Az angolok vásárlását alapvetően támogatom (és a klub is), elvégre angol a csapat, legyen hű ehhez, akkor is, ha a brit foci jelenleg olyan szinten gáz, hogy rossz belegondolni. Van pár minőségi fiatal brit játékos (amilyen Ramsey, Wilshere, Sturridge, nálunk a védelemben Smalling, Jones vagy Evans egyáltalán nem tehetségtelen, kisebbeknél Shaw, Hughes vagy még páran), de ezeket nagyon nehéz kihalászni. Cleverley például nagyon ígéretesen kezdett, aztán az utóbbi 2-3 évben semmit se lépett előre, sőt, Welbeck szintén, néha nevetnem kell, olyan ügyetlen a tizenhatoson belül.amikor ilyen középszerű angolokra meg fellainifélékre szabtok el raklapnyi euromilliót, akkor ne várjatok mást.
illetve olvastam a nyári átigazolási szezon utáni pár napban, hogy mi ment ott nálatok, hogy herrerát miért nem sikerült megszerezni, illetve egyéb másokat, hát sírva röhögtem a sok szerencsétlenen. nem csoda, hogy kivan a faszuk a mudrukkereknek, ezt a langyos átlagcsapatos angol ligát röhögve kéne nyerni szinte minden évben.
Az igazolások..igen. Herreráért elvileg sokalltuk a 38 misit (jogos is amúgy), Cescért esély se volt soha, felesleges időpazarlás volt, Thiago valószínűleg nem kellett soha, Strootman se, ami talán a legnagyobb hiba, a végén meg elvileg bejelentkeztünk Khediráért, majdnem elsírtam magam...
De jól jelzi a helyzetet, hogy mi megvettük Fellainit majdnem klubrekordért (ami ugye Berba megvétele, nagyon nagy volumenű átigazolások nálunk nem szoktak lenni), aztán labdát nem tud átvenni, bezzeg a "pótlására" az Evertonnál megvett McCarthy nagyon fasza teljesítményeket hoz le rendszeresen.
Ilyeneken (is) múlik egy csapat sikeressége...