hehetheoriginal írta:
zsunyi csak egy kérdés, hogy téma is legyen:
szted melyik a jobb megoldás budapest es a lakosai szempontjabol?
vitezy vagy karigeri?
olyan nincs hogy egyik se, valakit muszaj valasztani.
Sokszor leirtam, hogy a 2 szar kozul egyertelmuen Karacsony, mert o nem egy maffia tagja, es 5 ev alatt haladt elore a varos, annak ellenere mennyire gancsolta a fidesz ahol tudta. Es bar utalom a kommunikaciojat (ebbe bele tartoznak a mar meghirdeteskor nevetseges igeretei, amiket micsoda meglepetes nem tudott betartani edes faszom, vagy a kijelentesei amiket mar masnap negal), es azt is irtam, hogy eszam faszom megall, hogy ilyenekbol kell valasztanom, eredmenyei vannak.
Mig tudom, egy fideszestol mit varhatok, egy ilyen ujkeletu bujtatott fideszestol meg foleg, akinek a legnagyobb eredmenye az, hogy a fidesztol kapott mindig poziciokat, amikben soha nem ert el semmit, csak egy rakas szart hagyott maga mogott. Azota is elvezhetjuk a csoda 3as metrot, amit sikerult megszakertenie, vagy az e-jegyet meg a bubit, amit mindet konkretan alapjaiban kellet lerombolni, hogy alkalmasak legyenek barmire, nem csak egy penzkihordo projektnek. Ja de tudom, micsoda szakerto, mert a 10x eves terveket sikerult kivennie a fiokbol es eladnia ujra. De mondhatnam ezt a kikurt csoda biodomot is, mint a fidesz egyik legnagyobb projektje, hogy rohassza ra az elet azokra, akik ezt a fosadek szart letrehoztak, es reszt vettek benne.
Ja es igen a korrupciotol is hanyok minden szinten, de osszehasonlithatatlan a 2 szint, ami most van, meg ami elotte volt es velhetoen ezutan lesz.