Szoval ez a szekta még a light verzio

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 28., péntek 9:25
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 28., péntek 9:14
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 28., péntek 6:34
De nem egy szívműtét után...hehetheoriginal írta: Nem biztos.
Onbizalom kell neki meg tobb onzoseg, volt mar sok jatekos, aki hasonlo parameterekkel jo karriert futott be.
Raadasul mar most egesz jol dob kintrol
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 28., péntek 6:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 28., péntek 6:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 28., péntek 5:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 28., péntek 5:01
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 28., péntek 4:37
ViccZsombor írta: Bronny.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2024. június 28., péntek 0:20
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 20., csütörtök 11:32
Nem szoktam ide irni, mert tobbnyire csak laikuskent, fel szemmel kovetem a meccseket. Viszont az feltunt az utobbi idoben, hogy a lepeshibakat siman tovabbengedik a sporik, amit egyszeruen nem ertek. Volt ebben valami modositas vagy miert nezik el azt, hogy egy ember lep 5-6-szor a labdaval?hehetheoriginal írta: Tatum unneplesrol milyen aranyos kis osszeallitasok mennek, kurva cringe az ember![]()
![]()
![]()
Nezhetetlen ez az egész sportág, mi lett belole edesjezus geci
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. június 20., csütörtök 10:00
Most miért vagy ilyen, hiszen komoly pénzeket fektetnek abba, hogy a legjobb szakembereket alkalmazzák!!!hehetheoriginal írta: Nezhetetlen ez az egész sportág, mi lett belole edesjezus geci
Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy a Pistons mindössze egy évnyi közös munka után felbontja Monty Williams vezetőedző szerződését. Williamst tavaly nyáron az akkori döntéshozó Troy Weaver szerződtette 6+2 évre: hat évre 78.5 millió dollárt garantált a kontraktus, illetve az utolsó két év csapatopciós volt - amennyiban azt is lehívták volna, akkor nyolc év alatt 100 millió dollár felett keresett volna a szakvezető.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 20., csütörtök 8:15
Az emberekből vették ki, nem a sportágból. A szabályokat a játékosok, edzők alakították mindig is, ahogy fejlődtek, ahogy viselkedtek, amiatt jöttek az új szabályok. Nem a szabályok miatt nincs hajtás egy allstar meccsen sem, a játékosok miatt. Egy bizonyos szintig én ezt nem bántam, most már kicsit elmászott egy rossz irányba.rikko írta: Egyszerűen teljesen kivették belőle a fizikális részt. A védekezést, az agressziót...
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 20., csütörtök 6:33
Nem véletlenül mondják a régi motorosok, hogy MJ itt átlagolná a 40-50 pontot.hehetheoriginal írta: Tatum unneplesrol milyen aranyos kis osszeallitasok mennek, kurva cringe az ember![]()
![]()
![]()
Nezhetetlen ez az egész sportág, mi lett belole edesjezus geci
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 20., csütörtök 6:25
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. június 18., kedd 8:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 18., kedd 6:27
Inkább meglepett innen, minthogy lássa ezt a Bostont nyerni.hehetheoriginal írta: Jerry west.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 14., péntek 7:05
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 13., csütörtök 21:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 13., csütörtök 20:51
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2024. június 13., csütörtök 20:47
Tudsz olyan franchise playert mondani aki azt mondja, hogy bocs, inkább kiülöm életem legfontosabb meccseit, hagyjátok a picsába a fájdalomcsillapítókat, majd jövőre lehozzuk?hehetheoriginal írta: én a meccsről beszélek, ahol szinte minden pontot, faltot miatta kapnak a csapattársak, mert állandóan 4v5-ben kell védekezniük....
ha nem tud játszani, akkor ne játsszon.
szoros volt nélküle is a vége, miután megkapta a 6.-at.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem