Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.tcskhun írta:De lett belőle atombomba? Ezt harsogta minden percben MP,vagy rosszul tudom? Holnap lemond a kormány,toninak el kell menekülnie,meg a többinek is! Es még egyszer utoljára leszögezem NEM VAGYOK FIDESZES SEM DK-ás meg többi habiszti párt tag ! Csak kérdéseket teszek feltibi18 írta:
MP nyilvánosságra hozott egy beszélgetést, amiben az Igazságügyminiszter elmondja, hogy Rogánék neveket húztak ki egy olyan ügyben, melyben büntetőeljárás folyik. Ez egy normális országban atombomba.. Itthon egy vállrándítás, mert most épp háború ellen kell készülni.
Továbbra is szerintem azt kellene megérteni, hogy a TISZA szavazók nagyobb része, továbbra sem a TISZÁRA, hanem a fidesz ellen szavazott. Ha ez a számodra birkaság, hívjuk, aminek akarjuk.
De, ha 2026-ban bukja a választást a fidesz a tiszával szemben, akkor szerintem elmondható, hogy atombomba volt.
Viszont amíg, a sok kis huncut, érdemi társadalmi támogatás nélküli pártocska jelen van, addig érdemi esély egyébként nincs a változásra, atombomba ide, vagy oda.