje volt. abban a tévedésben élt, hogy létezik független bíróság, aki majd pálcát tör Rogánék feje fölött... egy normális világban Tóni már börtönben lenne, és mini forradalom tört volna ki, ha az emberek ingerküszőbe nem lenne ilyen durván eltolva
azóta ő is rájött, hogy itt csak a népre számíthat. velük pedig lépésről lépésre...
azóta ő is rájött, hogy itt csak a népre számíthat. velük pedig lépésről lépésre...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Csak hogy mennyire számít pár szavazat is, lásd nálunk.'shutterisland írta: 26-ban, ha ebben a mederben halad a dolog, es nem rombolja le a szobrat addig, akkor szerintem en is szavazok egyet rajuk.
felrugva azt az elvet, hogy ha nem ott elek eletvitelszeruen es nem oda adozok, akkor nem kellene hivatalosan is "beleszolni".
latva, hogy pl erdelyi/vajdasagi magyarok hogy toljak a fideszt a levelszavazatokkal (90% volt most is), annyi jogom nekem is van, vagy pl latva a 76 eves nagymamamat, aki a sarki boltba is inkabb mar csak a roki kocsival tud atgurulni, de MP-t megis elutazott megnezni 20 km-el arrebb, mert hisz abban, hogy lehet valtozas.
sajnos mashogy nem lehet.
a legszarabb amugy az, hogy itt a forumon is legalabb 3-4 ember remlik, aki nem szavazott, azert, mert nem hisz abban, hogy szamit.
ha egy ilyen kis 80-100 fos kozossegben is lehet talalni par embert, aki ezen az elven skipelte a szavazast, akkor vajon a 3 millio otthonmaradobol hanyszaz ezer lehet az, aki ugyanezt mondja ?
Polgármester választás:
2019; 4 induló Fideszes 1566 Független 1521
2022; 2 induló Fideszes 2350 Független 2422
2006 óta fideszes vezetésű városba.
Élni a szavazati jogoddal szerintem természetes dolognak kellene lennie mindenkinek, fölleg úgy hogy a sok idióta tudatlan büszkén megy, az értelmesebb meg otthon marad.
Az őszödi beszéd és a társadalom érdektelenedése nagyon érdekes párhuzam, mert ott gyakorlatilag inkompetenciát vallott be a beszélő, itt meg törvénytelenséget, ennek mégis kisebb lett a robbanása.
Persze nem mindegy hogy melyik szereplő (egy miniszter vagy miniszterelnök), de akkor is.
Persze nem mindegy hogy melyik szereplő (egy miniszter vagy miniszterelnök), de akkor is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
26-ban, ha ebben a mederben halad a dolog, es nem rombolja le a szobrat addig, akkor szerintem en is szavazok egyet rajuk.
felrugva azt az elvet, hogy ha nem ott elek eletvitelszeruen es nem oda adozok, akkor nem kellene hivatalosan is "beleszolni".
latva, hogy pl erdelyi/vajdasagi magyarok hogy toljak a fideszt a levelszavazatokkal (90% volt most is), annyi jogom nekem is van, vagy pl latva a 76 eves nagymamamat, aki a sarki boltba is inkabb mar csak a roki kocsival tud atgurulni, de MP-t megis elutazott megnezni 20 km-el arrebb, mert hisz abban, hogy lehet valtozas.
a legszarabb amugy az, hogy itt a forumon is legalabb 3-4 ember remlik, aki nem szavazott, azert, mert nem hisz abban, hogy szamit.
ha egy ilyen kis 80-100 fos kozossegben is lehet talalni par embert, aki ezen az elven skipelte a szavazast, akkor vajon a 3 millio otthonmaradobol hanyszaz ezer lehet az, aki ugyanezt mondja ?
- h3x0r
Az oszodi beszed atombomba volt? Mert hat Gyurcsany nem mondott le utana.tcskhun írta: Így kezdte: holnap robbanni fog az atombomba es a toni indítsa be a magángépét amint az ügyészségnek átadom a bizonyítékokat…
Persze mondhatod, hogy akkor hogy reagaltak ra az emberek, mig a mostanira csak legyintettek, hogy ezt mar mind tudtuk; de ez inkabb csak azt mutatja, hogy azota mennyit romlott a tarsadalom.
Egyebkent abban igazad van, hogy MP hazudott, azt kellett volna mondja, hogy van egy hangfelvetele, amibe mas orszagokban ugyan belebuknanak politikusuk, de itt hiaba adja at az ugyeszsegnek vagy tolti fel netre, ugyse lesz semmi kovetkezmenye. Ez volt az igazsag, szerinted akkor ezt kellett volna mondania?
Vagy akkor mar eleve maradhatott volna csendben es elvezhette volna az epp aktualis zsiros poziciot, mint ahogy mindenki mas is teszi; es akkor most nincs se Tisza, se MP, mint politikus, Donath Annaek elveznek tovabb az EP-t, a Kutyapart is siman bejutott volna, a DK hatradolne, hogy meg mindig ok a legerosebb ellenzeki part es elkezdenek beolvasztani a leszerepelt MSZP-t es Parbeszedet, MZP es Vona a 4-4 szazalekukkal egymassal "vitazna", hogy ki miert maradtak le epp hogy a bejutasrol, a Fidesz kenyelmesen megtartotta volna a mandatumait; max az LMP es a Jobbik, akik pont igy leszerepeltek volna.
- RealMadridFanatic
Ezzel en is igy vagyok.nagyjából bármi jöhet a két évben, ha ő lesz a második legerősebb párttal, rá fogok szavazni
Azt megitelni, hogy a maganeleteben milyen, sajtohirek (legyen az propagandagyar vagy ellenzeki vagy tegyuk fel fuggetlen) alapjan, a mai Magyarorszagon lehetetlen.
Azt is gondolom, hogy ilyen pozicioban szinte elengedhetetlen valamilyen szintu szemelyisegtorzulas, egyszeruen nem tudsz ugy mukodni, ami megfelel minden alapveto emberi normanak, minden nagyobb hordereju dontesnek lesznek karosultjai, amit el kell fogadnod. Hiaba latod be, hogy ez van, ennek vannak lelki terhei.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én szektáztam Eriket válaszként, ezért én is csatlakoznék, az előttem szólókhoz..kierkegaard írta: Köszönöm szépen az időtöket ferninek is meg csabának , hogy leírtátok. nagyon összeszedett volt és teljesen közel kerültem az álláspontotokhoz.és vissza is vonnám a szekta kifejezést és elnézést kérek érte.
Mindig is baloldali beállítottságú voltam, ebben a közegben nőttem fel, szavaztam is rájuk.
Miért MP:
- volt hasonló tapasztalatom olyan ügyben, amellyel a hangfelvétel készült, nem korrupció, hanem költségvetési csalás, 3 évembe telt kimászni belőle, egy impotens nyomozói és ügyészi munka miatt és mélységesen felháborít, hogy pusztán azért, mert magasabb szinten vagy, ne adj isten politikus vagy, megtehetsz olyat, amit halandó nem
- a regnáló rendszert szeretném leváltani, mindenáron és ehhez, minden egyébként baloldali meggyőződésemet hajlandó vagyok félretenni annak érdekében, hogy a legerősebb ellenzéki párt nyerjen, ami bebizonyosodott, hogy jelenleg a TISZA
Miért nem ő:
- konkrétan személy szerint nem érdekel az ember, azért tart itt, mert közülük kilépve borította az asztalt, olyan ügyekről beszél, amit én magam is tapasztaltam, vagy az általam függetlenebbnek vélt sajtó feltárt már korábban, ő pedig egyfajta igazolást adott ezeknek, mert mindig hihetőbb úgy, valami, ha olyan mondja, aki ott volt a tűz közelében
- nincs kétségem afelől, hogy a Varga interjú tartalmazott, sőt szerintem többségében igazságot tartalmazott, nem szimpatikus ez a fajta nárciusztikus, önelégült viselkedés, főleg nem nővel, feleséggel, gyerekei anyjával szemben
- sok dologban nem értek egyet vele, például az EU-val kapcsolatos megnyilvánulásaival, vagy azzal, hogy eleve kizárja azt, hogy értelmes politikusokkal mondjuk együtt dolgozzon a jövőben
- nem való miniszterelnöknek, max. egy szónok a szememben egyelőre
DE, összességében, nagyjából bármi jöhet a két évben, ha ő lesz a második legerősebb párttal, rá fogok szavazni, legrosszabb esetben megbánom és azt mondom, hogy ugyanolyan, mint az elmúlt 16 év..
Szóval, ha én szektás vagyok, akkor nem MP szektás, hanem fideszellenes szektás.
Szépen összefoglaltad, de ez megütötte a szememet. Ezt azért nem kellene elhinni. Pont ahogy az atombombázás, úgy ez is csak az imidzs felépítését szolgálta az induláshoz. Valószínűleg már a hangfelvétel idején is azon dolgozott/dolgoztak, hogy megcsinálja/megcsinálják ezt a pártot. Azért használok egyes és többes számot, mert azt nem tudni, hogy egyedül kezdte ezt el, vagy már az elejétől egy kisebb stábbal dolgoznak az ügyön (én az elsőre hajlok).ferni írta:
És ennek ellenére is azt mondta miután látta a partizán interjú után, hogy mennyi megkeseredett és reménytelen ember írt neki, beszélt vele hogy akkor most neki áll és lesz ami lesz.
Természetesen, ahogy az atombombázással, úgy ezzel sincs bajom, az ilyen színjátékok jelentik a politika egy jelentős részét. Erkölcstelennek tartom, de a jelen helyzetben szükségesnek is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- BLevi96
Karácsony be is lengette hogy újra kéne rendezni a főpolgármesterit. Ezt mondtam én is tegnap. Az lenne a legtisztább.ferni írta: https://24.hu/belfold/2024/06/13/fopolg ... szamlalas/
RTL: Egy kerületben megtörtént az újraszámlálás: 11 szavazattal csökkent a különbség
Kezdődik....
Ez el is dőlt kb.![]()
Úgy bontottak urnákat, hogy nem volt ott az ellenzéktől senki és simán megcsinálnak ilyeneket![]()
- BLevi96
Nem érdekli őket a politika.Pite86 írta: Azokat még meg tudom valahol érteni akik az elmúlt választásokon nem szavaztak mert se az Orbáni oldal se a Gyurcsányi oldal nem volt szimpatikus, de hogy most amikor feltűnik egy ilyen "erő"/párt aki egyik oldal felé se húz, de ugyanakkor mind a két oldal támadja egyszerre azt nem értem.
Az ilyen bizonytalanoknak mi kellene, hogy meginduljanak szavazni? Főleg ha egy ilyen fiatal most alakult párt sem meggyőző. Mi lenne a katalizátor akkor?
Haverom 30 éves, ő se volt szavazni, mert nem foglalkozik vele. 22-be volt még és szokta szidni a kormányt, de szerintem már annyira reményvesztett hogy nem akar energiát rakni bele.
-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Azokat még meg tudom valahol érteni akik az elmúlt választásokon nem szavaztak mert se az Orbáni oldal se a Gyurcsányi oldal nem volt szimpatikus, de hogy most amikor feltűnik egy ilyen "erő"/párt aki egyik oldal felé se húz, de ugyanakkor mind a két oldal támadja egyszerre azt nem értem.
Az ilyen bizonytalanoknak mi kellene, hogy meginduljanak szavazni? Főleg ha egy ilyen fiatal most alakult párt sem meggyőző. Mi lenne a katalizátor akkor?
- RealMadridFanatic
Egyebkent en sem szavaztam, bar kifejezetten buszke nem vagyok ra. Szimpatizalok a jelenseggel, ami szerint meg a jelenlegi rendszerben is le lehet valtani a Fideszt esetleg, de hinni sajnos (meg) nem tudok benne.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Itt a lényeg. Nem fog, mert nem akar ilyet.rashidm írta: Mondj helyette jobb embert aki le tudná váltani a kormányt.
Egyik csoport ezt akarja, a másik azt. A többi az rizsa.
Nem hinném, hogy itt bárki is meggyőzte a másikat akár egy kicsit is.
Ja és én nem szavaztam, mielőtt valamelyik "szekta" betámadna.