kierkegaard írta:
Nem. Az ország azért tart itt mert olyan szektás gondolkodású mint amit leműveltek.
Leírjátok, hogy mp se tökéletes de ő az egyetlen aki jelenleg képes leváltani Orbánékat és ne vele foglalkozzunk. Ez oké. Azt lehetne gondolni, hogy ti is kritikusan gondolkodtok. A valóság viszont az, hogy bárki is egy rossz szót mer mondani a pasitokról, már is letámadjátok és olyan éles elméjű érvelést használtok, hogy mert a csúcsány job volt?
Teljesen emlékeztet engem egy vitára mikor egy közgáz haverom vitázott egy fideszes szintén közgáz arccal. A fideszes tag is elmondta, hogy a fidesz se tökéletes, viszont nincs más aki kormányzóképes lenne. Gyurcsányékhoz óriási javulások vannak blabla.
Majd haverom visszakérdezett, hogy igen? Akkor mondjon egy rossz dolgot a fideszről. Nem mondott.
Szóval én is kiváncsi lennék egy dologra. Ha valóban nem vagytok szektásak és rendelkeztek több iqval mint a fidesz szavazók akkor mondjatok mpvel kapcsolatban egy rossz tulajdonságot. Egy olyan dolgot ami nem szimpi benne.
Gyurcsány egy megbukott politikus, a Fidesszel össze lehet emiatt hasonlítani, mert mindkettő megkapta a meghatalmazást a néptől.
Itt bukik el, hogy ez egyenlő a gyurcsányozással.
Ott a fidesz a saját alkalmatlanságát fogja másra ezzel.
Én azt írom, hogy itt egy ember, akit 4 hónapja nem ismertünk és képes volt összefogni az országban 1.3 millió embert, hogy legyen változás.
Magyar Péternek nincsenek jelenleg politikai bűnei, főleg nem olyan fajsúlyos esetek, mint amiben Orbán és Gyurcsány is részt vettek.
Véleményem szerint pontosan emiatt kell megadni neki az esélyt, hátha ő nem bassza el ennyire, ami képtelenség is lenne, mert Orbánék olyan szinten lerabolták az országot minden téren, hogy nem lehet még egyszer ennyit lopni, de még csak a közelében se.
Nem látok egy olyan eshetőséget, ahol nekünk ennél lényegesen szarabb lehetne, mint ami most van.
Egyértelműen valamilyen szinten kattos MP és biztos voltak Jucus interjújában olyan részek amik fedték vagy félig fedték a valóságot.
De ez a magánélete és eddig ha tetszik, ha nem mint kezdő politikus elképesztően teljesít és felőlem kecskéket is áldozhat otthon a szabadidejében, amíg azt a feladatot elvégzi, amiért én ráteszem a voksomat és meghatalmazom ezzel.
Viszont ezt is úgy kell felfogni, hogy egy normális ember ennek neki se vágott volna, ha nem lenne ennyire berögzült fasz azzal kapcsolatban, hogy ha már neki állt, akkor ő már átmegy mindenen is, de végigcsinálja.
Ugyanúgy mint nekünk egyszerűen tele lett a fasza az egésszel és azzal ahogy a gyermekei anyjával bántak.
Ez a hülye egy olyan maffiának ment neki amit még jobban is ismert nálunk, mert látott mindent belülről.
És ennek ellenére is azt mondta miután látta a partizán interjú után, hogy mennyi megkeseredett és reménytelen ember írt neki, beszélt vele hogy akkor most neki áll és lesz ami lesz.
43 évesen ez a faszfej kidobott mindent a kukába, feladott mindent, lehet örökre elvesztette a nagyobbik fiát is, akinek kurvára nem tetszik amit csinál, mint kiderült ráment a mostani kapcsolata is.
Tényleg kb oda az egész eddigi élete.
Egy kattos faszfej legbelül, akinél valami csúszik, de ahogy olvastam is valahol, ő az akit maximum megérdemel ez az elbaszott ország, mert nem fog a szőke herceg bevágtatni fehér lovon és lándzsára húzni vityát.
És nagyon nem jó az országnak, hogy egy messiás kép után aki Orbán volt itt a következő, mert ez nem jó, ebben Vonának igaza van, de jelenleg sajnos Magyarország még mindig a rendszerváltás előtti szinten van gondolkodást tekintve és jelenleg ez az egyetlen járható út, ami abba az irányba visz, hogy benne van annak az esélye, hogy hosszú évek, évtizedek munkájával máshogy is lehet majd ez ezzel.
Örüljünk, hogy valakinek volt ekkora fasza, hogy ennek neki állt.