kierkegaard írta:
Köszönöm szépen az időtöket ferninek is meg csabának , hogy leírtátok. nagyon összeszedett volt és teljesen közel kerültem az álláspontotokhoz.

és vissza is vonnám a szekta kifejezést és elnézést kérek érte.
Én szektáztam Eriket válaszként, ezért én is csatlakoznék, az előttem szólókhoz..
Mindig is baloldali beállítottságú voltam, ebben a közegben nőttem fel, szavaztam is rájuk.
Miért MP:
- volt hasonló tapasztalatom olyan ügyben, amellyel a hangfelvétel készült, nem korrupció, hanem költségvetési csalás, 3 évembe telt kimászni belőle, egy impotens nyomozói és ügyészi munka miatt és mélységesen felháborít, hogy pusztán azért, mert magasabb szinten vagy, ne adj isten politikus vagy, megtehetsz olyat, amit halandó nem
- a regnáló rendszert szeretném leváltani, mindenáron és ehhez, minden egyébként baloldali meggyőződésemet hajlandó vagyok félretenni annak érdekében, hogy a legerősebb ellenzéki párt nyerjen, ami bebizonyosodott, hogy jelenleg a TISZA
Miért nem ő:
- konkrétan személy szerint nem érdekel az ember, azért tart itt, mert közülük kilépve borította az asztalt, olyan ügyekről beszél, amit én magam is tapasztaltam, vagy az általam függetlenebbnek vélt sajtó feltárt már korábban, ő pedig egyfajta igazolást adott ezeknek, mert mindig hihetőbb úgy, valami, ha olyan mondja, aki ott volt a tűz közelében
- nincs kétségem afelől, hogy a Varga interjú tartalmazott, sőt szerintem többségében igazságot tartalmazott, nem szimpatikus ez a fajta nárciusztikus, önelégült viselkedés, főleg nem nővel, feleséggel, gyerekei anyjával szemben
- sok dologban nem értek egyet vele, például az EU-val kapcsolatos megnyilvánulásaival, vagy azzal, hogy eleve kizárja azt, hogy értelmes politikusokkal mondjuk együtt dolgozzon a jövőben
- nem való miniszterelnöknek, max. egy szónok a szememben egyelőre
DE, összességében, nagyjából bármi jöhet a két évben, ha ő lesz a második legerősebb párttal, rá fogok szavazni, legrosszabb esetben megbánom és azt mondom, hogy ugyanolyan, mint az elmúlt 16 év..
Szóval, ha én szektás vagyok, akkor nem MP szektás, hanem fideszellenes szektás.