Szerintem te soha nem voltál szavazatszámláló, tesferni írta: Pár X a csak Szandi lapokon és meg is van oldva...![]()

Meddig kell újraszámolmi?
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. június 13., csütörtök 1:49
Szerintem te soha nem voltál szavazatszámláló, tesferni írta: Pár X a csak Szandi lapokon és meg is van oldva...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 0:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 13., csütörtök 0:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 0:38
Ennyi a lényeg pontosan.'shutterisland írta:
mondjuk azt is irtak valahol, hogy ha valaki vitezy-t/karigerit es melle szentkiralyit is behuzta, akkor az bar elvileg ervenytelen de megis ervenyesitik.
ebben a kategoriaban hozhat, mert olyan hulye biztos nem sok volt, aki karacsonyt es szentkiralyit huzta be.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 13., csütörtök 0:27
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 13., csütörtök 0:14
324 szavazatot simán össze csalnak maguknak.RealVazquez írta:Ha ezek után Vitézy és a fidesz-megafon fc behúzza, még több ember fog lázadni. Kontraproduktív lesz. Szerintem nem lesz végül semmi, mert a sok érvénytelen szavazat Szentkirályi visszalépése miatt volt, és persze MP is biztosan befolyásolta valamennyire a közvéleményt…géza írta: Na, a megafonosok altal tamogatott fideszes fopolgarmesterjeloljt csak elerte az ujraszamlalast, innentol senkinek ne legyen ketsege, hogy mi lesz az eredmeny. Remeljuk a nagy szakmaisagaval megtanitja a hiveit arra, hogy legkozelebb csak egyet ikszeljenek.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. június 12., szerda 23:39
Ha ezek után Vitézy és a fidesz-megafon fc behúzza, még több ember fog lázadni. Kontraproduktív lesz. Szerintem nem lesz végül semmi, mert a sok érvénytelen szavazat Szentkirályi visszalépése miatt volt, és persze MP is biztosan befolyásolta valamennyire a közvéleményt…géza írta: Na, a megafonosok altal tamogatott fideszes fopolgarmesterjeloljt csak elerte az ujraszamlalast, innentol senkinek ne legyen ketsege, hogy mi lesz az eredmeny. Remeljuk a nagy szakmaisagaval megtanitja a hiveit arra, hogy legkozelebb csak egyet ikszeljenek.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 12., szerda 23:37
HozzászólásSzerző: géza » 2024. június 12., szerda 23:31
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 12., szerda 22:26
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 12., szerda 22:07
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 12., szerda 22:07
Lehet nem rám gondolsz, a széles látókörű megzavartkiserik írta:
És bakker jön Csaba is, aki széles látókörű, értelmesen tud vitázni és nyomja bakker, hogy mé, mé, a Zorbán az jobb? Az nem zavar, mi? Az kell neked a Zorbán?![]()
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 22:01
az a baj hogy honapokig olvastam ezt a topikot ugy hogy nem ertettem egyet a tobbseg velemenyevel es most hogy beregeltem egyszerre engedtem ratok ami 2 honap alatt felgyult sry...Pite86 írta:
Haver!xd aki nem mp szavazo az mind egybol megafosos... 200 iq... amugy meg igen a szomszedban haboru van ha eddig nem ertesultel vna rola... nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...
2 napja habzó szájjal itt nyomod az MP témát mert mondjuk szerintetek pár dologban nem mondott igazat...
Szerintem ez már kicsit túl ment a normalitás határán. Leírtad 1x 2x, de ombre 2 napja ezt tolod...![]()
rádásul elég szép ellenszélben. Nem uncsi? Ismerjük az álláspontod te is a miénket szerintem ebben kb ennyi volt. Bőven kimaxoltad. De nyomathatod itt még pár napig ezt a dolgot én mondjuk jól mulatok rajta.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 12., szerda 21:49
Szerinted erdekel?1madridista írta: amugy meg nem igazan szemelyeskedtem csak a "levegobe" karomkodtam...
HozzászólásSzerző: Toti » 2024. június 12., szerda 21:48
Nem lehet mar koztetek eligazodni1madridista írta: en nem irtam hogy nem ment el vonaval dumalni az mas volt...
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 21:47
en nem irtam hogy nem ment el vonaval dumalni az mas volt... szerintem usa es oroszok tudnak lerendezni valakinek engedni kene hozza a magaebol... rajtunk kivul van de szerintem gazdasagilag szetveri az eut es oroszorszagot is ezert zavar nagyon es nem tudom azt mondani, hogy rajtunk kivul van... bocs hogy ideges lettem lszi olvassatok el figyelmesebben amit irok nem trollkodni akarok vagy hergelni, mas a velemenyem ezt probalom kozolni meg ervelni...rashidm írta:Nem fogom visszanezni, mert oldalak óta azt nyomatod hogy nem ment el Vonaval dumálni és hasonlo “hazugságok”. Jo bocsanat felreolvastam, a lényegen nem valtoztat. Akkor megkerdezem, hogy tudja megoldani a háborús vészhelyzetet? Ami teszem hozza, oroszoknál van meg ukranoknal. Rajtunk kivul.1madridista írta:
olvasd mar el megegyszer: ki mondta h megoldottak barmit? melyik ervem nem ep esz erv? nezd mar vissza mivel erveltem peldat is probalok hozni sokszor...
amugy meg nem igazan szemelyeskedtem csak a "levegobe" karomkodtam...alakitsal magadon, vagy en fogok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 12., szerda 21:45
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. június 12., szerda 21:41
Nem fogom visszanezni, mert oldalak óta azt nyomatod hogy nem ment el Vonaval dumálni és hasonlo “hazugságok”. Jo bocsanat felreolvastam, a lényegen nem valtoztat. Akkor megkerdezem, hogy tudja megoldani a háborús vészhelyzetet? Ami teszem hozza, oroszoknál van meg ukranoknal. Rajtunk kivul.1madridista írta:olvasd mar el megegyszer:rashidm írta:
Ha épeszű érvekkel mondanád, hogy márpedig ő nem jo arra hogy le legyen a Fidesz váltva, akkor mondanam hogy bocs, de így… Fura, Szlovákoknál nincs ilyen, infláció is béka segge alatt van… Megoldotta azt…mint a covid alatt a lélegeztető gépeket.
amikor azt mondja hogy mi nem viszünk fegyvereket meg magyar földön át nem szállítanak semmit, mégis milyen érdekes, nem egyszer volt látható honvédségi szállító eszköz Miskolc/nyiregyhaza felé… vagy hogy a Rákóczi hídon tankokat vittek át vonattal. Nem oldott meg a Fidesz semmit, max nem tudsz rola.
ki mondta h megoldottak barmit? melyik ervem nem ep esz erv? nezd mar vissza mivel erveltem peldat is probalok hozni sokszor...nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...
HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 12., szerda 21:41
Sorry ha nyers és sértő volt, de ahogy írod az öklöm összeszorul már ilyen témákban.Veletlen sem lehet, h emberbol vagyunk es a tema amirol beszelunk egyszeruen minden joerzesu ember oklet osszeszoritja, amit forum szintjen esetleg alpari szavakkal kepes elohozni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 12., szerda 21:38
Most szolok eloszor, hogy alakitsal magadon. Többször nem fogok.1madridista írta:de ezt egy kibaszott masodpercig nem kerdojeleztem meg... az volt a kerdes hogy akkor hogyhogy ot nem rugtak ki 10+ evig?rashidm írta:
Like miatt ki lett kb rúgva a lombkorona sétányon emberke, pedagógusok státusz törvénye, csak egy-két dolog a sok közül hogy be vannak fenyitve az emberek…
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem