Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 20:42

Kajak ennyire hülye emberek nem létezhetnek, azt csodálkozunk, hogy itt tart az ország.
Pedig sajnos léteznek! És elég sokan vannak. Az a baj, hogy még szavazhatnak is vagy épp az, hogy ezek a bizonytalanok. Nem tudom melyik a jobb. :(

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 20:34

tcskhun írta:
Aha,értem… szóval szavahihető az emberünk… piszlicsáre dolog,hogy bekamuzta ezt a dolgot! Nincs több kérdésem es nincs is több válaszom semmi más kifogásra! Ennyi.. 🤣🤣🤣👏👏💪☝️
Tegyük fel MP kamuzik.

Miről jobb kamuzni, erről vagy arról hogy és mik történnek közpénzek milliárdjaival?

Olyan dolgokról, amik miatt magyar emberek ezrei halnak meg?

Arról hogy fosztják ki a magyar államot és teszik azokat magán zsebekbe?

Arról hogy bekamuzzák, hogy háború lesz és atombomba, ha egy európai parlamenti szavazáson nem a Fideszre szavazol?
Felhúztak egy egész kampányt egy egyértelmű hazugságra és elbasztak erre milliárdokat és emellé lelki terrorban tartották a magyar népesség jó nagy részét.

Magyar gyermekek félelemben élnek, azt látták mindenhol hogy atomhaború meg háború lesz még elviszik a szüleiket Ukrajnába haborúba.
Megnéznek egy youtube videót és előtte azt látják óránként 10szer hogy haboruhaboruhaboruhaboruhaboru basszameg.
Már ez magában akkora bűn, hogy ki kéne küldeni őket örökösen egy kis Toroczkai-féle szibériai rabtartásba.

Erről beszéljünk basszameg ne a piszlicsáré dolgokról, erre írjál valamit.

Ezeknek a retkeknek már semmi szent, sikerült lesüllyedniük végleg erre a szintre.
Vagy szerinted jó hogy a Fidesz van a kormányon?
Hogy nincs aki oktassa a következő generációt?
Nincs egészségügy?
Olyan árak vannak mindenhol hogy el se hiszed, a fizetések meg ezekhez képest sehol?
14 év korlátlan hatalom és kétharmad után még mindig mindent Gyurcsányra fognak, miközben szimplán megbuktak és tönkretették az országot a saját hasznuk érdekében.
Ennél nagyobb hazaárulás nem létezik.

Ne váltsuk le őket a jelenlegi legnagyobb erre esélyes erővel, mert Magyar Péter nem ment el egy vitára meg mert rogán nem repült el egy repülővel?

Felfogod te miben élünk?

Tedd már egymás mellé a dolgokat és hasonlítsd össze.

Kajak ennyire hülye emberek nem létezhetnek, azt csodálkozunk, hogy itt tart az ország.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 13., csütörtök 20:25

Tóni egész jól kijátszotta a kérdéseket, Kaufmann sem volt rossz, ennél tökösebb pofátlanabb nehéz lett volna lenni abban a szituációban. Hiányérzetem van, mert lehet megint 10 évig nem lesz ehhez hasonló, így all-int kellett volna inkább tolni.
Gulyás Marcival vagy Puzsérral megnéztem volna ezt a felállást :kalapos:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 13., csütörtök 20:11

BLevi96 írta: Európai parlamenti listákra külképviseleten leadott érvényes szavazatok:

TISZA 50%
Fidesz 18%
Momentum 12%
MKKP 9%
DK-MSZP-P 3%
MiHazánk 2%
kivancsi lennek az a 18 szazalek hogyan jott ossze a fidesznek.
nemetben mosogato srac odanyom, mert az anyja meszaros egyik valallatanal takaritono, vagy valakik a bahamakon is felnek az atomhaborutol ? :D

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 13., csütörtök 20:08

BLevi96 írta: Európai parlamenti listákra külképviseleten leadott érvényes szavazatok:

TISZA 50%
Fidesz 18%
Momentum 12%
MKKP 9%
DK-MSZP-P 3%
MiHazánk 2%

Figyeld meg, ki lesz tálalva, hogy külföldön élő, oda adózó magyarok nem szavazhatnak.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 13., csütörtök 20:03

Európai parlamenti listákra külképviseleten leadott érvényes szavazatok:

TISZA 50%
Fidesz 18%
Momentum 12%
MKKP 9%
DK-MSZP-P 3%
MiHazánk 2%

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 19:55

rikko írta:
tcskhun írta:
Így kezdte: holnap robbanni fog az atombomba es a toni indítsa be a magángépét amint az ügyészségnek átadom a bizonyítékokat…
Nagasakit és Hirosimat is élték túl, nem sokan de mégis.
Látom te is pont az vagy aki nem látta a villanást, de a sugár fertőzés még elérhet...
Jár a keksz a hasonlatért👏

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 13., csütörtök 19:53

tcskhun írta:
rikko írta:

Ha már atombomba... Neked adott pontos időpontot, hogy mikor fog durranni az atom ? Mert nem emlékszem, hogy azt említette volna.
Így kezdte: holnap robbanni fog az atombomba es a toni indítsa be a magángépét amint az ügyészségnek átadom a bizonyítékokat…
MP nagyon jól tudta, hogy ez nem atombomba. Jogilag bizonyítéknak sem tekinthető. Ez egy szükséges elem volt a politikai pályafutásának a beindításához. Pont úgy, ahogy a 2 hetente érkező interjúk, a nem akarok politizálni, de mégis meg a többi esemény az egész elején. Tökéletesen végrehajtotta, végrehajtották azt, amit a tankönyvek arról írnak, hogy hogyan indíts pártot.

Nekem ezzel nincs bajom.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 13., csütörtök 19:47

tcskhun írta:
rikko írta:

Ha már atombomba... Neked adott pontos időpontot, hogy mikor fog durranni az atom ? Mert nem emlékszem, hogy azt említette volna.
Nagasakit és Hirosimat is élték túl, nem sokan de mégis.
Látom te is pont az vagy aki nem látta a villanást, de a sugár fertőzés még elérhet...

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 19:45

ferni írta: Nem válaszoltál nekem, mert te is talán felfogtad mennyire piszlicsáré szar dolgon vagy fennakadva... :lol:

Köszönjük a részvételt.
Aha,értem… szóval szavahihető az emberünk… piszlicsáre dolog,hogy bekamuzta ezt a dolgot! Nincs több kérdésem es nincs is több válaszom semmi más kifogásra! Ennyi.. 🤣🤣🤣👏👏💪☝️

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 19:41

Nem válaszoltál nekem, mert te is talán felfogtad mennyire piszlicsáré szar dolgon vagy fennakadva... :lol:

Köszönjük a részvételt.

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 19:37

rikko írta:
tcskhun írta:
Mit folytassak? Semmi nem lett abból a dologból amit be harangozott! Atombomba…

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 13., csütörtök 19:26

hehetheoriginal írta: rogi interjú? :lol: :lol:
faszkalap :lol: :coffee:
Roncsforum. :mrgreen: :'(

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 13., csütörtök 19:24

Magyarországon nincs "atombomba" már... roncstársadalom ahogy itt mondjátok.

https://www.atv.hu/belfold/20240605/tob ... ardi-tanar
A bonyhádi ügyhöz egy kis kiegészítés:
Az iskola főigazgatója (aki fideszes önkormányzati képviselő) próbálta eltusolni az ügyet és megoldani házon belül, mivel az említett tanár a város polgármesterének (aki szintén fideszes) a fia. Az igazgatót(49%) és a polgármestert(59%) is újraválasztották.És az emberek ilyeneknek adnak bizalmat!
De ott van Borkai akit a drogos, kurvás, yachtos sztorija után újraválasztottak és még idén újraindult saját pártal, amivel 15ezer szavazatott tudott elvinni!

Hol az ingerküszöb itthon?! De Magyar Péter a hazug, mert leszarták a bizonyitékot amit felmutatott.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 13., csütörtök 19:10

rogi interjú? :lol: :lol:
faszkalap :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 13., csütörtök 18:53

tcskhun írta:
ferni írta:

Oké legyen így, igazad van.

És most akkor mi van?

Kérlek folytasd ezt a tartalmas gondolatmenetet.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 13., csütörtök 18:49

tcskhun írta:
tibi18 írta:

Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.
De, ha 2026-ban bukja a választást a fidesz a tiszával szemben, akkor szerintem elmondható, hogy atombomba volt.

Viszont amíg, a sok kis huncut, érdemi társadalmi támogatás nélküli pártocska jelen van, addig érdemi esély egyébként nincs a változásra, atombomba ide, vagy oda.
“ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….
Megmondom őszintén, nekem ez egy kicsit gyerekes már így. MP-t egyelőre még politikusnak sem mondanám, nemhogy rendőrnyomozónak, ügyésznek, bírónak. Volt egy hangfelvétele, ami eleve visszás, hogy ki, hogy vállalja be annak nyilvánosságra hozatalát, ő bevállalta, hogy ebből mi lesz, az már a magyar igazságszolgáltatás hatásköre..

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 18:48

tcskhun írta:
ferni írta:

Oké legyen így, igazad van.

És most akkor mi van?

Kérlek folytasd ezt a tartalmas gondolatmenetet.
Jó és akkor mi van?

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 18:45

Ha valaki tajekoztat engem, hogy latott egy keselest es en ezzel az infoval bevonulok a rendorsegre, viszont a rendorseg meg csak el sem kezd nyomozni, akkor az az en hibam? Joggal feltelezhettem, hogy az illetot hosszu idore elmeszelik, nem?
Nem fogja megérteni sajnos. Pedig pofonegyszerű. Lehet MP-nek kellene lennie Punishernek vagy lehetne Dredd biró is aztán intézhetné maga is. Nem is értem miért a törvenyes utat választotta :D :lol:

Sajnos egy darabig még nem tudok "plusszt" nyomni de ha igy halad ez a topik hamarosan meglesz :D :kalapos:

Igyekszem majd Madrid ügyekben is hozzászolni ha már egy ilyen oldalon vagyunk. Mentségemre FB csoportban kommentáltam eddig a dolgokat a csapattal kapcsolatba.

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 18:40

BlancoMark írta:
tcskhun írta:
“ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….
Ha valaki tajekoztat engem, hogy latott egy keselest es en ezzel az infoval bevonulok a rendorsegre, viszont a rendorseg meg csak el sem kezd nyomozni, akkor az az en hibam? Joggal feltelezhettem, hogy az illetot hosszu idore elmeszelik, nem?
Tudod bizonyítani vagy nem? Ennyi a kérdésem…

Vissza: