Nagy lofasz nem lesz ez, a Holdrol is latszik. Ezt a csavot kene legeloszor kiloni a teljes brancsbol, gyurcsany utan a legkartekonyabb figura a rendszervaltas utani Magyarorszag torteneteben.ferni írta: https://444.hu/2024/06/13/rogan-antal-h ... t-allitott
Lassan kijön a 444-s Rogán interjú, 70 perc, itt le van írva mik várhatóak benne.

Politika
Re: Politika
https://444.hu/2024/06/13/rogan-antal-h ... t-allitott
Lassan kijön a 444-s Rogán interjú, 70 perc, itt le van írva mik várhatóak benne.
Egyebkent a stilusombol nem latszik, de ertekelem a kerdest amit feltettel, es a szandekot.hehetheoriginal írta:
Normalis, egyenes, minden hatso szandek nelkuli kerdest tettem fel, valaszkent csak a balfaszkodas, meg bullshittery jott.
Sokszor leirtam, hogy a 2 szar kozul egyertelmuen Karacsony, mert o nem egy maffia tagja, es 5 ev alatt haladt elore a varos, annak ellenere mennyire gancsolta a fidesz ahol tudta. Es bar utalom a kommunikaciojat (ebbe bele tartoznak a mar meghirdeteskor nevetseges igeretei, amiket micsoda meglepetes nem tudott betartani edes faszom, vagy a kijelentesei amiket mar masnap negal), es azt is irtam, hogy eszam faszom megall, hogy ilyenekbol kell valasztanom, eredmenyei vannak.hehetheoriginal írta: zsunyi csak egy kérdés, hogy téma is legyen:
szted melyik a jobb megoldás budapest es a lakosai szempontjabol?
vitezy vagy karigeri?
olyan nincs hogy egyik se, valakit muszaj valasztani.
Mig tudom, egy fideszestol mit varhatok, egy ilyen ujkeletu bujtatott fideszestol meg foleg, akinek a legnagyobb eredmenye az, hogy a fidesztol kapott mindig poziciokat, amikben soha nem ert el semmit, csak egy rakas szart hagyott maga mogott. Azota is elvezhetjuk a csoda 3as metrot, amit sikerult megszakertenie, vagy az e-jegyet meg a bubit, amit mindet konkretan alapjaiban kellet lerombolni, hogy alkalmasak legyenek barmire, nem csak egy penzkihordo projektnek. Ja de tudom, micsoda szakerto, mert a 10x eves terveket sikerult kivennie a fiokbol es eladnia ujra. De mondhatnam ezt a kikurt csoda biodomot is, mint a fidesz egyik legnagyobb projektje, hogy rohassza ra az elet azokra, akik ezt a fosadek szart letrehoztak, es reszt vettek benne.
Ja es igen a korrupciotol is hanyok minden szinten, de osszehasonlithatatlan a 2 szint, ami most van, meg ami elotte volt es velhetoen ezutan lesz.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mikor kerdeznek, valaszolok. Ez lenne a lenyege a vitanak.kierkegaard írta:azért elég szép elvárásokat fogalmazol meg másokkal kapcsolatban, miközben ugyan ez neked nem megy.hehetheoriginal írta:
Valaszoljal a kerdesre rendesen!
Szerinted ki lenne a jeloltek kozul, es miert, jo polgarmester , a legjobb megoldas Budapest szempontjabol?
Ne tereld a temat, ne vicceskedj meg cinikuskodj, valaszolj a kerdesre.
A stílusból leszarod a véleményét. Nem akarod megtudni az álláspontját. Írja csak le öszintén amit gondol, safe space...hogy aztán jól beleszarjál.
Normalis, egyenes, minden hatso szandek nelkuli kerdest tettem fel, valaszkent csak a balfaszkodas, meg bullshittery jott.
thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
TizenX éve terjednek olyan hírek, hogy meleg. Nem vállalta ezt fel szerintem soha, de valószínűnek tartom, hogy valóban az.Pite86 írta: Amúgy tényleg meleg Vitézy vagy MZP csak ezt bemondta?
Kerestem a google-ba erre a témára de csak azt az interjút dobja be meg, hogy az LMP-s gyerek fenyegetőzik és követeli MZP-től, hogy vonuljon ki a közéletből. Cáfolatot nem találtam Vitézytől. Elég érdekes lenne ez is a fidesz szemszögéből nézve mondjuk
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kosa megint nagyot ment.
azt mondja a telexnek, hogy 200 ezerrel tobb szavazojuk van, mint az elozo ep valasztason, koszoni szepen.
riporter : de ez 9 szazalekkal kevesebb, es 2-vel kevesebb kepviselot jelent.
kosa : igen de 200 ezerrel tobben szavaztak es a szavazok darabra vannak nem szazalekra.
azt mondja a telexnek, hogy 200 ezerrel tobb szavazojuk van, mint az elozo ep valasztason, koszoni szepen.
riporter : de ez 9 szazalekkal kevesebb, es 2-vel kevesebb kepviselot jelent.
kosa : igen de 200 ezerrel tobben szavaztak es a szavazok darabra vannak nem szazalekra.

Igen az.Pite86 írta: Amúgy tényleg meleg Vitézy vagy MZP csak ezt bemondta?
Kerestem a google-ba erre a témára de csak azt az interjút dobja be meg, hogy az LMP-s gyerek fenyegetőzik és követeli MZP-től, hogy vonuljon ki a közéletből. Cáfolatot nem találtam Vitézytől. Elég érdekes lenne ez is a fidesz szemszögéből nézve mondjuk
https://youtube.com/shorts/s73m4giLOyE
Itt pl Gulyás Marci igazi kis szemét módon beleszól... Full egyértelműen mire utalva

De Tarlós 2016-ban is nyilatkozta, hogy ne a Tütü-bárból okoskodjon Vitézy, erre most meg beállt mögé a Fidesz...

Keressétek rá Tarlós Tütü, elég sok cikket kidob.
https://www.24.hu/belfold/2016/04/15/ta ... ekedessel/
Szóval pont erre írtam, hogy aki pénzért mosolyog ahhoz, hogy elnyomják a saját jogait is, attól vajon mit várhatunk ha főpolgármester lesz...
Ezek a spekulációid olyanok, mint amikor xavi mondta ha nincs a két clasicon két egyéni hiba, akkor ők vezetnék a ligát.'shutterisland írta: inkabb az az erdekes, ha o visszalepett volna, es szetszorodik a ra adott szavazatok egy resze, akkor lehet behuzza vitezy. [/color]
De. Volt.
-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Amúgy tényleg meleg Vitézy vagy MZP csak ezt bemondta?
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Bocs, ha már volt, de faszom se olvas vissza, tekintve, hogy 3 napja megállás nélkül pörög a topik. Volt itt egy ilyen Novák Katalin szóvivőjétől:BlancoMark írta: Deak Dani T/2-ben beszel Vitezyrol.![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/s/1SAoBkRqC0
Hintsek be soval az egesz fopolgarmesteri hivatalt 2029-ig, ket olyan jelolt van akik hazudtak kurva sokat es megtevesztettek a szavazokat.
https://www.reddit.com/media?url=https% ... k66d1.jpeg
Nagyot ment ez a "vitézyámnemfideszeséstotálkorrektcsávó", aztán néhány nap alatt kiderült, hogy fideszes, meg az is, hogy egy köcsög.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en oszinten meglepodtem grundtner 5 szazalekan, az majdnem 10 ezerrel tobb szavazat, mint amit a mi hazank a fovarosi listan kapott.4-1=3, nem 2! A mostani kampány egyik ""legdemokratikusabb"" dolga volt, hogy elhallgattak indulókat, mint ha soha nem is léteztek volna.
inkabb az az erdekes, ha o visszalepett volna, es szetszorodik a ra adott szavazatok egy resze, akkor lehet behuzza vitezy.
-
azért elég szép elvárásokat fogalmazol meg másokkal kapcsolatban, miközben ugyan ez neked nem megy.hehetheoriginal írta:
Szerinted ki lenne a jeloltek kozul, es miert, jo polgarmester , a legjobb megoldas Budapest szempontjabol?
A stílusból leszarod a véleményét. Nem akarod megtudni az álláspontját. Írja csak le öszintén amit gondol, safe space...hogy aztán jól beleszarjál.
- BlancoMark
Deak Dani T/2-ben beszel Vitezyrol.
Hintsek be soval az egesz fopolgarmesteri hivatalt 2029-ig, ket olyan jelolt van akik hazudtak kurva sokat es megtevesztettek a szavazokat.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
hehetheoriginal írta: Geci kurvanehez veled mindig megbanom.

So true.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
elég eccerű a válasz, KariGerihehetheoriginal írta: zsunyi csak egy kérdés, hogy téma is legyen:
vitezy vagy karigeri?

- hehetheoriginal
Geci kurvanehez veled mindig megbanom.
Leszek akkor passzivagressziv, de a te hibad, te hozod ki belolem, mert azert iszik apu, mert te sirsz:
Leszek akkor passzivagressziv, de a te hibad, te hozod ki belolem, mert azert iszik apu, mert te sirsz:
thereisonly1ronaldo
Kérdés lesz szerkeszőúr?hehetheoriginal írta:Köszönöm az átfogó, érvekkel alátámasztott reszletes valaszt.kiserik írta:
Tiporjad a demokráciát Robikám, tiporjad!4 jelölt volt, ebből 1 lépett vissza
![]()
![]()
![]()

"szted melyik a jobb megoldás budapest es a lakosai szempontjabol?
vitezy vagy karigeri?
olyan nincs hogy egyik se, valakit muszaj valasztani."
4-1=3, nem 2! A mostani kampány egyik ""legdemokratikusabb"" dolga volt, hogy elhallgattak indulókat, mint ha soha nem is léteztek volna.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
Köszönöm az átfogó, érvekkel alátámasztott reszletes valaszt.kiserik írta:Tiporjad a demokráciát Robikám, tiporjad!hehetheoriginal írta: zsunyi csak egy kérdés, hogy téma is legyen:
vitezy vagy karigeri?
olyan nincs hogy egyik se, valakit muszaj valasztani.4 jelölt volt, ebből 1 lépett vissza
![]()
![]()

Tehat a noname 3. jelolt a megoldas, akirol az egvilagon senki se tud semmit.
thereisonly1ronaldo
Tiporjad a demokráciát Robikám, tiporjad!hehetheoriginal írta: zsunyi csak egy kérdés, hogy téma is legyen:
vitezy vagy karigeri?

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!