Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

Re: Politika

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 12., szerda 22:26

1madridista te tenyleg tobb mint egy napja kardozol az interneten?
Nem erzed foloslegesnek?
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 12., szerda 22:07

A vonas dolgot en hoztam fel. De nem irtam, hogy hazudott ezzel kapcsolatban mp.

Annyit irtam, hogy nem tartotta a szavat. Es lehet mondani, hogy ez semmi, mert orbièk mit csinalnak. Viszont ha mp mar kicsiben ezt csinalja, akkor kerdes mit csinalhat majd ha nagyban igergethet meg gyakorolhatka a hatalmat.

De jesus christ. Ne kezdjuk ujra a dolgokat. En mar elfogadtam, hogy nem fogtatok fel, hogy egyetertunk.;D

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 12., szerda 22:07

kiserik írta:

És bakker jön Csaba is, aki széles látókörű, értelmesen tud vitázni és nyomja bakker, hogy mé, mé, a Zorbán az jobb? Az nem zavar, mi? Az kell neked a Zorbán? :lol:
Lehet nem rám gondolsz, a széles látókörű megzavart :mrgreen:

De azért írtam ezt be, mert mondjuk nálam ha serpenyőbe teszem OV mai hazugságát, illetve Magyar ATV-s hazugságát (fogadjuk el mindkettőt annak), nálam kissé elbillen a mérleg nyelve.

Ha a Te értékítéletedben kevésbé fontos és fajsúlyos a NATO szerződésről haluzni az embereknek, beállítani a saját sikerének egy olyan dolgot, ami minden tagállamnak alanyi joga egyébként, akkor rendben, elfogadom.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 22:01

Pite86 írta: :ozil:
xd aki nem mp szavazo az mind egybol megafosos... 200 iq... amugy meg igen a szomszedban haboru van ha eddig nem ertesultel vna rola... nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...
Haver!

2 napja habzó szájjal itt nyomod az MP témát mert mondjuk szerintetek pár dologban nem mondott igazat...
Szerintem ez már kicsit túl ment a normalitás határán. Leírtad 1x 2x, de ombre 2 napja ezt tolod... :D :D rádásul elég szép ellenszélben. Nem uncsi? Ismerjük az álláspontod te is a miénket szerintem ebben kb ennyi volt. Bőven kimaxoltad. De nyomathatod itt még pár napig ezt a dolgot én mondjuk jól mulatok rajta. :D :D
az a baj hogy honapokig olvastam ezt a topikot ugy hogy nem ertettem egyet a tobbseg velemenyevel es most hogy beregeltem egyszerre engedtem ratok ami 2 honap alatt felgyult sry...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 12., szerda 21:49

1madridista írta: amugy meg nem igazan szemelyeskedtem csak a "levegobe" karomkodtam...
Szerinted erdekel?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. június 12., szerda 21:48

1madridista írta: en nem irtam hogy nem ment el vonaval dumalni az mas volt...
Nem lehet mar koztetek eligazodni :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 21:47

rashidm írta:
1madridista írta:

olvasd mar el megegyszer: ki mondta h megoldottak barmit? melyik ervem nem ep esz erv? nezd mar vissza mivel erveltem peldat is probalok hozni sokszor...
Nem fogom visszanezni, mert oldalak óta azt nyomatod hogy nem ment el Vonaval dumálni és hasonlo “hazugságok”. Jo bocsanat felreolvastam, a lényegen nem valtoztat. Akkor megkerdezem, hogy tudja megoldani a háborús vészhelyzetet? Ami teszem hozza, oroszoknál van meg ukranoknal. Rajtunk kivul.
en nem irtam hogy nem ment el vonaval dumalni az mas volt... szerintem usa es oroszok tudnak lerendezni valakinek engedni kene hozza a magaebol... rajtunk kivul van de szerintem gazdasagilag szetveri az eut es oroszorszagot is ezert zavar nagyon es nem tudom azt mondani, hogy rajtunk kivul van... bocs hogy ideges lettem lszi olvassatok el figyelmesebben amit irok nem trollkodni akarok vagy hergelni, mas a velemenyem ezt probalom kozolni meg ervelni...
alakitsal magadon, vagy en fogok :lol: :lol: :lol:
amugy meg nem igazan szemelyeskedtem csak a "levegobe" karomkodtam...

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 12., szerda 21:45

alakitsal magadon, vagy en fogok :lol: :lol: :lol:

nem ismernélek is mondanám, hogy van gyereked :lol:

nagyon fajin ez a topik amúgy :kalapos:
thereisonly1ronaldo

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. június 12., szerda 21:41

1madridista írta:
rashidm írta:

Ha épeszű érvekkel mondanád, hogy márpedig ő nem jo arra hogy le legyen a Fidesz váltva, akkor mondanam hogy bocs, de így… Fura, Szlovákoknál nincs ilyen, infláció is béka segge alatt van… Megoldotta azt… :x mint a covid alatt a lélegeztető gépeket. :kalapos: amikor azt mondja hogy mi nem viszünk fegyvereket meg magyar földön át nem szállítanak semmit, mégis milyen érdekes, nem egyszer volt látható honvédségi szállító eszköz Miskolc/nyiregyhaza felé… vagy hogy a Rákóczi hídon tankokat vittek át vonattal. Nem oldott meg a Fidesz semmit, max nem tudsz rola.
olvasd mar el megegyszer:
nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...
ki mondta h megoldottak barmit? melyik ervem nem ep esz erv? nezd mar vissza mivel erveltem peldat is probalok hozni sokszor...
Nem fogom visszanezni, mert oldalak óta azt nyomatod hogy nem ment el Vonaval dumálni és hasonlo “hazugságok”. Jo bocsanat felreolvastam, a lényegen nem valtoztat. Akkor megkerdezem, hogy tudja megoldani a háborús vészhelyzetet? Ami teszem hozza, oroszoknál van meg ukranoknal. Rajtunk kivul.

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 12., szerda 21:41

Veletlen sem lehet, h emberbol vagyunk es a tema amirol beszelunk egyszeruen minden joerzesu ember oklet osszeszoritja, amit forum szintjen esetleg alpari szavakkal kepes elohozni.
Sorry ha nyers és sértő volt, de ahogy írod az öklöm összeszorul már ilyen témákban.

Más: ez a politikai dolog olyan már itt a kis hazánkban bizonyos embereknél, de lehet hogy más országokban is mint egy jó Real-Barca vagy Fradi-Újpest ellentét. Nem lehet változtatni rajta aki Realos az Realos a haláláig!! HALA MADRID! aki meg barszás az minden erejével gyűlöli a Real-t.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 12., szerda 21:38

1madridista írta:
rashidm írta:

Like miatt ki lett kb rúgva a lombkorona sétányon emberke, pedagógusok státusz törvénye, csak egy-két dolog a sok közül hogy be vannak fenyitve az emberek…
de ezt egy kibaszott masodpercig nem kerdojeleztem meg... az volt a kerdes hogy akkor hogyhogy ot nem rugtak ki 10+ evig?
Most szolok eloszor, hogy alakitsal magadon. Többször nem fogok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. június 12., szerda 21:38

kiserik írta: Tipikus magyar mentalitás. Kíváncsi lennék az itt kardoskodók mennyiszer szavaztak a Fideszre a múltban :lol: Ha azt mondom, hogy érdemes lenne tudatni vele, mint szavazók a közszolgával, hogy picit változzon a jövőnk érdekében, nem még tenni alá a lovat és a végén alkotni egy újabb diktátort, akkor már szerintetek azt mondom, hogy maradjon a Fidesz. Zseniális. Egyszerűen zseniális. :lol:

És bakker jön Csaba is, aki széles látókörű, értelmesen tud vitázni és nyomja bakker, hogy mé, mé, a Zorbán az jobb? Az nem zavar, mi? Az kell neked a Zorbán? :lol:

Én kiszálltam. Úgy ahogy fideszessel sem lehet beszélgetni politikáról, csak imádni a Fideszt, úgy a tiszással sem lehet úgy néz ki, csak imádni a Tiszát.
Bástya, kegyetlen hogy mennyire vakon vagy… :lol: senki se mondta hogy csak a Tisza… de Tiszán kivul senkiben sem lehet bízni, hogy megbassza a Fidesz seggét. 2-3 hónap alatt többet tett mint a többi semmirekellő. Dk, mi hazánk, és társai sehol sincsenek.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 12., szerda 21:37

ferni írta:
Realista24 írta:
Nem, hanem aki behuzta mind a kettot, azt szamoljak ervenyesnek, ha jol ertem.
Igen, pontosan.

Pár X egy-két szavazólapra és voálá...
Köszi, akkor én értettem félre.
Én azt hittem azokat érvénytelennek kell számolni.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 21:36

rashidm írta:
1madridista írta:

igen vegzett jogasz egy percig sem mondtam hogy buta lenne vagy tehetsegtelen... still nem tudod ellenorizni hogy amit mond az igaz e... hiaba mondod siman lehet hogy megint csak kamuzik volt honnan megtanulja... nem azt mondom hogy nem kereshette becsuletesen a penzet de ti ugy beszeltek a fideszrol hogy embereket rugnak ki likeok meg tuntetesek miatt... ez alapjan bizalmi poziciokba csak olyat tesznek akiben megbiznak az pedig nem sok jot iger...
Like miatt ki lett kb rúgva a lombkorona sétányon emberke, pedagógusok státusz törvénye, csak egy-két dolog a sok közül hogy be vannak fenyitve az emberek…
de ezt egy kibaszott masodpercig nem kerdojeleztem meg... az volt a kerdes hogy akkor hogyhogy ot nem rugtak ki 10+ evig?

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 12., szerda 21:35

Realista24 írta:
BLevi96 írta:
Most ha jól értem akkor aki Szentkirályira szavazott azt Vitézyhez fogják számolni?
Nem, hanem aki behuzta mind a kettot, azt szamoljak ervenyesnek, ha jol ertem.
Az szep lesz, hogy olyan emberek szavazati fognak donteni, akik nem kepesek egy jeloltet kivalasztani. Mondom ezt ugy hogy leszarom ki lesz a polgi, mindketto eljatszotta a bizalom kartyat.

1madridista: legalabb ezt az xd-lol tiktok stilust mellozd, nem a kisegitoben vagy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2024. június 12., szerda 21:36-kor.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. június 12., szerda 21:35

1madridista írta:
ferni írta:

Ezt nem én találtam ki, végzett jogász, szakdiplomata volt, mikor kint éltek.

Biztos akkor is már mosta a pénzt, mikor a gyerekekkel volt otthon.

Mosógépben... :lol:

Második részére meg erről is beszélt már rengeteget, autópálya dolog már lezárt dolog volt mire odakerült, Diákhitelnél meg épp azért kezdték el baszogatni meg fenyegetni, mert nem írt alá egy-két szerződést.
igen vegzett jogasz egy percig sem mondtam hogy buta lenne vagy tehetsegtelen... still nem tudod ellenorizni hogy amit mond az igaz e... hiaba mondod siman lehet hogy megint csak kamuzik volt honnan megtanulja... nem azt mondom hogy nem kereshette becsuletesen a penzet de ti ugy beszeltek a fideszrol hogy embereket rugnak ki likeok meg tuntetesek miatt... ez alapjan bizalmi poziciokba csak olyat tesznek akiben megbiznak az pedig nem sok jot iger...

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 21:34

rashidm írta:
1madridista írta:

xd aki nem mp szavazo az mind egybol megafosos... 200 iq... amugy meg igen a szomszedban haboru van ha eddig nem ertesultel vna rola... nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...
Ha épeszű érvekkel mondanád, hogy márpedig ő nem jo arra hogy le legyen a Fidesz váltva, akkor mondanam hogy bocs, de így… Fura, Szlovákoknál nincs ilyen, infláció is béka segge alatt van… Megoldotta azt… :x mint a covid alatt a lélegeztető gépeket. :kalapos: amikor azt mondja hogy mi nem viszünk fegyvereket meg magyar földön át nem szállítanak semmit, mégis milyen érdekes, nem egyszer volt látható honvédségi szállító eszköz Miskolc/nyiregyhaza felé… vagy hogy a Rákóczi hídon tankokat vittek át vonattal. Nem oldott meg a Fidesz semmit, max nem tudsz rola.
olvasd mar el megegyszer:
nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...
ki mondta h megoldottak barmit? melyik ervem nem ep esz erv? nezd mar vissza mivel erveltem peldat is probalok hozni sokszor...

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. június 12., szerda 21:34

1troll, nagyon jó vagy, a politika gatyesza.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 12., szerda 21:32

:ozil:
Haver!

2 napja habzó szájjal itt nyomod az MP témát mert mondjuk szerintetek pár dologban nem mondott igazat...
Szerintem ez már kicsit túl ment a normalitás határán. Leírtad 1x 2x, de ombre 2 napja ezt tolod... :D :D rádásul elég szép ellenszélben. Nem uncsi? Ismerjük az álláspontod te is a miénket szerintem ebben kb ennyi volt. Bőven kimaxoltad. De nyomathatod itt még pár napig ezt a dolgot én mondjuk jól mulatok rajta. :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pite86 2024. június 12., szerda 21:34-kor.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. június 12., szerda 21:31

Pite86 írta: Csodálatos volt sok honfitársammal együtt lenni olyanokkal ( nem olyanok mint akik a békemenetre járnak) akik hasonlóképpen gondolkodnak mint én vagy sokan akiknek a f@szuk is tele van már az elmúlt 14 évvel. Ugye mint kiderült vagyunk egy páran. :)
Ezt kellene vegre itt is felfognia par embernek, az erzest, h vmi elindult orszagos szinten, h lehet osszefogni es igenis van olyan aki ezt elinditotta, de nem.. csak nem… csak az, h hazudik :lol:
Pite86 írta: 3 hónapos a kisfiam és mindent meg fogok tenni azon a szinten ami egy átlag magyar állampolgártól telik, hogy ezt a korrupt retkes tetves szemét mocsok hazug kormányt ami 2/3ados felhatalmazással 14 év alatt szépen leépítette az országot eltakarítsuk a g€cibe.
Vigyazz, mert van itt olyan kritikus, aki nem kepes, ilyen csunya szavakkal azonosulni, es leoltja a stilust. Veletlen sem lehet, h emberbol vagyunk es a tema amirol beszelunk egyszeruen minden joerzesu ember oklet osszeszoritja, amit forum szintjen esetleg alpari szavakkal kepes elohozni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: