Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 14., péntek 10:01

En drukkolok MP-nek,illetve annak,hogy legyen vegre valtozas,ha Mo-n lennek szavaznek,de igy nem.
Nem tudom vallalni a felelosseget es a kovetkezmenyet annak,ha szar lesz.
Dontson az,aki a boren erzi a mostanit,meg ha mas lenne azt is.
aki külföldön él, de pl a szülei, családja Mo-n, annak nehogymár valaki megmondja, hogy nem szavazhat, mert nem érzi a saját bőrén...... :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 14., péntek 9:57

filatáska írta:
Pite86 írta: Az ilyen bizonytalanoknak mi kellene, hogy meginduljanak szavazni? Főleg ha egy ilyen fiatal most alakult párt sem meggyőző. Mi lenne a katalizátor akkor?
És no offense! Kiváncsi vagyok
Nem mondanám magam bizonytalannak. Határon túli vagyok, bár van saját ingatlanom és lakcímem. Pár hónapja volt itt egy vita, hogy mi nem ott adózunk ne szóljunk bele, megfogadtam a "tanácsot".
Ennyi az egész.
En drukkolok MP-nek,illetve annak,hogy legyen vegre valtozas,ha Mo-n lennek szavaznek,de igy nem.
Nem tudom vallalni a felelosseget es a kovetkezmenyet annak,ha szar lesz.
Dontson az,aki a boren erzi a mostanit,meg ha mas lenne azt is.
Viszont nagyon nagyon remelem,hogy vegre levaltjak ezt a hitvany brigadot.

Ez a tegnapi Rogan interju teljesen felesleges volt.
Melleduma,kamu,nulla egyenes valasz.
Ertelmetlen ezekkel beszelni. Aki latja mi van,azt csak felidegesiti,a tobbi meg ugyis elhiszi.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 14., péntek 9:43

tipikus lenne, ha kihoznak x-re. :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 14., péntek 9:38

karigeri teljes ujravalasztasert nyekereg, ha jol olvastam.

hat igen, csak odarangatni megint a szavazokat, akiknek mar amugyis tele van a faszuk, nem erdekli oket elegge es leszarjak, nyilvan sokkal kisebb lesz a reszvetel, aztan az egesz eredmeny torz lesz. de talan legalis es hivatalos.

igy elbaszni valamit amugy, es mindez mennyi koltseg, amit az adofizetok fizetnek :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 14., péntek 9:34

Egyebkent en ilyen kis kulonbseg mellett automatikusan ujraszamoltatnam/ujraszavaztatnam a nyomorult mihazankos jelolt nelkul, ez a 300-400 szavazat kulonbseg maximalisan hibahataron beluli. Ugyanezt mondanam, hogy karigeri nyekeregne most ujraszamolasert, szerintem igy lenne korrekt.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 14., péntek 9:19

Pár hónapja volt itt egy vita, hogy mi nem ott adózunk ne szóljunk bele, megfogadtam a "tanácsot".
LOL :lol: :lol:

faszkalap. mármint nem te.

nézem a partizán élőt, ezek szerint új választás lesz , vagy csak ujraszámolás?
vagy mi van most?
vicces látni mennyi ember van jelen, mennyi ember kap pénzt ezért a "kutyakomédiáért", gondolom nem szeretetből és ingyen fontoskodnak ott.
thereisonly1ronaldo

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. június 14., péntek 9:16

Pite86 írta: Az ilyen bizonytalanoknak mi kellene, hogy meginduljanak szavazni? Főleg ha egy ilyen fiatal most alakult párt sem meggyőző. Mi lenne a katalizátor akkor?
És no offense! Kiváncsi vagyok
Nem mondanám magam bizonytalannak. Határon túli vagyok, bár van saját ingatlanom és lakcímem. Pár hónapja volt itt egy vita, hogy mi nem ott adózunk ne szóljunk bele, megfogadtam a "tanácsot".
Ennyi az egész.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 14., péntek 8:43

semmi gond, tűrjön mindenki szépen tovább, mig kipöccintenek a natobol, eu-ból, aztan megyunk tovabb bulgaria eletszinvonala ala. :coffee:

varjunk 2 evet szepen nyugiban, hisz csak akkor lesznek valasztasok.
semmi baj, semmi gond nincs itt.
thereisonly1ronaldo

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. június 14., péntek 8:33

nzooli93 írta: Orbán Viktor megfogalmazása szerint az Európai Bíróság Soros György bírósága, ez Soros György tervének része, akinek a kormányfő szerint az Európai Parlament és az Európai Bizottság mellett az igazságszolgálatásban is emberei vannak Sorosnak.

"Töröm a fejem, hogy hogyan oldjuk meg úgy a bírság fizetését, hogy ez nekik jobban fájjon, mint nekünk."

:coffee:
Elolvastam a leírt változatot. Csak Hehét tudom idézni: Ahjgeciadjerőt
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. június 14., péntek 8:26

Orbán Viktor megfogalmazása szerint az Európai Bíróság Soros György bírósága, ez Soros György tervének része, akinek a kormányfő szerint az Európai Parlament és az Európai Bizottság mellett az igazságszolgálatásban is emberei vannak Sorosnak.

"Töröm a fejem, hogy hogyan oldjuk meg úgy a bírság fizetését, hogy ez nekik jobban fájjon, mint nekünk."

:coffee:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. június 14., péntek 8:18

Az MP által kiszivárogtatott anyaghoz jogi tudás is kell, hogy felfogd mekkora "úúristen ezt, hogy merték" szitu is, amit csináltak, azt meg hogy elqrtuk, még átlagmadridista is felfogta 2 megaf***om video között. Nem csak az ingerküszöbről van itt szerintem szó, a téma is bonyolultabb, hiába vérlázító mindkettő. A fletóst könnyebb volt a víz felett tartani, mert érthetőbb volt.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 14., péntek 7:07

MP atombombája a nép és az igazságszolgáltatás duettje volt. abban a tévedésben élt, hogy létezik független bíróság, aki majd pálcát tör Rogánék feje fölött... egy normális világban Tóni már börtönben lenne, és mini forradalom tört volna ki, ha az emberek ingerküszőbe nem lenne ilyen durván eltolva

azóta ő is rájött, hogy itt csak a népre számíthat. velük pedig lépésről lépésre...
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 14., péntek 0:34

'shutterisland írta: 26-ban, ha ebben a mederben halad a dolog, es nem rombolja le a szobrat addig, akkor szerintem en is szavazok egyet rajuk.

felrugva azt az elvet, hogy ha nem ott elek eletvitelszeruen es nem oda adozok, akkor nem kellene hivatalosan is "beleszolni".

latva, hogy pl erdelyi/vajdasagi magyarok hogy toljak a fideszt a levelszavazatokkal (90% volt most is), annyi jogom nekem is van, vagy pl latva a 76 eves nagymamamat, aki a sarki boltba is inkabb mar csak a roki kocsival tud atgurulni, de MP-t megis elutazott megnezni 20 km-el arrebb, mert hisz abban, hogy lehet valtozas.
sajnos mashogy nem lehet.

a legszarabb amugy az, hogy itt a forumon is legalabb 3-4 ember remlik, aki nem szavazott, azert, mert nem hisz abban, hogy szamit.
ha egy ilyen kis 80-100 fos kozossegben is lehet talalni par embert, aki ezen az elven skipelte a szavazast, akkor vajon a 3 millio otthonmaradobol hanyszaz ezer lehet az, aki ugyanezt mondja ?
Csak hogy mennyire számít pár szavazat is, lásd nálunk.
Polgármester választás:
2019; 4 induló Fideszes 1566 Független 1521
2022; 2 induló Fideszes 2350 Független 2422

2006 óta fideszes vezetésű városba.

Élni a szavazati jogoddal szerintem természetes dolognak kellene lennie mindenkinek, fölleg úgy hogy a sok idióta tudatlan büszkén megy, az értelmesebb meg otthon marad.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 14., péntek 0:28

Az őszödi beszéd és a társadalom érdektelenedése nagyon érdekes párhuzam, mert ott gyakorlatilag inkompetenciát vallott be a beszélő, itt meg törvénytelenséget, ennek mégis kisebb lett a robbanása.

Persze nem mindegy hogy melyik szereplő (egy miniszter vagy miniszterelnök), de akkor is.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 14., péntek 0:06

26-ban, ha ebben a mederben halad a dolog, es nem rombolja le a szobrat addig, akkor szerintem en is szavazok egyet rajuk.

felrugva azt az elvet, hogy ha nem ott elek eletvitelszeruen es nem oda adozok, akkor nem kellene hivatalosan is "beleszolni".

latva, hogy pl erdelyi/vajdasagi magyarok hogy toljak a fideszt a levelszavazatokkal (90% volt most is), annyi jogom nekem is van, vagy pl latva a 76 eves nagymamamat, aki a sarki boltba is inkabb mar csak a roki kocsival tud atgurulni, de MP-t megis elutazott megnezni 20 km-el arrebb, mert hisz abban, hogy lehet valtozas.
sajnos mashogy nem lehet.

a legszarabb amugy az, hogy itt a forumon is legalabb 3-4 ember remlik, aki nem szavazott, azert, mert nem hisz abban, hogy szamit.
ha egy ilyen kis 80-100 fos kozossegben is lehet talalni par embert, aki ezen az elven skipelte a szavazast, akkor vajon a 3 millio otthonmaradobol hanyszaz ezer lehet az, aki ugyanezt mondja ?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 13., csütörtök 23:54

tcskhun írta: Így kezdte: holnap robbanni fog az atombomba es a toni indítsa be a magángépét amint az ügyészségnek átadom a bizonyítékokat…
Az oszodi beszed atombomba volt? Mert hat Gyurcsany nem mondott le utana.

Persze mondhatod, hogy akkor hogy reagaltak ra az emberek, mig a mostanira csak legyintettek, hogy ezt mar mind tudtuk; de ez inkabb csak azt mutatja, hogy azota mennyit romlott a tarsadalom.

Egyebkent abban igazad van, hogy MP hazudott, azt kellett volna mondja, hogy van egy hangfelvetele, amibe mas orszagokban ugyan belebuknanak politikusuk, de itt hiaba adja at az ugyeszsegnek vagy tolti fel netre, ugyse lesz semmi kovetkezmenye. Ez volt az igazsag, szerinted akkor ezt kellett volna mondania?

Vagy akkor mar eleve maradhatott volna csendben es elvezhette volna az epp aktualis zsiros poziciot, mint ahogy mindenki mas is teszi; es akkor most nincs se Tisza, se MP, mint politikus, Donath Annaek elveznek tovabb az EP-t, a Kutyapart is siman bejutott volna, a DK hatradolne, hogy meg mindig ok a legerosebb ellenzeki part es elkezdenek beolvasztani a leszerepelt MSZP-t es Parbeszedet, MZP es Vona a 4-4 szazalekukkal egymassal "vitazna", hogy ki miert maradtak le epp hogy a bejutasrol, a Fidesz kenyelmesen megtartotta volna a mandatumait; max az LMP es a Jobbik, akik pont igy leszerepeltek volna.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. június 13., csütörtök 23:40

nagyjából bármi jöhet a két évben, ha ő lesz a második legerősebb párttal, rá fogok szavazni
Ezzel en is igy vagyok.

Azt megitelni, hogy a maganeleteben milyen, sajtohirek (legyen az propagandagyar vagy ellenzeki vagy tegyuk fel fuggetlen) alapjan, a mai Magyarorszagon lehetetlen.

Azt is gondolom, hogy ilyen pozicioban szinte elengedhetetlen valamilyen szintu szemelyisegtorzulas, egyszeruen nem tudsz ugy mukodni, ami megfelel minden alapveto emberi normanak, minden nagyobb hordereju dontesnek lesznek karosultjai, amit el kell fogadnod. Hiaba latod be, hogy ez van, ennek vannak lelki terhei.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 13., csütörtök 23:05

kierkegaard írta: Köszönöm szépen az időtöket ferninek is meg csabának , hogy leírtátok. nagyon összeszedett volt és teljesen közel kerültem az álláspontotokhoz. :sziv: és vissza is vonnám a szekta kifejezést és elnézést kérek érte.
Én szektáztam Eriket válaszként, ezért én is csatlakoznék, az előttem szólókhoz..

Mindig is baloldali beállítottságú voltam, ebben a közegben nőttem fel, szavaztam is rájuk.

Miért MP:
- volt hasonló tapasztalatom olyan ügyben, amellyel a hangfelvétel készült, nem korrupció, hanem költségvetési csalás, 3 évembe telt kimászni belőle, egy impotens nyomozói és ügyészi munka miatt és mélységesen felháborít, hogy pusztán azért, mert magasabb szinten vagy, ne adj isten politikus vagy, megtehetsz olyat, amit halandó nem
- a regnáló rendszert szeretném leváltani, mindenáron és ehhez, minden egyébként baloldali meggyőződésemet hajlandó vagyok félretenni annak érdekében, hogy a legerősebb ellenzéki párt nyerjen, ami bebizonyosodott, hogy jelenleg a TISZA

Miért nem ő:
- konkrétan személy szerint nem érdekel az ember, azért tart itt, mert közülük kilépve borította az asztalt, olyan ügyekről beszél, amit én magam is tapasztaltam, vagy az általam függetlenebbnek vélt sajtó feltárt már korábban, ő pedig egyfajta igazolást adott ezeknek, mert mindig hihetőbb úgy, valami, ha olyan mondja, aki ott volt a tűz közelében
- nincs kétségem afelől, hogy a Varga interjú tartalmazott, sőt szerintem többségében igazságot tartalmazott, nem szimpatikus ez a fajta nárciusztikus, önelégült viselkedés, főleg nem nővel, feleséggel, gyerekei anyjával szemben
- sok dologban nem értek egyet vele, például az EU-val kapcsolatos megnyilvánulásaival, vagy azzal, hogy eleve kizárja azt, hogy értelmes politikusokkal mondjuk együtt dolgozzon a jövőben
- nem való miniszterelnöknek, max. egy szónok a szememben egyelőre

DE, összességében, nagyjából bármi jöhet a két évben, ha ő lesz a második legerősebb párttal, rá fogok szavazni, legrosszabb esetben megbánom és azt mondom, hogy ugyanolyan, mint az elmúlt 16 év..

Szóval, ha én szektás vagyok, akkor nem MP szektás, hanem fideszellenes szektás.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 13., csütörtök 22:58

ferni írta:

És ennek ellenére is azt mondta miután látta a partizán interjú után, hogy mennyi megkeseredett és reménytelen ember írt neki, beszélt vele hogy akkor most neki áll és lesz ami lesz.

Szépen összefoglaltad, de ez megütötte a szememet. Ezt azért nem kellene elhinni. Pont ahogy az atombombázás, úgy ez is csak az imidzs felépítését szolgálta az induláshoz. Valószínűleg már a hangfelvétel idején is azon dolgozott/dolgoztak, hogy megcsinálja/megcsinálják ezt a pártot. Azért használok egyes és többes számot, mert azt nem tudni, hogy egyedül kezdte ezt el, vagy már az elejétől egy kisebb stábbal dolgoznak az ügyön (én az elsőre hajlok).

Természetesen, ahogy az atombombázással, úgy ezzel sincs bajom, az ilyen színjátékok jelentik a politika egy jelentős részét. Erkölcstelennek tartom, de a jelen helyzetben szükségesnek is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 13., csütörtök 22:45

ferni írta: https://24.hu/belfold/2024/06/13/fopolg ... szamlalas/

RTL: Egy kerületben megtörtént az újraszámlálás: 11 szavazattal csökkent a különbség

Kezdődik....
Ez el is dőlt kb. :lol:

Úgy bontottak urnákat, hogy nem volt ott az ellenzéktől senki és simán megcsinálnak ilyeneket :lol:
Karácsony be is lengette hogy újra kéne rendezni a főpolgármesterit. Ezt mondtam én is tegnap. Az lenne a legtisztább.

Vissza: