Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. június 13., csütörtök 21:46

kierkegaard írta:
ferni írta:
Kajak ennyire hülye emberek nem létezhetnek, azt csodálkozunk, hogy itt tart az ország.
Nem. Az ország azért tart itt mert olyan szektás gondolkodású mint amit leműveltek.

Leírjátok, hogy mp se tökéletes de ő az egyetlen aki jelenleg képes leváltani Orbánékat és ne vele foglalkozzunk. Ez oké. Azt lehetne gondolni, hogy ti is kritikusan gondolkodtok. A valóság viszont az, hogy bárki is egy rossz szót mer mondani a pasitokról, már is letámadjátok és olyan éles elméjű érvelést használtok, hogy mert a csúcsány job volt?
Azért vagytok letámadva, mert akkora hülyeséget hordtok össze, hogy elgondolkozik az ember:

a, Megafonosok vagytok,
b, Fideszhez közeli cégnél dolgoztok és bejön ez az élet,
c, Nem vagytok beszámíthatók (ezt kétlem).

A másik meg az, kajakra az a kritika, hogy 3 hónap leforgatása alatt felébresztette az országot és becsúszott pár baki? Nem tökéletes, ez tény de még mindig jobb megoldás a javulásra. Mondj helyette jobb embert aki le tudná váltani a kormányt.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 13., csütörtök 21:45

Kutyákhoz annyit tennék hozzá, hogy az eddigi tevékenységeik alapján nagy reményem van ahhoz hogy Kovács Hegyvidéken egy emberközeibb, bevonóbb és átláthatóbb, tájékoztatóbb vezetést fog bemutatni, ami ha nekik nem is feltétlen segít országossá nőni, meg tudja mutatni a többi politikusnak hogy ‘lehet más a politika’.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 13., csütörtök 21:40

Én 15. percnél tartok. Vannak benne érdekes részek. Pl minimális rálátás a feladatára. Illetve a riporter kérdezi tőle, hogy büszke e a munkájára? Aztán benyomott egy diplomatikus szar választ de előtte elgondolkodott meg látszott az arcjátékán, hogy kínjában nevetne. Szóval tudja, hogy ez egy fos. Érdekes volt látni.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 13., csütörtök 21:39

miro. írta: Rogan interjut erdemes megnezni,vagy percenkent hazudik es tagad mindent?
igen, igen és igen :D

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. június 13., csütörtök 21:38

A szektazas valoban kisse eros, de azt hiszem tudom miert jon ez elo. A magyar "neplelek" ilyen, Orbant is ez tartja hatalmon. Vagy igaz, vagy nem, amit gondolok, csak a sajat kornyezetemben tapasztaltak alapjan tudok velemenyt nyilvanitani, de siralmasan keves az olyan ember, aki kepes es mer felelosseget vallalni, ha masert nem is, de legalabb a sajat tetteiert, donteseiert. Jelentosen egyszerubb vagy atharitani a felelosseget, vagy talalni valakit/valamit, ami mindenert hibas, csak nekem ne kelljen. Ezt tokeletesen meglovagolja a Fidesz, ezert "hibatlanok" az egyszavas kampanyok. Soros. Migrans. Brusszel. Haboru. Ok is letoljak a felelosseget, a nep is tud mutogatni valakire, "mindenki nyert".

Ilyen felallasban kell egy mediafoleny, egy profi stab es maris kesz a megmento, aki igyekszik mindentol megovni. A veszely kizarolag kivulrol johet.

Aztan lehet rosszul latom.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 13., csütörtök 21:31

Rogan interjut erdemes megnezni,vagy percenkent hazudik es tagad mindent?
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 13., csütörtök 21:28

Köszönöm szépen az időtöket ferninek is meg csabának , hogy leírtátok. nagyon összeszedett volt és teljesen közel kerültem az álláspontotokhoz. :sziv: és vissza is vonnám a szekta kifejezést és elnézést kérek érte.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 13., csütörtök 21:27

kierkegaard írta:
Szóval én is kiváncsi lennék egy dologra. Ha valóban nem vagytok szektásak és rendelkeztek több iqval mint a fidesz szavazók akkor mondjatok mpvel kapcsolatban egy rossz tulajdonságot. Egy olyan dolgot ami nem szimpi benne.
Én szívesen írok pár dolgot, MP-re szavaztam, követem mióta feltűnt, tetszik amit csinál ahogy csinálja.

Pár dolog:
- szerintem hiba volt nem elmenni a Partizánba vitázni.
- hiba volt Vona vita alól kihúznia magát, mert Vona egy full értelmes, nem támadó figura, szerintem egy egész jó kis beszélgetés kerekedett volna ki belőle.
- nem szimpatikus, hogy a "csapatát" nem mutatta be jobban, tényleg oneman showt nyomott. Persze ez tudatos lehetett, hiszen a hype körülötte volt nagy, és nem akarhatott támadási felületet adni a jelöltjeinek. Gondolom ez volt mögötte, de mégis mostmár majd ideje lesz nekik is kilépni a nyilvánosság elé.
- én is azt gondolom, hogy néha túl lobbanékony, és néha nem átgondoltam dob be az éterbe bizonyos mondatokat.
- sokszor volt, hogy nem akart állást foglalni, ezt megértem, mert gondolom tudta/látta, hogy karaktergyilkolták le MZP-t pillanatok alatt néhány rosszul elmondott gondolata alapján.

Most így hirtelen ennyi.
Ettől függetlenül én ha tart a lendület, '26-ban is simán ráhúzom az X-et. Leszarom, hogy következő NER-t vizionálnak sokan, ennek a mostaninak véget kell vetni, mert nem normális ami az országban van.
Ahogy @hehe mondta, sokszor, nagyon sokszor, csak nem mászik be a fejekbe valamiért, ha majd produkálja a mostani NER jeleit, már amikor hatalmon van (ha lesz ilyen), akkor le lehet majd váltani.
Ha majd elmond valamit, és hatalomra kerül, viszont nem azt csinálja amit mondott, hanem a szöges ellentétét, akkor számon lehet kérni.

Én így gondolom.
Nincs olyan párt akire rászavaznék, így ők maradtak.
MiHazánk az én gondolkodásmódomtól marha távol áll, és engem a konteómániájuk megrémiszt.
DK a Gyurcsány-Dovrev kombó miatt taszító.
Momentumnak vége, Jobbik nincs, MSZP nincs, LMP nincs (ezekre akkor se szavaznék, ha lenne:D), MZP pártja, Vona pártja egyszerűen felesleges szavazat lenne.
Kutyákon meg jót derülök, de nem vehetőek komolyan szerintem. Lokális szinten működhet amit csinálnak, de országos szinten egyszerűen nem.
És itt be is zárult a kör.
Jah meg a fidesz, rájuk akkor se, ha ők vagy golyó lenne az opció.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 21:24

kierkegaard írta: Nem. Az ország azért tart itt mert olyan szektás gondolkodású mint amit leműveltek.

Leírjátok, hogy mp se tökéletes de ő az egyetlen aki jelenleg képes leváltani Orbánékat és ne vele foglalkozzunk. Ez oké. Azt lehetne gondolni, hogy ti is kritikusan gondolkodtok. A valóság viszont az, hogy bárki is egy rossz szót mer mondani a pasitokról, már is letámadjátok és olyan éles elméjű érvelést használtok, hogy mert a csúcsány job volt?

Teljesen emlékeztet engem egy vitára mikor egy közgáz haverom vitázott egy fideszes szintén közgáz arccal. A fideszes tag is elmondta, hogy a fidesz se tökéletes, viszont nincs más aki kormányzóképes lenne. Gyurcsányékhoz óriási javulások vannak blabla.
Majd haverom visszakérdezett, hogy igen? Akkor mondjon egy rossz dolgot a fideszről. Nem mondott.

Szóval én is kiváncsi lennék egy dologra. Ha valóban nem vagytok szektásak és rendelkeztek több iqval mint a fidesz szavazók akkor mondjatok mpvel kapcsolatban egy rossz tulajdonságot. Egy olyan dolgot ami nem szimpi benne.
Gyurcsány egy megbukott politikus, a Fidesszel össze lehet emiatt hasonlítani, mert mindkettő megkapta a meghatalmazást a néptől.

Itt bukik el, hogy ez egyenlő a gyurcsányozással.

Ott a fidesz a saját alkalmatlanságát fogja másra ezzel.

Én azt írom, hogy itt egy ember, akit 4 hónapja nem ismertünk és képes volt összefogni az országban 1.3 millió embert, hogy legyen változás.

Magyar Péternek nincsenek jelenleg politikai bűnei, főleg nem olyan fajsúlyos esetek, mint amiben Orbán és Gyurcsány is részt vettek.

Véleményem szerint pontosan emiatt kell megadni neki az esélyt, hátha ő nem bassza el ennyire, ami képtelenség is lenne, mert Orbánék olyan szinten lerabolták az országot minden téren, hogy nem lehet még egyszer ennyit lopni, de még csak a közelében se.

Nem látok egy olyan eshetőséget, ahol nekünk ennél lényegesen szarabb lehetne, mint ami most van.

Egyértelműen valamilyen szinten kattos MP és biztos voltak Jucus interjújában olyan részek amik fedték vagy félig fedték a valóságot.

De ez a magánélete és eddig ha tetszik, ha nem mint kezdő politikus elképesztően teljesít és felőlem kecskéket is áldozhat otthon a szabadidejében, amíg azt a feladatot elvégzi, amiért én ráteszem a voksomat és meghatalmazom ezzel.

Viszont ezt is úgy kell felfogni, hogy egy normális ember ennek neki se vágott volna, ha nem lenne ennyire berögzült fasz azzal kapcsolatban, hogy ha már neki állt, akkor ő már átmegy mindenen is, de végigcsinálja.
Ugyanúgy mint nekünk egyszerűen tele lett a fasza az egésszel és azzal ahogy a gyermekei anyjával bántak.
Ez a hülye egy olyan maffiának ment neki amit még jobban is ismert nálunk, mert látott mindent belülről.

És ennek ellenére is azt mondta miután látta a partizán interjú után, hogy mennyi megkeseredett és reménytelen ember írt neki, beszélt vele hogy akkor most neki áll és lesz ami lesz.

43 évesen ez a faszfej kidobott mindent a kukába, feladott mindent, lehet örökre elvesztette a nagyobbik fiát is, akinek kurvára nem tetszik amit csinál, mint kiderült ráment a mostani kapcsolata is.
Tényleg kb oda az egész eddigi élete.

Egy kattos faszfej legbelül, akinél valami csúszik, de ahogy olvastam is valahol, ő az akit maximum megérdemel ez az elbaszott ország, mert nem fog a szőke herceg bevágtatni fehér lovon és lándzsára húzni vityát.

És nagyon nem jó az országnak, hogy egy messiás kép után aki Orbán volt itt a következő, mert ez nem jó, ebben Vonának igaza van, de jelenleg sajnos Magyarország még mindig a rendszerváltás előtti szinten van gondolkodást tekintve és jelenleg ez az egyetlen járható út, ami abba az irányba visz, hogy benne van annak az esélye, hogy hosszú évek, évtizedek munkájával máshogy is lehet majd ez ezzel.

Örüljünk, hogy valakinek volt ekkora fasza, hogy ennek neki állt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. június 13., csütörtök 21:27-kor.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. június 13., csütörtök 21:17

tcskhun írta:
ferni írta:

Oké legyen így, igazad van.

És most akkor mi van?

Kérlek folytasd ezt a tartalmas gondolatmenetet.
Mit folytassak? Semmi nem lett abból a dologból amit be harangozott! Atombomba…
És ez neked most miért jó? Hogy elmondhasd hogy igazad van? Ez elég gyász bástya. Bezzeg ha Orbán azt mondja hogy veszélyhelyzet van, azzal semmi baj. Miért baj, ha próbálunk hinni MP-ben hhogy megbuktatja ezt a szutykos rendszert? Vagy te nem is szeretnéd hogy megbukjon Orbán?

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 13., csütörtök 21:15

tökéletesen megfelel. Köszönöm. A szektás dolog egy válaszreakció volt és az én válaszom is az mint a tiéd. házhoz jöttek a pofonért. Szóval kvittek vagyunk.

Személy szerint már is máshogy tekintek így az érveléseitekre. Mindkét oldalról körbe van járva az mp jelenség. és ez az amitől majd nem itt fog tartani az ország.

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 21:10

mások lehülyézése gondolom nem zavart.
Hát ha valaki házhoz jön a pofonért már sokadjára akoor mit csináljak vele. És szerintem több napra visszamenőleg ezt a szektás dolgot ti kezdtétek el. És a kérdésedre válaszolva.!

1 az elején nem volt szimpatikus hogy a csávó a NER-ből jött
2. Elkepzelhető hogy 1-2 dologban nem mondott igazat.

Megfelel?

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 13., csütörtök 21:05

Pite86 írta:
Az ország azért tart itt mert olyan szektás gondolkodású mint amit leműveltek.
Ember ezt a szektás dolgot fejezzük már be qurvára unalmas és sertő már! Eléggé b@ssza a szemem...
mások lehülyézése gondolom nem zavart.
Engem személy szerint az a fajta érvelés zavar mikor mert az orbán jobb? látod mit csinál?

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 13., csütörtök 21:01

kierkegaard írta: Szóval én is kiváncsi lennék egy dologra. Ha valóban nem vagytok szektásak és rendelkeztek több iqval mint a fidesz szavazók akkor mondjatok mpvel kapcsolatban egy rossz tulajdonságot. Egy olyan dolgot ami nem szimpi benne.
Nem tulajdonságot fogok írni, hanem egy álláspontját. Ő haza akarja hozni az EU-s pénzeket, én ezt nem támogatom, csak arra lenne jó hogy a fidesz megint verje a mellét hogy, legyőzték Brüszelt haha és még többet lophassanak.

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 20:58

Az ország azért tart itt mert olyan szektás gondolkodású mint amit leműveltek.
Ember ezt a szektás dolgot fejezzük már be qurvára unalmas és sertő már! Eléggé b@ssza a szemem...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. június 13., csütörtök 20:56

ferni írta:
tcskhun írta:
Aha,értem… szóval szavahihető az emberünk… piszlicsáre dolog,hogy bekamuzta ezt a dolgot! Nincs több kérdésem es nincs is több válaszom semmi más kifogásra! Ennyi.. 🤣🤣🤣👏👏💪☝️
Tegyük fel MP kamuzik.

Miről jobb kamuzni, erről vagy arról hogy és mik történnek közpénzek milliárdjaival?

Olyan dolgokról, amik miatt magyar emberek ezrei halnak meg?

Arról hogy fosztják ki a magyar államot és teszik azokat magán zsebekbe?

Arról hogy bekamuzzák, hogy háború lesz és atombomba, ha egy európai parlamenti szavazáson nem a Fideszre szavazol?
Felhúztak egy egész kampányt egy egyértelmű hazugságra és elbasztak erre milliárdokat és emellé lelki terrorban tartották a magyar népesség jó nagy részét.

Magyar gyermekek félelemben élnek, azt látták mindenhol hogy atomhaború meg háború lesz még elviszik a szüleiket Ukrajnába haborúba.
Megnéznek egy youtube videót és előtte azt látják óránként 10szer hogy haboruhaboruhaboruhaboruhaboru basszameg.
Már ez magában akkora bűn, hogy ki kéne küldeni őket örökösen egy kis Toroczkai-féle szibériai rabtartásba.

Erről beszéljünk basszameg ne a piszlicsáré dolgokról, erre írjál valamit.

Ezeknek a retkeknek már semmi szent, sikerült lesüllyedniük végleg erre a szintre.
Vagy szerinted jó hogy a Fidesz van a kormányon?
Hogy nincs aki oktassa a következő generációt?
Nincs egészségügy?
Olyan árak vannak mindenhol hogy el se hiszed, a fizetések meg ezekhez képest sehol?
14 év korlátlan hatalom és kétharmad után még mindig mindent Gyurcsányra fognak, miközben szimplán megbuktak és tönkretették az országot a saját hasznuk érdekében.
Ennél nagyobb hazaárulás nem létezik.

Ne váltsuk le őket a jelenlegi legnagyobb erre esélyes erővel, mert Magyar Péter nem ment el egy vitára meg mert rogán nem repült el egy repülővel?

Felfogod te miben élünk?

Tedd már egymás mellé a dolgokat és hasonlítsd össze.

Kajak ennyire hülye emberek nem létezhetnek, azt csodálkozunk, hogy itt tart az ország.
Hagyd a picsaba, keptelen felfogni, csak az a kurva atombomba nem robbant ertsd mar meg :lol: :lol: :lol:

Na mar ott tartunk, h bizonyitanunk kell, h nem vagyunk szektasok, komoly gyerekek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2024. június 13., csütörtök 20:58-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 13., csütörtök 20:55

ferni írta:
Nem. Az ország azért tart itt mert olyan szektás gondolkodású mint amit leműveltek.

Teljesen emlékeztet engem egy vitára mikor egy közgáz haverom vitázott egy fideszes szintén közgáz arccal. A fideszes tag is elmondta, hogy a fidesz se tökéletes, viszont nincs más aki kormányzóképes lenne. Gyurcsányékhoz óriási javulások vannak blabla.
Majd haverom visszakérdezett, hogy igen? Akkor mondjon egy rossz dolgot a fideszről. Nem mondott.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. június 13., csütörtök 20:48

Berti írta: Tóni egész jól kijátszotta a kérdéseket, Kaufmann sem volt rossz, ennél tökösebb pofátlanabb nehéz lett volna lenni abban a szituációban. Hiányérzetem van, mert lehet megint 10 évig nem lesz ehhez hasonló, így all-int kellett volna inkább tolni.
Gulyás Marcival vagy Puzsérral megnéztem volna ezt a felállást :kalapos:
Hetente lesznek ilyenek, akkora szarban vannak ezek. Innen is gratulálok a sminkesnek, aki egészen bámulatosan emberivé varázsolta Rogánt. Nála nagyobb gazember nincs jelenleg az országban. Jól nézzétek meg azt a fejet. Neki köszönhetjük az összes gyűlöletet, ami ebben az országban történt (nem) csak az elmúlt hónapokban. Neki köszönhetjük az összes propagandát, lejáratásokat, karaktergyilkosságokat, lehallgatásokat, mocskosabbnál mocskosabb utasításokat, stb. Gondolom, erre értette, hogy “back office”. Tehát ő csinálja az összes piszkos munkát.

Az egész interjút olyan undorral tolta végig, de most muszáj. A vezér kiadta az utasítást, finomítani kell, változtatni kell, dolgozni kell, mert elveszítették a kontrollt. Szeretném felhívni a figyelmet az asztal méretére. Majdnem Putyini magasságok, de lehet érzékelni… :)
:goat:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 13., csütörtök 20:45

ferni írta:
tcskhun írta:
Aha,értem… szóval szavahihető az emberünk… piszlicsáre dolog,hogy bekamuzta ezt a dolgot! Nincs több kérdésem es nincs is több válaszom semmi más kifogásra! Ennyi.. 🤣🤣🤣👏👏💪☝️
Ne váltsuk le őket a jelenlegi legnagyobb erre esélyes erővel, mert Magyar Péter nem ment el egy vitára meg mert rogán nem repült el egy repülővel?

Felfogod te miben élünk?

Tedd már egymás mellé a dolgokat és hasonlítsd össze.

Ne fáraszd magad, nincs értelme.
Mint ha valaki egy 14éve romlott szendvicset enne és megkínálnád egy 3hónapja lejártal, de enné tovább, mert úgyis rossz mind a kettő.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 13., csütörtök 20:43

Fu de elkepesztoen unalmasan beszel ez a Rogan mr. back office, 10 reszletbe fogom tudni megnezni ezt az interjut. :lol:

Vissza: