Pedig sajnos léteznek! És elég sokan vannak. Az a baj, hogy még szavazhatnak is vagy épp az, hogy ezek a bizonytalanok. Nem tudom melyik a jobb.Kajak ennyire hülye emberek nem létezhetnek, azt csodálkozunk, hogy itt tart az ország.

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 20:42
Pedig sajnos léteznek! És elég sokan vannak. Az a baj, hogy még szavazhatnak is vagy épp az, hogy ezek a bizonytalanok. Nem tudom melyik a jobb.Kajak ennyire hülye emberek nem létezhetnek, azt csodálkozunk, hogy itt tart az ország.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 20:34
Tegyük fel MP kamuzik.tcskhun írta:
Aha,értem… szóval szavahihető az emberünk… piszlicsáre dolog,hogy bekamuzta ezt a dolgot! Nincs több kérdésem es nincs is több válaszom semmi más kifogásra! Ennyi..![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 13., csütörtök 20:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 13., csütörtök 20:11
kivancsi lennek az a 18 szazalek hogyan jott ossze a fidesznek.BLevi96 írta: Európai parlamenti listákra külképviseleten leadott érvényes szavazatok:
TISZA 50%
Fidesz 18%
Momentum 12%
MKKP 9%
DK-MSZP-P 3%
MiHazánk 2%
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 13., csütörtök 20:08
BLevi96 írta: Európai parlamenti listákra külképviseleten leadott érvényes szavazatok:
TISZA 50%
Fidesz 18%
Momentum 12%
MKKP 9%
DK-MSZP-P 3%
MiHazánk 2%
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 13., csütörtök 20:03
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 19:55
Jár a keksz a hasonlatértrikko írta:Nagasakit és Hirosimat is élték túl, nem sokan de mégis.tcskhun írta:
Így kezdte: holnap robbanni fog az atombomba es a toni indítsa be a magángépét amint az ügyészségnek átadom a bizonyítékokat…
Látom te is pont az vagy aki nem látta a villanást, de a sugár fertőzés még elérhet...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 13., csütörtök 19:53
MP nagyon jól tudta, hogy ez nem atombomba. Jogilag bizonyítéknak sem tekinthető. Ez egy szükséges elem volt a politikai pályafutásának a beindításához. Pont úgy, ahogy a 2 hetente érkező interjúk, a nem akarok politizálni, de mégis meg a többi esemény az egész elején. Tökéletesen végrehajtotta, végrehajtották azt, amit a tankönyvek arról írnak, hogy hogyan indíts pártot.tcskhun írta:Így kezdte: holnap robbanni fog az atombomba es a toni indítsa be a magángépét amint az ügyészségnek átadom a bizonyítékokat…rikko írta:
Ha már atombomba... Neked adott pontos időpontot, hogy mikor fog durranni az atom ? Mert nem emlékszem, hogy azt említette volna.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 13., csütörtök 19:47
Nagasakit és Hirosimat is élték túl, nem sokan de mégis.tcskhun írta:Így kezdte: holnap robbanni fog az atombomba es a toni indítsa be a magángépét amint az ügyészségnek átadom a bizonyítékokat…rikko írta:
Ha már atombomba... Neked adott pontos időpontot, hogy mikor fog durranni az atom ? Mert nem emlékszem, hogy azt említette volna.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 19:45
Aha,értem… szóval szavahihető az emberünk… piszlicsáre dolog,hogy bekamuzta ezt a dolgot! Nincs több kérdésem es nincs is több válaszom semmi más kifogásra! Ennyi..ferni írta: Nem válaszoltál nekem, mert te is talán felfogtad mennyire piszlicsáré szar dolgon vagy fennakadva...![]()
Köszönjük a részvételt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 19:37
Így kezdte: holnap robbanni fog az atombomba es a toni indítsa be a magángépét amint az ügyészségnek átadom a bizonyítékokat…rikko írta:tcskhun írta:
Mit folytassak? Semmi nem lett abból a dologból amit be harangozott! Atombomba…
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 13., csütörtök 19:26
Roncsforum.hehetheoriginal írta: rogi interjú?![]()
![]()
faszkalap![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 13., csütörtök 19:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 13., csütörtök 19:10
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 13., csütörtök 18:53
tcskhun írta:Mit folytassak? Semmi nem lett abból a dologból amit be harangozott! Atombomba…ferni írta:
Oké legyen így, igazad van.
És most akkor mi van?
Kérlek folytasd ezt a tartalmas gondolatmenetet.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 13., csütörtök 18:49
Megmondom őszintén, nekem ez egy kicsit gyerekes már így. MP-t egyelőre még politikusnak sem mondanám, nemhogy rendőrnyomozónak, ügyésznek, bírónak. Volt egy hangfelvétele, ami eleve visszás, hogy ki, hogy vállalja be annak nyilvánosságra hozatalát, ő bevállalta, hogy ebből mi lesz, az már a magyar igazságszolgáltatás hatásköre..tcskhun írta:“ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….tibi18 írta:
Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.
De, ha 2026-ban bukja a választást a fidesz a tiszával szemben, akkor szerintem elmondható, hogy atombomba volt.
Viszont amíg, a sok kis huncut, érdemi társadalmi támogatás nélküli pártocska jelen van, addig érdemi esély egyébként nincs a változásra, atombomba ide, vagy oda.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 18:48
Jó és akkor mi van?tcskhun írta:Mit folytassak? Semmi nem lett abból a dologból amit be harangozott! Atombomba…ferni írta:
Oké legyen így, igazad van.
És most akkor mi van?
Kérlek folytasd ezt a tartalmas gondolatmenetet.
HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 18:45
Nem fogja megérteni sajnos. Pedig pofonegyszerű. Lehet MP-nek kellene lennie Punishernek vagy lehetne Dredd biró is aztán intézhetné maga is. Nem is értem miért a törvenyes utat választottaHa valaki tajekoztat engem, hogy latott egy keselest es en ezzel az infoval bevonulok a rendorsegre, viszont a rendorseg meg csak el sem kezd nyomozni, akkor az az en hibam? Joggal feltelezhettem, hogy az illetot hosszu idore elmeszelik, nem?
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 18:40
Tudod bizonyítani vagy nem? Ennyi a kérdésem…BlancoMark írta:Ha valaki tajekoztat engem, hogy latott egy keselest es en ezzel az infoval bevonulok a rendorsegre, viszont a rendorseg meg csak el sem kezd nyomozni, akkor az az en hibam? Joggal feltelezhettem, hogy az illetot hosszu idore elmeszelik, nem?tcskhun írta:
“ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem