igen, igen és igenmiro. írta: Rogan interjut erdemes megnezni,vagy percenkent hazudik es tagad mindent?

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 13., csütörtök 21:39
igen, igen és igenmiro. írta: Rogan interjut erdemes megnezni,vagy percenkent hazudik es tagad mindent?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. június 13., csütörtök 21:38
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 13., csütörtök 21:31
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 13., csütörtök 21:28
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 13., csütörtök 21:27
Én szívesen írok pár dolgot, MP-re szavaztam, követem mióta feltűnt, tetszik amit csinál ahogy csinálja.kierkegaard írta:
Szóval én is kiváncsi lennék egy dologra. Ha valóban nem vagytok szektásak és rendelkeztek több iqval mint a fidesz szavazók akkor mondjatok mpvel kapcsolatban egy rossz tulajdonságot. Egy olyan dolgot ami nem szimpi benne.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 21:24
Gyurcsány egy megbukott politikus, a Fidesszel össze lehet emiatt hasonlítani, mert mindkettő megkapta a meghatalmazást a néptől.kierkegaard írta: Nem. Az ország azért tart itt mert olyan szektás gondolkodású mint amit leműveltek.
Leírjátok, hogy mp se tökéletes de ő az egyetlen aki jelenleg képes leváltani Orbánékat és ne vele foglalkozzunk. Ez oké. Azt lehetne gondolni, hogy ti is kritikusan gondolkodtok. A valóság viszont az, hogy bárki is egy rossz szót mer mondani a pasitokról, már is letámadjátok és olyan éles elméjű érvelést használtok, hogy mert a csúcsány job volt?
Teljesen emlékeztet engem egy vitára mikor egy közgáz haverom vitázott egy fideszes szintén közgáz arccal. A fideszes tag is elmondta, hogy a fidesz se tökéletes, viszont nincs más aki kormányzóképes lenne. Gyurcsányékhoz óriási javulások vannak blabla.
Majd haverom visszakérdezett, hogy igen? Akkor mondjon egy rossz dolgot a fideszről. Nem mondott.
Szóval én is kiváncsi lennék egy dologra. Ha valóban nem vagytok szektásak és rendelkeztek több iqval mint a fidesz szavazók akkor mondjatok mpvel kapcsolatban egy rossz tulajdonságot. Egy olyan dolgot ami nem szimpi benne.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. június 13., csütörtök 21:17
És ez neked most miért jó? Hogy elmondhasd hogy igazad van? Ez elég gyász bástya. Bezzeg ha Orbán azt mondja hogy veszélyhelyzet van, azzal semmi baj. Miért baj, ha próbálunk hinni MP-ben hhogy megbuktatja ezt a szutykos rendszert? Vagy te nem is szeretnéd hogy megbukjon Orbán?tcskhun írta:Mit folytassak? Semmi nem lett abból a dologból amit be harangozott! Atombomba…ferni írta:
Oké legyen így, igazad van.
És most akkor mi van?
Kérlek folytasd ezt a tartalmas gondolatmenetet.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 13., csütörtök 21:15
HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 21:10
Hát ha valaki házhoz jön a pofonért már sokadjára akoor mit csináljak vele. És szerintem több napra visszamenőleg ezt a szektás dolgot ti kezdtétek el. És a kérdésedre válaszolva.!mások lehülyézése gondolom nem zavart.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 13., csütörtök 21:05
mások lehülyézése gondolom nem zavart.Pite86 írta:Ember ezt a szektás dolgot fejezzük már be qurvára unalmas és sertő már! Eléggé b@ssza a szemem...Az ország azért tart itt mert olyan szektás gondolkodású mint amit leműveltek.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 13., csütörtök 21:01
Nem tulajdonságot fogok írni, hanem egy álláspontját. Ő haza akarja hozni az EU-s pénzeket, én ezt nem támogatom, csak arra lenne jó hogy a fidesz megint verje a mellét hogy, legyőzték Brüszelt haha és még többet lophassanak.kierkegaard írta: Szóval én is kiváncsi lennék egy dologra. Ha valóban nem vagytok szektásak és rendelkeztek több iqval mint a fidesz szavazók akkor mondjatok mpvel kapcsolatban egy rossz tulajdonságot. Egy olyan dolgot ami nem szimpi benne.
HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 20:58
Ember ezt a szektás dolgot fejezzük már be qurvára unalmas és sertő már! Eléggé b@ssza a szemem...Az ország azért tart itt mert olyan szektás gondolkodású mint amit leműveltek.
HozzászólásSzerző: Toti » 2024. június 13., csütörtök 20:56
Hagyd a picsaba, keptelen felfogni, csak az a kurva atombomba nem robbant ertsd mar megferni írta:Tegyük fel MP kamuzik.tcskhun írta:
Aha,értem… szóval szavahihető az emberünk… piszlicsáre dolog,hogy bekamuzta ezt a dolgot! Nincs több kérdésem es nincs is több válaszom semmi más kifogásra! Ennyi..![]()
Miről jobb kamuzni, erről vagy arról hogy és mik történnek közpénzek milliárdjaival?
Olyan dolgokról, amik miatt magyar emberek ezrei halnak meg?
Arról hogy fosztják ki a magyar államot és teszik azokat magán zsebekbe?
Arról hogy bekamuzzák, hogy háború lesz és atombomba, ha egy európai parlamenti szavazáson nem a Fideszre szavazol?
Felhúztak egy egész kampányt egy egyértelmű hazugságra és elbasztak erre milliárdokat és emellé lelki terrorban tartották a magyar népesség jó nagy részét.
Magyar gyermekek félelemben élnek, azt látták mindenhol hogy atomhaború meg háború lesz még elviszik a szüleiket Ukrajnába haborúba.
Megnéznek egy youtube videót és előtte azt látják óránként 10szer hogy haboruhaboruhaboruhaboruhaboru basszameg.
Már ez magában akkora bűn, hogy ki kéne küldeni őket örökösen egy kis Toroczkai-féle szibériai rabtartásba.
Erről beszéljünk basszameg ne a piszlicsáré dolgokról, erre írjál valamit.
Ezeknek a retkeknek már semmi szent, sikerült lesüllyedniük végleg erre a szintre.
Vagy szerinted jó hogy a Fidesz van a kormányon?
Hogy nincs aki oktassa a következő generációt?
Nincs egészségügy?
Olyan árak vannak mindenhol hogy el se hiszed, a fizetések meg ezekhez képest sehol?
14 év korlátlan hatalom és kétharmad után még mindig mindent Gyurcsányra fognak, miközben szimplán megbuktak és tönkretették az országot a saját hasznuk érdekében.
Ennél nagyobb hazaárulás nem létezik.
Ne váltsuk le őket a jelenlegi legnagyobb erre esélyes erővel, mert Magyar Péter nem ment el egy vitára meg mert rogán nem repült el egy repülővel?
Felfogod te miben élünk?
Tedd már egymás mellé a dolgokat és hasonlítsd össze.
Kajak ennyire hülye emberek nem létezhetnek, azt csodálkozunk, hogy itt tart az ország.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 13., csütörtök 20:55
Nem. Az ország azért tart itt mert olyan szektás gondolkodású mint amit leműveltek.ferni írta:
Kajak ennyire hülye emberek nem létezhetnek, azt csodálkozunk, hogy itt tart az ország.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. június 13., csütörtök 20:48
Hetente lesznek ilyenek, akkora szarban vannak ezek. Innen is gratulálok a sminkesnek, aki egészen bámulatosan emberivé varázsolta Rogánt. Nála nagyobb gazember nincs jelenleg az országban. Jól nézzétek meg azt a fejet. Neki köszönhetjük az összes gyűlöletet, ami ebben az országban történt (nem) csak az elmúlt hónapokban. Neki köszönhetjük az összes propagandát, lejáratásokat, karaktergyilkosságokat, lehallgatásokat, mocskosabbnál mocskosabb utasításokat, stb. Gondolom, erre értette, hogy “back office”. Tehát ő csinálja az összes piszkos munkát.Berti írta: Tóni egész jól kijátszotta a kérdéseket, Kaufmann sem volt rossz, ennél tökösebb pofátlanabb nehéz lett volna lenni abban a szituációban. Hiányérzetem van, mert lehet megint 10 évig nem lesz ehhez hasonló, így all-int kellett volna inkább tolni.
Gulyás Marcival vagy Puzsérral megnéztem volna ezt a felállást![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 13., csütörtök 20:45
Ne fáraszd magad, nincs értelme.ferni írta:Ne váltsuk le őket a jelenlegi legnagyobb erre esélyes erővel, mert Magyar Péter nem ment el egy vitára meg mert rogán nem repült el egy repülővel?tcskhun írta:
Aha,értem… szóval szavahihető az emberünk… piszlicsáre dolog,hogy bekamuzta ezt a dolgot! Nincs több kérdésem es nincs is több válaszom semmi más kifogásra! Ennyi..![]()
Felfogod te miben élünk?
Tedd már egymás mellé a dolgokat és hasonlítsd össze.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 13., csütörtök 20:43
HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 20:42
Pedig sajnos léteznek! És elég sokan vannak. Az a baj, hogy még szavazhatnak is vagy épp az, hogy ezek a bizonytalanok. Nem tudom melyik a jobb.Kajak ennyire hülye emberek nem létezhetnek, azt csodálkozunk, hogy itt tart az ország.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 20:34
Tegyük fel MP kamuzik.tcskhun írta:
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 13., csütörtök 20:25
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem