Csak hogy mennyire számít pár szavazat is, lásd nálunk.'shutterisland írta: 26-ban, ha ebben a mederben halad a dolog, es nem rombolja le a szobrat addig, akkor szerintem en is szavazok egyet rajuk.
felrugva azt az elvet, hogy ha nem ott elek eletvitelszeruen es nem oda adozok, akkor nem kellene hivatalosan is "beleszolni".
latva, hogy pl erdelyi/vajdasagi magyarok hogy toljak a fideszt a levelszavazatokkal (90% volt most is), annyi jogom nekem is van, vagy pl latva a 76 eves nagymamamat, aki a sarki boltba is inkabb mar csak a roki kocsival tud atgurulni, de MP-t megis elutazott megnezni 20 km-el arrebb, mert hisz abban, hogy lehet valtozas.
sajnos mashogy nem lehet.
a legszarabb amugy az, hogy itt a forumon is legalabb 3-4 ember remlik, aki nem szavazott, azert, mert nem hisz abban, hogy szamit.
ha egy ilyen kis 80-100 fos kozossegben is lehet talalni par embert, aki ezen az elven skipelte a szavazast, akkor vajon a 3 millio otthonmaradobol hanyszaz ezer lehet az, aki ugyanezt mondja ?
Polgármester választás:
2019; 4 induló Fideszes 1566 Független 1521
2022; 2 induló Fideszes 2350 Független 2422
2006 óta fideszes vezetésű városba.
Élni a szavazati jogoddal szerintem természetes dolognak kellene lennie mindenkinek, fölleg úgy hogy a sok idióta tudatlan büszkén megy, az értelmesebb meg otthon marad.